miercuri, 27 martie 2013

SALUSA



Salusa


Se intampla atat de multe pe planeta voastra si devine foarte evident pentru oameni mult mai mult ca schimbarile promise sunt in desfasurare.Aceasta nu este deloc o perioada usoara pentru voi.Cu toate acestea ,ati ales acest moment pentru a fi pe Pamant,ca o parte importanta a experientei voastre care va va pregati pentru sarcinile voastre viitoare.In timp multi dintre voi va veti prezenta ca mentori pentru alte civilizatii emergente.Acesta va fi serviciu acelora care au atins un nivel inalt de intelegere si care va va aduce statutul de Maestru.Aceasta este progresia voastra naturala,ati devenit mai mult din Lumina si cautati sa ridicati si pe altii ca pe voi.

In Univers ,toate sufletele ajung intr-un punct cand constata ca in final nu este nimic alceva decat dragoste ,si ca toata viata se invarte , traieste in cadrul acesteia.Chiar si acum ca sunteti in crestere si constientizare ati inteles ce este puterea uimitoare a dragostei.

Aceasta este viata in sine si cea mai puternica forta din Univers,care va va permite sa continuati sa va ridicati prin dimensiuni.Asa cum ati fost informati atat de des,nivelurile de experienta din dimensiunile mai mici,sunt experiment ,pentru a vedea cum ca Fiinte de Lumina ati putea gasi Sinele voastre reale din nou.

Sinele voastre de acum nu sunt si nu vor fi niciodata adevarata voastra realitate,deoarece casa voastra originala este in Stele,si este una in care ati trait in unitate totala si iubire ca Unul.Dualitatea a fost un mijloc de a permite separarea si de a experimenta intunericul si lumina in aceiasi dimensiune.

Noi,Federatia Galactica a Luminii constatam ca in ultima vreme,a exista o astfel de avansare rapida a nivelelor de constiinta pe care le puteti percepe deja si puteti vizualiza Epoca de Aur.Acest lucru este o realizare minunata,deoarece daca va mentineti concentrarea ca si pana acum pe ea,veti grabi momentul in care se va manifesta pentru voi.

Lumina a sosit pe Pamant si nu mai trebuie sa fiti preocupati de intunericul ramas,este transmutat de un flux rapid de Lumina.Raspunsurile la problemele voastre au fost gasite deja si aliatii nostri le adopta treptat.

Beneficiile acestora sunt introduse si energia libera este in prim-plan ,desi nu trebuie sa asteptati mult timp,va fi o introducere constanta si bine planificata.Noi nu putem rezolva probleme,dar va oferim sprijin ,sustinere si protectie pentru cei implicati.

Ati asteptat o lunga perioada de timp pentru unele schimbari vizibile,intrucat o mare parte a avut loc in spatele scenei si au avut dea face mai mult cu influenta si inspiratia.Cand sunteti deschisi la indrumarea noastra sa fiti siguri va vom da,si puteti apela la noi in orice moment.

Atunci cand cererile voastre sunt in beneficiul altora ,vom face tot posibilul pentru a va asigura ca obtineti ajutorul de care aveti nevoie.Suntem de multe ori Lucratori in Lumina nevazuti langa voi si va oferim dragostea noastra si indrumare.

Suntem continuu implicati in ajutarea Mamei Gaia si ati remarcat faptul ca evenimentele legate de ea si schimbarile fizice au fost facute cu calm.Cu cat nivelul de constiinta va fi mai ridicat pe Pamant cu atat va fi mai usor tot timpul.

Primiti mai multa energie din afara Pamantului si ea vine din mai multe surse.Solstitiul de primavara este un astfel de exemplu puternic ,si multi oameni vor simti cum vor fi afectati.Este o energie inaltatoare pe care vi-o da ,si este ceea ce numim”factorul de bun simt” si un sentiment de calm si fericire.

Pastrati acest sentiment si veti vedea ca unele prsoane vad schimbarea in voi ,si foarte curand va deveni calea normala de a fi.Imaginati-va o lume plina de suflete care au devenit toti Unul , care traiesc permanent in Lumina si Iubire,pentru ca asa se va intampla pe masura ce progresati spre a 5-a dimensiune.

Unii dintre voi acolo  sunt deja foarte aproape si sunteti aceia care conduc calea.Prin exemplul vostru, multi va vor urma pentru ca le-ati creat o cale.In acele momente minunate practic orice este posibil,asa ca nu puneti limite ambitiilor voastre ,sau credintei in voi insiva.

Intunecatii si cei din spatele lor sunt expusi si cerem din nou sa permiteti justitiei naturale sa isi urmeze calea sa.Sa stiti ca fiecare suflet va raspunde la un moment dat pentru crimele sale impotriva umanitatii,dar greseli simple sunt acceptate ca parte a procesului de invatare.Subliniem ca nu exista nici o pedeapsa implicata.

Dumnezeu nu va da de bunavoie ,sau sa tina greseli reale asupra voastra.Doar atunci cand exista o incercare deliberata de a face rau, sau de a ucide un alt suflet,se solicita alte experiente care indreapta eroarea din caile voastre.

Aceasta este karma si va fi o parte din planul de viata al voastru atunci cand va angajati sa meregti prin ea.Totul este realizat cu cea mai mare dragoste si atentie pentru a va ajuta prin experientele voastre.Ghiduri si ingerii vostri fac mult mai mult pentru voi decat in mod normal sunteti constienti si sunt mereu cu voi in calatoria voastra prin viata.

Noi,Federatia Galactica a Luminii am fost impresionati de oameni de mare profil ,care imping mai departe prin eforturile lor ,de a aduce o anumita forma de dezvaluire.( Aici aveti confirmarea relatarilor mele din partea Federatiei)

In unele privinte,este necesara prezenta noastra in Cerul vostru,si atat de multe rapoarte si articole vin despre noi.Asta nu surprinde pe marea majoritate dintre voi,dar apoi depinde de cat de departe merg revelatiile pentru a descoperi sau asocia cu voi.

In acest secol,singuri ati descoperit mai multe dovezi istorice despre noi si al nostru contact cu voi pentru mai multe mii de ani.Acest lucru nu mai poate fi ignorat sau negat,cu exeptia acelora cu convingeri rigide.Am dori sa vedeti situatia in care guvernele recunosc ca au avut contact cu noi de aproape 100 de ani,si faptul ca i-am abordat intodeauna in dragoste si pace.Ei ar putea sa atenueze orice indoieli care le mai au unii oameni,pentru ca au fost facuti sa creada ca noi suntem un fel de monstrii descrisi in filme science-fiction .

Sunt Salusa de pe Sirius si trebuie sa felicit Lucratorii in Lumina, pentru ca ei s-au stabilit intr-o vibratie noua care ii va duce mai departe in Noua Era.Aveti de lucru la fel de mult si este la fel de important sa va pregatiti oamenii pentru ultimul tur sa  treceti linia de sosire.


Victoria este a voastra,iar premiul  nu va fi niciodata acela de a fi din nou separati de Dumnezeu si adevarata voastra casa printre stele.Intentia voastra sa ramana iubitoare pentru a va gasi locul in viitor printre noi ca fiinte galactice.

Niciun comentariu: