marți, 19 martie 2013

DESCOPERIREA DIN BUCEGI PARTEA 2



DESCOPERIREA DIN BUCEGI PARTEA 2

Contiunare..

 
Un Bilderberg in Romania

 
In mai 2003, Cezar a primit vizita unui personaj important, pentru o discutie in particular; solicitarea intrevederii a venit prin intermediul SRI, ca urmare a unei interventii guvernamentale. Persoana era cetatean strain, insa cunostea Romania si vorbea foarte bine limba romana. SRI stia doar ca facea parte dintr-o loja masonica foarte importanta din Italia, ca detine un inalt rang nobiliar si ca are o mare putere de influenta financiara in Romania. Probabil ca relatiile sale politice erau, de asemenea, foarte sus-puse din moment ce a reusit sa penetreze zidul SRI-ului si sa ajunga pana la structura DZ. Cezar marturiseste ca percepea un fel de greutate si presiune nelamurita care se corela cu aceasta persoana. El a realizat atunci, pentru prima data, natura intrevederii: o lupta dificila, pentru ca simtea deja radiatia grea a acelui om, ca un nor neplacut care il invaluia si ii ascundea adevaratele intentii. Pentru aceasta intalnire, Cezar s-a pregatit temeinic, izolandu-se intr-o camera si intrand intr-o stare de meditatie profunda, pentru a afla mai multe despre persoana respectiva.

Asa cum apa sub forma de aburi poate fi transformata, prin scaderea temperaturii, in gheata, tot la fel, analogic vorbind, se petrece si cu informatia, care ajunge sa se concretizeze in planul fizic, pornind de la cel mai inalt plan, al ideilor. Mediul in care subzista ideile este eterul subtil universal, insa acesta nu este eterul la care face apel stiinta contemporana. Din aceasta realitate subtila, din acest plan al ideilor provin toate lucrurile si fenomenele, toate gandurile, materia de orice tip si absolut orice se concretizeaza cu nume si forma in planul fizic.

In stadiul ei primar, informatia este o anumita forma de energie vibratorie, specifica fiecarui aspect in parte. Pentru a cunoaste ceva anume, este suficient sa accesezi informatia pe nivelui ei propriu de vibratie, care face parte din oceanul nesfarsit al frecventelor de vibratie energetica din eterul universal. Asta e cel mai dificil de realizat, pentru ca este necesar sa ai nivelul de constiinta adecvat eterului subtil universal, si in plus, sa ai capacitatea de a selecta cu mare acuratete din multitudinea de frecvente de vibratie, pe aceea care te intereseaza.

O minte focalizata, bine pregatita si purificata de ganduri vicioase si parazite are puterea de a ajunge pana la nivelul eterului universal. Adevarata arta consta in selectarea corecta a frecventei de vibratie particulara pe care o cauti, la fel ca atunci cand vrei sa prinzi un post de radio si misti cursorul pe scala de frecvente a aparatului. Totul este rezonanta. Rezonanta intre tine, ca receptor de informatie, si aspectul de interes, ca emitator al informatiei. Evident, toate astea implica un antrenament adecvat si perseverent, dar rezultatele sunt pe masura. Este necesara insa o lunga perioada de practica intensa, care implica in primul rand elevarea deosebita a constiintei. Dar sa revenim la personajul straniu.

Un elicopter al SRI l-a adus pe acest domn, inalt, imbracat cu un costum negru si tinuta eleganta, dar trufasa. Avea un baston cu maner de fildes si incrustatii de aur. Fata lui exprima duritate, iar ochii verzi aveau un efect straniu, radiind o raceala neobisnuita. S-a prezentat sub numele de senior Massini. Era foarte sigur pe el si crea impresia unei persoane care obisnuia sa dea ordine. Era unul dintre venerabilii de frunte ale celei mai importante loja masonice din Europa si facea parte din cea mai influenta organizatie masonica la nivel mondial: Grupul Bilderberg.

 

O invitatie ce nu poate fi refuzata

 

Massini a intrat direct in subiect spunand ca oamenii sunt de doua feluri: cei care pot fi manipulati si condusi (marea majoritate), si ceilalti – care au anumite virtuti si o personalitate puternica. Venerabilul a precizat ca grupul pe care il reprezinta face parte din cel mai inalt ordin masonic si ca este foarte interesat de rezultatul discutiei. Cezar a adaugat ca stie unele aspecte legate de francmasonerie: organizatia e strict ierarhizata dupa modelul piramidal, are ritualuri de initiere foarte ascunse iar intentiile sale adevarate sunt secrete si total necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor. Massini a recunoscut ca este Maestru in cea mai puternica loja masonica din lume, si ca acest fapt trebuie sa ramana un secret bine pazit pentru cei mai multi.

Grupul Bilderberg nu este propriu-zis o loja, ci inseamna mult mai mult decat atat. In lojele obisnuite exista o ierarhizare in treizeci si trei de grade, cu criterii bine stabilite, insa aceste loja reprezinta un fel de fatada pentru cei din exterior. Adevarata putere depaseste cu mult cel de-al treizeci si treilea grad ierarhic. Massini l-a invitat pe Cezar sa se alature grupului, lasandu-l sa inteleaga ca va avea multe avantaje. Venerabilul Massini manifesta o mare putere vitala si o forta psihica neobisnuita, in contrast cu varsta respectabila pe care o avea. Din pacate, radiatia lui subtila – prin care el era oricand capabil sa domine oamenii obisnuiti, slabi sau labili fizic ori psihic – era centrata in jurul unui imens orgoliu, a arogantei si a sentimentului de superioritate asupra celorlalti.

Massini a spus ca a solicitat intrevederea cu Cezar prin puterea si relatiile pe care le detine, deoarece ii cunoaste fortele si capacitatile de actiune ale lui Cezar, recunoscand ca pretuieste foarte mult aceste lucruri, mai ales daca Cezar va servi interesele grupului. La intrebarea lui Cezar despre scopul principal pentru care il invita sa faca parte din grupul Bilderberg, Massini a replicat rece ca el – Cezar – nu se afla in pozitia de a alege, si ca nu i-a propus sa intre in grupul Bilderberg, ci intr-una din cele mai inalte loji masonice mondiale, imediat subordonata grupului Bilderberg. A incheiat spunand ca nu are alta posibilitate decat de a accepta colaborarea cu ei. Cezar s-a hotarat sa insele vigilenta seniorului, si sub masca acceptarii propunerii, sa afle cat mai multe despre culisele masoneriei mondiale.
 
Massini a inceput initierea in secretele puterii
"Venerabilii nostri maestri din trecut au avut o viziune mareata, de ansamblu, asupra situatiei finale, care acum este foarte aproape. Ei nu s-au lacomit la interese meschine, egoiste, ci au dorit sa intareasca bazele masoneriei, adaptand de-a lungul timpului principiile ei directoare in conformitate cu specificul evolutiei umane. De ce s-ar fi ingrijit doar de ei si de familiile lor? Oricum aveau cei mai multi bani, cele mai multe bogatii si cele mai bune conditii de trai. Nu legasera intre ei juramantul de a se ajuta si sprijini reciproc la nevoie? Ei au fost adevaratii arhitecti care au initiat si stabilit principiile dupa care functioneaza sistemul social actual. Legat de acesti arhitecti care au conceput intregul plan inca de acum cateva mii de ani, nu-ti pot dezvalui mai multe deoarece este un secret teribil pe care nici cei din grupul Bilderberg nu il cunosc cu totii. La varful ierarhiei noastre se afla numai descendenti pe linie regala din arbori genealogici de sute si mii de ani. Suntem foarte atenti pentru a nu ne amesteca cu celelalte rase. Este vorba de familiile regale din Europa si de marii bancheri de la sfarsitul Evului Mediu. Ei au sesizat ca viata comunitara se bazeaza pe conducere."
"Exista astfel doua grupe: marea masa a poporului sau gloata, si elita conducatoare care se straduia sa mentina bunul mers al turmei de oi. Pe aceasta constatare simpla s-a bazat intregul lor plan. Pentru ca mereu au existat interese antagonice, opuse, intre cele doua grupuri, lucrurile trebuiau aranjate in asa fel incat aceste interese contrare sa nu dispara niciodata complet, adica sa nu existe niciodata pace adevarata intre oameni. Pentru asta s-au servit prin diferite metode ambele grupuri, insa fara ca ele sa cunoasca acest lucru. Iluminatii nostri au impins iscusinta si abilitatea unor astfel de uneltiri pana la perfectiunea de a merge cu cate un picior in fiecare dintre cele doua barci, si totusi sa nu cada niciodata in apa!"
"Banii si natura inferioara a omului care cedeaza in fata tentatiilor oferite le-a asigurat mereu succesul, si s-a ajuns ca aceasta reteta care folosea intriga, minciuna, tentatiile si prefacatoria, sa permita extinderea influentei noastre in intreaga lume."
"Dar de ce facem toate astea? Simplu: motivul principal a fost si va fi mereu acapararea puterii! Aproape toate finantele lumii ne apartin gratie paienjenisului bancar pe care l-am tesut in ultimele secole. Bani, bani, tot mai multi bani! O idee fixa care trebuia raspandita pretutindeni. Dar pentru bani trebuie sa muncesti, actiune care consuma timp! Am format astfel un cerc vicios, fara rezolvare: oamenii au ajuns sa munceasca pentru noi, pana la epuizare atrasi mereu de bani, care sunt insa cheltuiti foarte repede datorita tentatiilor de tot felul exacerbate cu ajutorul publicitatii."
Santaj si faliment
 
"Chiar daca apar cativa oameni foarte bogati in lume, care nu fac parte din lojile noastre, ei nu sunt o amenintare, pentru ca sunt singuri, si nu urmaresc un scop precis, de mare anvergura. Pe cei mai multi insa ii atragem inca de la inceputul carierei lor in organizatie si astfel puterea noastra creste; cei care refuza nu rezista singuri. Daca devin o amenintare pentru noi, ne unim fortele pentru a le provoca falimentul. Obiectivul este acela ca respectiva persoana sa fie invinsa. De obicei, cand se afla in pragul colapsului total, ii oferim inca o data sansa pe care o refuzase initial. De cele mai multe ori el accepta. Urmeaza astfel o revenire spectaculoasa in afaceri, dar persoana trebuie sa respecte anumite conditii ferme din partea noastra, pe care nu le mai poate evita."
  "Totdeauna noi avem de castigat. Fie un om politic influent care sa ne sustina interesele, fie un mare om de afaceri ai carui bani ii administram noi, prin filierele noastre. Ne intereseaza sa cream cat mai multe astfel de cercuri vicioase. Astfel am format celula societatii – familia – pe care am legat-o strans in lantul unor dependente interminabile: serviciu, casa, confort, masina, banca, contracte. Rolul cercurilor vicioase este de a crea dependenta, pentru ca atunci cand exista dependenta, lipseste libertatea. Dependenta atrage automat inrobirea, limitarea; oamenii trebuie sa fie cat mai limitati si mecanici in actiunile lor, care trebuie sa devina stereotipe. De aceea am impus munca divizata in domenii si subdomenii. Daca cerinta postului este simpla, omul devine in scurt timp un fel de robot care asculta ce i se spune si face ce i se ordona."
 
Mass-media de propaganda
"Trebuie ca oamenii sa gandeasca cat mai putin, pentru ca altfel ei pot deveni periculosi, pot naste idei care sa fie contrare scopurilor noastre. Am permis astfel tehnologiei sa capteze masele de oameni prin anumite mijloace (a caror lipsa n-i s-ar parea acum o catastrofa): televiziunea, telefonul, computerul. Pe langa crearea dependentei populatiei fata de ele, aceste mijloace ne-au oferit si controlul difuzarii informatiei."
"Informatia este pe primul loc in ceea ce priveste armele cu care actionam in lume. Controland mijloacele si institutiile mass-media, controlam implicit continutul si calitatea informatiei. Obiectivul de baza a fost acela de a obtine controlul asupra celor mai mari trusturi de presa, radio si televiziune din lume."
"Dar cum acest lucru nu era suficient pentru controlul total al populatiei, am inceput sa sprijinim din umbra proliferarea distributiei de droguri. Se stie bine ca acestea, alaturi de tutun, alcool si cafea, distrug corpul omului, insa noi am intretinut deliberat o asa-zisa lupta de combatere a lor, care nu a facut decat sa intensifice si mai mult consumul acestora. Am creat concerne imense de fabricare a tigarilor, bauturilor si a cafelei. Aproape toti presedintii si patronii acestor giganti in lumea afacerilor sunt membri venerabili in lojile cele mai inalte ale organizatiei noastre."
"Este deja dificil sa controlam mai bine de sase miliarde de oameni. O multime este cu atat mai usor de manevrat cu cat e mai dispersata si mai confuza. Daca, in plus, ea nu depaseste un anumit numar de persoane, atunci e chiar simplu, avand in vedere tehnologia de manipulare mentala pe care o avem la dispozitie."
"Unul din scopurile principale a fost stoparea proliferarii oamenilor pe planeta. Mai mult, trebuia sa micsoram drastic populatia globului. Pentru asta aveam nevoie de metode care sa ucida in timp scurt un numar foarte mare de oameni. Am finantat proiecte ultrasecrete de cercetare pentru producerea unor virusi extrem de virulenti. Unele experimente au dat gres, altele ne-au multumit prin rezultatele obtinute."
"Daca ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp impotriva noastra. Armele noastre nu sunt niciodata prezentate pe fata. Ele imbraca mai mereu o haina umanitara. Baza care ne da sursele de manipulare este constitutia unui stat. Alcatuirea ei este o adevarata stiinta a psihologiei si manipularii omului, de aceea reprezentantii nostri au luat parte la conceperea constitutiilor principalelor state-puteri ale lumii. Constitutiile trebuie sa aiba o forma umanitara, pompoasa, dar sa ascunda in profunzimea lor metode eficiente de subminare si control al populatiei."
 
Marile revolutii si razboaiele mondiale
"Conflictele, revolutiile si razboaiele au constituit pentru noi o reala si uriasa sursa de venituri si o modalitate de dirijare si mentinere a influentei si puterii noastre la nivel mondial. Speculam orice dificultate economica, mai ales la tarile mai putin dezvoltate. Datorita influentei bancare pe care o avem, actionam din umbra la nivelul conducerii statului si la fel facem si in cazul statului advers. Nu ne implicam niciodata intr-o singura parte, pentru ca rezultatul poate fi incert. Perioada actuala se preteaza mai ales la crearea unor conflicte de ordin etnic si economic."
 "Aproape toate organismele internationale (politice sau militare) au sorginte masonica. Venerabilii nostri se afla plasati in punctele cheie si urmeaza cu exactitate planurile noastre. ONU si NATO s-au dovedit a fi decizii salutare atunci cand am hotarat formarea lor."
"Toate aceste lucruri par atat de absurde si imbraca o haina atat de grotesca incat acuzatiile care n-i s-ar putea aduce ar aparea intr-o lumina de-a dreptul hilara! Este unul din punctele esentiale ale doctrinei noastre. Sa actionezi in directia planului stabilit, dar in acelasi timp sa faci sa para ca actiunile tale sunt opuse planului! De aceea nu dorim sa fim mediatizati, nu dorim onoruri, faima sau recunoastere publica, pentru ca sunt trecatoare si, in plus, sunt dirijate chiar de noi prin intermediul parghiilor de control pe care le avem in mass-media."
"Succesul nostru sta in faptul ca formam un grup, si nu actionam doar in interes individual. Actiunile noastre sunt mereu corelate si au un scop precis, iar ajutorul reciproc si discretia totala sunt esentiale pentru asigurarea succesului. De altfel regulile si juramintele ordinului nostru sunt foarte stricte, iar pedepsele foarte aspre."
Dezvaluirea planurilor francmasonice
 
"Iti inchipui ca auzind aceste lucruri le vei putea face cunoscute lumii intregi? Cine iti inchipui ca te-ar putea asculta fara sa te considere nebun? Masoneria a fost dintotdeauna ocultata; in loc sa ne atribuim marile idei sau curente sociale sau culturale, s-a optat pentru discretie, mister, retragere, actiune din umbra. Sunt putini cei care au auzit despre denumirea de mason sau francmason, si oricum n-au nici-o idee despre ce inseamna ea in realitate."
"Evident, cunoastem deja ca sunt multi, mai ales intelectuali, care cunosc o parte a adevarului despre noi si pe care nu-i mai putem minti, dar prin comparatie cu restul populatiei, indobitocita de sistemul social pe care noi l-am creat si mai ales de cel informational pe care il dirijam aproape in totalitate, acesti intelectuali sunt cu adevarat o minoritate. In plus, ei sunt dispersati si amenintati de avertismentele indirecte pe care noi le trimitem. Astfel ca, chiar daca unii cunosc adevaratele noastre intentii, vor adopta o atitudine pasiva, considerand ca sunt lipsiti de putere, de avant, de posibilitati de a actiona in mod eficient. Ei adopta atunci varianta victimei care se lamenteaza: "Stiu, dar ce pot sa fac? Sunt legat de maini si de picioare! Nu cred ca avem vreo sansa." In acest fel, o mare parte din populatie care ar putea sa ne provoace mari greutati, a depus deja armele inainte de a incepe lupta."
Denigrare, minciuni, manipulare
"Daca mai apare totusi cineva care vrea sa ne atace si sa arate realitatea actiunilor noastre, avem multe mijloace de linistire a lui. Ele incep totdeauna prin lansarea unei stiri false, negative, despre acea persoana, pentru ca noi controlam foarte bine mass-media. Cititorii afla despre acele lucruri false, negative. Chiar daca in zilele urmatoare apare o contrazicere a stirii, o dezmintire, faptul deja a fost consumat. In primul rand nu e obligatoriu ca cel care a citit stirea falsa sa mai citeasca a doua zi si dezmintirea. In al doilea rand, noi speculam tendinta vicioasa a omului de a se orienta mai ales spre stiri senzationale cu caracter negativ."
"Cunoastem prea bine influenta unor astfel de sugestii negative si impactul lor teribil asupra naturii emotionale a omului. Stim ca ele distrug structurile energetice armonioase din aura sa, aduc o forma subtila de stres la nivel psihic, si coboara vibratia perceptiilor pozitive ale omului. Toate astea ne servesc foarte bine intereselor noastre, deoarece ii obosesc si ii debusoleaza pe oameni, ii determina sa fie lipsiti de vigilenta si superficiali."
"Realizam astfel un scop pe care l-am urmarit mereu: cresterea entropiei sociale, care determina o confuzie aproape totala. Ne slujim mereu de stiri contradictorii, cu un continut sinistru, profund negativ; sustinem si impulsionam carti cu subiecte puerile sau fantastice dar care atrag pentru a capta interesul mintilor slabe, aflate in cautare de senzational. Noi am avut grija ca astfel de aparitii editoriale sa prolifereze si chiar sa fie acceptate de populatie, care acum le considera foarte valoroase."
"Sistemul economic si social pe care l-am impus incurajeaza foarte mult competitia in aspectul ei nearmonios, stimuleaza concurenta neloiala si indeamna la un consum cat mai mare de marfuri. Aceasta preocupare si agitatie nebuna a omului, care il tine mereu ocupat si tensionat, nu duce decat la o diminuare semnificativa a valorilor morale si etice in viata, adica la pervertirea caracterului omului."
 va urma....
 

Niciun comentariu: