joi, 14 aprilie 2011

Tu unde arunci gunoiul?

 Atunci cand vezi un gunoi pe jos, ce faci, treci mai departe? Sau te opresti un moment sa-l ridici si sa-l pui la cos? Intrebarea asta a fost pretextul absolut al unui flashmob. O multime de oameni intr-un mall au felicitat si ovationat SINGURA persoana care s-a aplecat pentru a face diferenta.
Potrivit filmului de mai jos 671 tone de plastic se produc in Canada anual. Si in fiecare an, 400 de milioane de containere reciclabile nu sunt reciclate (si asta doar in Quebec). 18.000 de bucatele de plastic plutesc pe fiecare kilometru patrat din ocean, ceea ce conduce evident la concluzia ca gunoiul nostru este o problema in continua crestere. Acest flashmob atrage atentia asupra faptului ca extrem de multi oameni aleg sa ignore aceasta problema.


Revenind la actiunea filmului, privirea de pe fata femeii, atunci cand se confrunta cu multimea de aplauze este de nepretuit. Acest exercitiu ne aminteste ca fiecare actiune minora, care ajuta mediul inconjurator este un pas in directia cea buna.Sursa: informal.ro

Niciun comentariu: