joi, 7 aprilie 2011

Aveti Experienta Unei Transformari Masive in Energiile din Jurul Vostru






Grupul Arcturian
de Steve Beckow
 Dragilor, voi cei care aveti atatea experiente in aceste timpuri: noi suntem aici cu voi, va vedem zbuciumul si va rugam sa aveti rabdare, pentru ca totul decurge conform planului. Adesea se pare ca nu exista nici un plan; cu toate astea trebuie cavechiul sa se curete, inainte ca noul sa poata sa apara. Aceste doua frecvente nu pot sa existe impreuna, pe o planeta in transformare catre ceva nou. Aceasta este problema: ca aceste doua frecvente sunt atat de diferite si atat de contradictorii, incat va produc confuzie.
Treaba voastra este sa ramaneti linistiti in interior; sa fiti linstiti, intelegand ca totul este si va fi totdeauna, perfect. Asta poate suna prosteste pentru mintea tri-dimensionala, in lumina atator chinuri de pe planeta, dar realitatea este ca fiecare dintre voi sunteti manifestarea Creatorului. Asadar, nimic - nicio experienta, nicio aventura, nicio persoana, niciun lucru - nu poate schimba asta. Chiar si in moarte, sunteti tot manifestarea Creatorului, intrupand tot ceea ce este in Constienta Divina si care, in consecinta, nu poate in realitate sa moara vreodata. Aceasta este calatoria, dragilor, trezirea la acest adevar si apoi costientizarea lui.   
Sa vorbim, dragilor, despre discernamant. Discernamantul este in special important in aceste timpuri, pentru ca sunt multe mesaje amestecate si confuze, transmise de catre cei care se conecteaza la tot ceea ce apuca si pare a fi ajutor. Acestea sunt de asemeni si timpuri in care multi isi construiesc ego-ul raspandind informatii negative. Fiecare dintre voi aveti cate un lacas in interiorul vostru, care va vorbeste in soapta si acesta este chiar intuitia voastra. Incepeti sa aveti incredere in intuitia voastra si folositi-o cand cititi sau vedeti stiri sau predictii de orice fel.
Predictiile se bazeaza pe energia care exista in locul respectiv la momentul predictiei si asta se poate schimba cu usurinta, chiar in momentul urmator. Voi, oamenii de pe Pamant, sunteti cei care creati schimbarile; numai voi aveti puterea din spatele transformarii energiei. Noi observam si va ajutam cat putem, dar voi sunteti cei care faceti ca lucrurile sa se intample.  
A va redobandi puterea inseamna sa re-deveniti capabili sa vedeti lumea cu ochii adevarului, indiferent de ce imagini si cuvinte va sunt aduse in fata. Inseamna sa aveti taria sa spuneti “Eu nu imi voi ceda energia acetui lucru”, pentru ca energia este ceea ce hraneste orice lucru. Nehranind convingerile si conceptele false care va sunt prezentate, veti face ceea ce trebuie, pentru a ramane centrati, in acel centru reprezentat de <EU SUNT> .
Asta nu inseamna sa va ingropati capetele in nisip, ci inseamna sa alegeti sa nu mai lipiti de voi orice stiri sau predictii tragice care vi se prezinta, hranindu-le astfel cu energie. De asemeni noi spunem sa folositi discernamantul cand cititi mesaje de chanelling, pentru ca aceste canale nu sunt intotdeauna “curate”. Un mesaj de channeling este prezentat prin constienta persoanei care il face si daca acea persoana nu este complet curata, poate sa coloreze mesajul, reflectandu-si astfel propriile frici si stari de constienta.   
Este bine sa intelegeti ca Fiintele de Lumina, care rezoneaza la nivele inalte, sunt incapabile sa prezinte mesaje care sunt mai jos decat propria lor rezonanta. Ei/ele pot si vor comenta asupra a ceea ce vad ca va poate fi voua de ajutor, dar nu va vor prezenta niciodata un mesaj cu energia fricii in el.
Pentru aceia dintre voi care ati dori sa faceti channeling, este imperativ ca sa va declarati deschisi doar la Lumina si la Fiintele de Lumina, pentru ca, in aceste timpuri in care voalurile se subtiaza, multi incep sa faca channeling, fara sa inteleaga ca exista si fiinte cu rezonanta joasa, care adora sa se faca channeling prin ele. Dragilor, aceste timpuri nu trebuie dedicate fricii, ci recuperarii puterii date voua de la Dumnezeu.
Nu va dura mult, pana veti vedea vehicolele acelora care va vor ajuta. Multi dintre voi le vedeti acum, dar sunt si cei care traiesc in negare si carora le este teama de idea de fiinte extraterestre. Multi inca mai cred tot ceea ce li se spune si vor avea nevoie de voi, ca sa ii educati cu gingasie, pe masura ce ii vedeti ca se deschid la acest concept. Toate astea se vor intampla, dragilor, asa ca fiti gata pentru asta si nu intrati in fric/panica si in trepidatie si nici nu re-cadeti in capcana vechilor convingeri despre acest concept.
Timpurile se schimba rapid pentru toti cei ce pe planeta Pamant. Vor fi mai multe schimbari ale Pamantului, dar Lumina mentine lucrurile la un nivel cat se poate de bland. Noi spunem ca cutremurul din Japonia era necesar si a fost permis de catre toti cei implicati. Si o sa intrebati: cum au putut sa fie de accord cu asta? Se intampla la alte nivele, dragilor. Evenimentul din Japonia contribuie la multiple schimbari. Printre altele, contribuie la faramitarea unei structuri foarte rigide, din constienta culturii Japoneze. O structura care a dictat chiar si faptul ca daca o persoana dadea gres, trebuia sa-si ia viata. Multe credinte din aceasta cultura sunt atat de vechi si de conduse de ego in energia tridimensionala, incat toate acestea sunt o parte necesara din evolutia lor intr-o noua energie.
De asemeni serveste scopului de a trezi omenirea fata de pericolele reprezentate de folosirea energiei nucleare, indiferent de scopul in care e folosita. Sunt unii care nu sunt de accord cu asta, dar nu e ceva care sa fie parte din noua constienta curata si trezita. Noi (membrii Federatiei Galactice) dezmembram cat de repede putem, cu acordul Surselor Superioare, toate armele nucleare, precum si alte structuri nucleare, atat cat ne este permis, pentru ca acestea nu afecteaza doar Pamantul, ci toate planetele. Aceasta nu este o metoda de producere a energiei lipsita de pericole, dupa cum se observa din evenimentul din Japonia. De altfel, veti descoperi curand ca este tot atat de depasita ca si majoritatea celorlalte surse pe care le folositi acum.
In incheiere, am dori sa va reamintim ca totul se desfasoara conform planului. Lumina se intensifica pe Pamant, intr-un mod in care sa permita deschideri de noi portaluri si centre de energie. Multi au experienta transformarilor energetice in ei insisi cu senzatii de epuizare, vajaieli in cap, ameteli si senzatii de greata. Unii se pregatesc sa plece, alegand sa revina in noua energie.
Dragilor, se intampla ceva mare. Aveti experienta unei transformari masive in energiile din jurul vostru, cu schimbari despre care nici nu s-a putut visa in energia tridimensionala. Nu va ganditi imediat ca e ceva in neregula cu voi, ci incercati sa intelegeti ca corpurile voastre fizic, emotional si mental sunt in procesul de a avea experienta acestor schimbari masive de energie, chiar acum. Aceasta curatire a vechiului si integrare a noului rezulta in simptome care adesea sunt confundate cu boala. Aveti mare grija de voi insiva, odihniti-va mai mult, relaxati-va si aveti incredere. Distrati-va, faceti lucruri care va fac inima sa cante. Trimiteti-va intentiile in Univers, apoi dati-va un pas inapoi si priviti spectacolul, in timp ce ramaneti deschisi la toate schimbarile si la fiecare in parte - si fiti intotdeauna constienti de unimea voastra cu toate fiintele vii.
Va iubim si suntem cu voi.
Fratii si surorile voastre din Grupul Arcturian. 4/3/11
Traducere de
Dr. Diana Stefani Trainer si Master Practician NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie, Meta-Medicine™ www.nlpedgenow.com

Niciun comentariu: