joi, 28 aprilie 2011

SEMNALE DE LUMINA



Steve Rother (ii multumim Adrianei Rebegea)

Salutari de acasa

Ritmul sincronizarii 15 aprilie 2011
In aceasta zi va rugam ca, pentru un moment, sa va ascultati bataile inimii. Sa va observati simturile, pe masura ce inima pompeaza sangele in tot corpul; sa va observati ritmul si orarul corpului. Viteza cu care bate inima nu depinde doar de nevoia corpului in intregul lui; aceasta ii transmite lumii inconjuratoare, semnatura voastra unica. Acea semnatura, vibratia voastra unica, pleaca in univers si creaza un duplicat exact, aducandu-va ceea ce doriti, creati, exprimati, ca si uneltele cu care lucrati. In momentul in care exprimati ceva in univers, universul materializeaza acel lucru pentru voi si vi-l aduce de indata. Cea mai mare provocare pe care ati avut-o, cei mai multi dintre voi, a fost ca nu ati stiut ca mintea este, de fapt, un act de creatie. Nu ati fost constienti de gandurile voastre si de faptul ca mintea le-a manifestat pe fiecare in parte.
Acum se petrece ceva foarte interesant. Mai intai, timpul scurs intre gand si creatie este aproape nul. Acest lucru e nou pentru oameni, pentru ca inainte exista o marja de siguranta sau timp de intarziere. Inainte puteati sa aveti ganduri negative, insa nu le-ati creat intotdeauna in lumea voastra; acest lucru nu mai este posibil, in parte din cauza avansului pe care il aveti si a cresterii colective a vibratiei omenirii.
In al doilea rand, acum are loc ceva ce nu s-a mai intamplat niciodata pe Pamant sau oricaruia dintre voi. Este vorba despre semnatura voastra unica – tiparul vostru vibrational unic, care se schimba, evolueaza, permitandu-va sa pasiti dintr-o dimensiune in alta. Ceea ce se intampla acum se intinde pe urmatorii 3–5 ani si toti cei de pe planeta se vor schimba rapid. Desigur, aceia dintre voi care va numiti Lucratori intru Lumina va aflati chiar la usa de intrare, asteptand sa se deschida. Va grabiti sa ajungeti primii – si iata ca invatati cum sa faceti asta. 
Repozitionarea planetei Pamant
Fiecare persoana – la fel ca o personalitate, un corp sau un fulg de nea – este diferita. Pentru a crea Acasa, este necesara fiecare piesa in parte. Fiecare dintre voi poarta una dintre piesele unice, decisive, pentru puzzle-ul global pe care il asamblati pe noua planeta Pamant. Este atat de frumos de privit, modul in care Pamantul se adapteaza la miscarea voastra! Va vom explica la alt nivel, ca sa puteti intelege. Literalmente, Pamantul se schimba si evolueaza catre urmatorul nivel, cu cutremure, tsunami, activitate vulcanica si seismica. Toate acestea va sunt cunoscute, pentru ca le-ati vazut intamplandu-se in ultimii opt ani. Pamantul se muta intr-o alta pozitie. Asa cum v-am spus la ultima intalnire, multi dintre voi vor fi repozitionati in acest an. Unii dintre voi traiesc schimbarea locului de munca, in timp ce altii se vor muta brusc. Poate ca unii dintre voi descopera ca trebuie sa se afle in alt loc, apoi dintr-o data, fara prea multa planificare sau pregatire, se muta. Mutarea este o repozitionare ca sa dispuneti de cel mai bun potential pentru ce se va intampla in continuare, in urmatoarea dimensiune. Multi oameni se impotrivesc acestor schimbari, iar unii dintre voi se gandesc ca au gresit si de aceea se intampla ceea ce se intampla. Iubim calitatea umana de care dati dovada. Interpretati totul prin prisma polaritatii, adevarat sau fals, fara nuante de gri. Realitatea este ca aceste lucruri se intampla nu numai pentru voi, ci si pentru Pamant. De aceea vedeti cumchinurile nasterii se intetesc si cresc in intensitate pentru Mama Pamant – procesul nasterii a inceput, ea este in travaliu. Sunteti martorii evolutiei Cercului de foc, asa cum il numiti voi. Cercul de foc chiar a luat foc, nu exista nici o indoiala. Acestia sunt plamanii planetei, pentru ca fara Cercul de foc si toata energia care a venit din Oceanul Pacific, planeta Pamant nu ar fi avut bioxidul de carbon necesar pentru a face posibila viata voastra. Aici a aparut viata, iar acum zona se adapteaza, pentru a elibera energia care sa deschida portaluri ce creaza noua planeta Pamant, pentru noii oameni.
Chiar si psihicul vostru a inceput sa se schimbe, asa cum ati observat. Efectul vostru in lume incepe sa se schimbe si va avertizam asupra acestui aspect, pentru ca li se va intampla tuturor, la un moment dat. Va avertizam, pentru ca uneori veti crede ca gresiti. In majoritatea cazurilor va fi vorba despre un lucru pe care il faceti tot timpul, la care va pricepeti si il cunoasteti sub toate aspectele. L-ati mai facut de un milion de ori si, brusc, nu va mai merge si nu va dati seama de ce. Faceti acest lucru la fel, dar nu veti mai ajunge la acelasi rezultat. Poate parea o provocare dat fiind ca va indoiti de voi insiva, asa ca va rugam sa va abtineti de la a va judeca in aceasta perioada de tranzitie, pentru ca aceasta impiedica mult procesul pe care il parcurgeti. Indoiala de sine modifica foarte mult toata energia existenta, pentru ca fiecare sa se mute de la un nivel, la urmatorul; energia dispare, chiar in momentul in care va indoiti de voi insiva. Nu va bazati pe lumea din jur pentru a va percepe – deoarece lumea din jur se schimba la fel de repede ca si voi.
Deci, ce se petrece? Ce-ar fi daca v-ati trezi intr-o dimineata, ati deschide o carte si ati gasi un mic paragraf care i-ar da sens intregii voastre vieti? Daca acele cuvinte v-ar da imediat toate cunoasterea pentru a sti si a intelege, in acel moment, totul despre planeta Pamant, ce s-ar intampla cand ati iesi in strada? Oamenii care va cunosc si care va vad in fiecare zi vor observa imediat ceva diferit la voi, pentru ca v-ati schimbat semnatura vibrationala initiala, in acel moment incredibil de “aha”. V-ati schimbat complet. Traiti tipicele etape de evolutie, dar acum acestea se reflecta in egala masura si asupra Pamantului. Asta se intampla. Aceste conectari si ajustari energetice ale planetei Pamant vor continua. Vor mai exista cel putin doua ajustari “mari” , asa cum le numiti voi. E usor de vazut unde se vor produce pe planeta Pamant, deoarece majoritatea activitatii de la voi se petrece in jurul acestui portal, pe placa din Pacific. Deci, ce se intampla? Sa va explicam din alta perspectiva, diferita de Cercul de foc, impartasindu-va ce s-a intamplat cu Pamantul, in timpul ultimelor cutremure.
Noua clatinare a Pamantului
Pamantul si-a schimbat iarasi inclinarea, din cauza unui nou cutremur, repozitionandu-se la fel ca si voi. Care este efectul repozitionarii Pamantului? Este evident ca planeta voastra se invarte, dar nu aveti habar ca acum va deplasati cu aprox. 1600 km/ora cu suprafata Pamantului. Suprafata nu numai ca se invarte, dar se afla si pe o orbita eliptica in jurul soarelui; este pe o orbita care se clatina, iar clatinarea s-a schimbat pentru a doua oara. Prima data a fost in timpul cutremurului din Chile, a doua oara in timpul celui din Japonia. Este nevoie de un proces de aclimatizare pentru a primi acest, dar si a-l folosi. Pamantul si-a schimbat semnatura vibrationala, pentru a-i face loc omenirii. Acesta este procesul care se desfasoara acum – si face parte din ajustare.
Toti ati stiut ca vin aceste evenimente, pentru ca ati vorbit despre ele, timp de multi ani. Nu ati stiut ca se vor desfasura “sub ochii vostri”. Trebuie sa va ingrijorati de ceva? Nu. De fapt, trebuie sa sarbatoriti, desi intelegem ca e foarte dificil, atunci cand se produce o tragedie. Stim ca este dificil de urmarit desfasurarea lucrurilor, chiar si pentru aceia dintre voi care nu sunt implicati, pentru ca vreti sa faceti atat de multe, ca sa ajutati. Dintr-o perspectiva mai larga, acesta a fost un dar dat de oamenii care si-au pierdut viata, casa si felul de a trai. A fost un dar, pentru ca lumea sa aiba o noua semnatura vibrationala, o noua clatinare in rotatie a planetei Pamant. Tot ce exista de aceasta parte a voalului este in miscare. Energia nu exista, daca nu se misca. Sunteti cu totii energie – de fapt, tot ce percepeti este energie si exista in lumea voastra, pentru ca aceasta energie este in miscare.
Din cauza miscarii, Pamantul are o noua semnatura vibrationala. Aveti o bucata de covor cu o semnatura vibrationala unica, chiar si fata de restul covorului aflat la cativa milimetri mai departe. Ceea ce se intampla cu omenirea este ca toti incepeti sa va schimbati, odata cu planeta. Cand planeta se clatina din nou – de fapt, isi schimba dimensiunile, deoarece clatinarea este ceea ce iese si interactioneaza cu energia universala, pentru a crea iluzia planetei fizice. Asa a inceput tot procesul. Ideea a fost un gand al lui Dumnezeu, creat ca holograma pe care voi o vedeti ca planeta Pamant si propria voastra existenta. Toate aceste parti fac un pas inainte. Cum se intampla asta, cu ce seamana si cum putem face ca lucrurile sã fie mai usoare pentru voi? Aceste intrebari nu au un raspuns, pentru ca inca nu le-ati pus.
Armonizarea semnaturilor vibrationale
Va cerem sa cautati modalitati pentru a le usura celor din jurul vostru, schimbarea semnaturii lor vibrationale. Cand priviti o persoana cunoscuta, de obicei spuneti: “Te cunosc. Hai sa ne distram si sa facem lucrurile pe care le faceam altadata.” In loc de asta, va cerem sa va uitati la fiecare din aceste persoane, intr-un fel nou. Mai degraba luati in considerare potentialul spre care incep sa evolueaze, decat simpla conceptie despre cine au fost ele inainte. Veti vedea omenirea schimbandu-se la fel de repede ca si Pamantul. Cand ascultati stirile, puteti vedea schimbarile care au loc pe Pamant. Desi nu e atat de usor de privit in oglinda si de vazut aceste schimbari asupra voastra insiva, va spunem ca ele se produc. Trimiteti in afara voastra o semnatura pe care nu ati mai trimis-o inainte. De aceea, deseori primiti raspunsuri neobisnuite la semnatura voastra. Uneori doriti sa trimiteti un semnal si destinatarii il percep ca fiind altceva. Va adaptati la propriul vostru magnetism si la noua energie, iar cea mai usoara cale pentru asta este sa deschideti gura si sa le vorbiti celor din jur. Vorbiti-le despre temerile voastre, despre nelinistile sau doar despre dificultatile pe care le aveti cand e vorba despre ajustarea la toate acestea. Veti gasi multi vindecatori si modalitati noi care, de acum inainte, vor aparea periodic. De ce? Pamantul e chiar atat de bolnav? Sunt oamenii chiar atat de bolnavi, incat au nevoie de toti acesti vindecatori? Nu, nu din acest motiv va aflati aici. Dragilor, sunteti aici pentru ca sunteti cei care ati permis sa ajungeti atat de departe. Din timp in timp v-ati luptat ca nu ati fost auziti sau nu ati putut sa va trimiteti mesajul, pentru ca oamenii nu au avut o vibratie suficient de inalta macar sa asculte – daramite sa inteleaga. Acum sunteti aici si unii dintre voi spun: “Ei, bine, nu sunt vindecator. Nu stiu nimic.” Va rugam sa va mai ganditi. Mai ganditi-va, dragilor. Priviti ce ati facut nu doar in aceasta viata, ci si in cele de dinainte. Multi dintre voi se afla aici doar pentru a vedea miracolul infaptuindu-se, pentru ca voi ati ajutat din trecut la acumularea de timp.
Schimbarea semnaturii vibrationale
De aici incolo, ce faceti si incotro va indreptati? Sarbatoriti noua semnatura. Urmatoarea data cand priviti un apus frumos, vedeti noile vibratii. Vedeti noile culori care vin si care nu au mai existat inainte. Veti primi atat de multa informatie, incat va incepe sa vina direct prin inima, nu prin cap. In acest fel o veti filtra mult mai bine si nu veti mai fi nevoiti sa va intrebati daca ceva e bun sau rau. Veti lua acel ceva in fiinta voastra, veti asimila ceea ce este in armonie cu voi si veti elibera ceea ce nu este. Pur si simplu, nu mai este vorba de bine/rau, corect/gresit; este vorba despre a gasi piesele din univers, care va vor hrani. Iubirea este singura piesa.
Energia trebuie sa se miste, ca sa existe. Va spunem ca exista o energie universala, care este baza tuturor energiilor, sub orice forme pe care voi le numiti energie si este perceputa in corpul uman, ca iubire. Iata ce va rugam sa faceti: practicati aceasta iubire. Iubiti totul. Cand va este frica, iubiti frica. Cand va uitati la o casa cum pluteste pe strada, iubiti-o. Trimiteti-va iubirea si lasati-va inima sa se dilate si sa se contracte, lucrand astfel incat omenirea sa simta acea conexiune. Aceasta este una dintre piesele care vor ancora noua semnatura vibrationala, in fiecare persoana. In momentul in care gasiti noua expresie a iubirii voastre, veti intelege despre ce este vorba. Nu va spunem ca veti renunta la toate ideile sau legaturile vechi, ci va spunem ca le veti privi intr-un mod nou. Totul va fi un pic mai nou pentru voi.
Nu va temeti. Pasiti cu mandrie si, mai presus de toate, nu va temeti de ceea ce numiti greseli. Nu exista greseli si nu exista drumuri gresite. Aceste lucruri nu au fost stabilite dinainte. Ne aflam aici, pur si simplu pentru a va veghea, iubi si incuraja, ori de cate ori o luati pe un drum nou. Noul Pamant va este la indemana, dragilor. L-ati creat si acum il veti duce la nivelul urmator, exprimandu-va propria semnatura, in noua semnatura a planetei Pamant. Bucurati-va de plimbare si bucurati-va de fiecare etapa din ceea ce urmeaza sa traiti ca experienta, pentru ca acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata, nicaieri. Espavo, dragilor. Felicitari! Bucurati-va de calatorie.
Cu cea mai mare onoare va lasam cu trei mici sfaturi.
– Tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect, pentru ca va uitati in ochii lui Dumnezeu.
– Hraniti-va unii pe altii si folositi-va, de-a lungul drumului, de fiecare sansa, pentru ca atunci cand faceti asta, va ajutati pe voi.
– Re-amintiti-va ca totul este un joc frumos si jucati-l bine impreuna.
Grupul

Niciun comentariu: