sâmbătă, 16 martie 2013

SAINT GERMAIN

 SAINT GERMAIN
 
13 martie 2013

Salutari tuturor,inimi dragi.Hai sa vorbim azi de echinoctiul de primavara care vine si lunile de vara sunt foarte aproape.Noi cei dintre Lucratorii in Lumina superiori nu functionam dupa notiunea de timp sau cronologia voastra,noi traim momentul ACUM si evenimentele pamantesti nu le determinam in ce faza a Ascensiunii au ajuns asa cum faceti voi.
 
Noi nu folosim nici ceasuri sau perioade sa stim cat de mult am evoluat , suntem constienti atunci cand timpul pentru noi a venit pentru urmatorul val de reincarnare, dupa tot ceea ce a persistat in momentul de ACUM.Prin urmare,acest precursor,aceasta explicatie ,clarifica inca o data in mod corespunzator pentru voi ca nimic nu este bazat pe timp si totul vine pur si simplu.
 
Inca o data am ajuns intr-un punct central in intervalul de timp al vostru,care va permite transformari nenumarate,schimbari ,reinoiri si ascensiunea sa se desfasoare in realitatea voastra pamanteasca.Realitatea actuala in care Pamantul nostru iubit locuieste ,si-a schimbat intre timp multe dintre straturile sale si a ajuns deja la primele straturi din dimensiunea 5 si in care grupuri specifice ale omenirii au aderat in acest strat nou al Gaiei.
 
Acceptati acest lucru ca fiind un fapt evident de al vedea si de al cunoaste.Dar,dati-va oportunitatea sa ramaneti intr-o stare de liniste si integrati-va in acest proces si  realizati pe deplin inainte de a renunta prea repede, sau de a critica faptul ca nu sa schimbat nimic si totul ramane acelasi,deoarece acest lucru nu mai este cazul ,sunteti departe de asa ceva!
 
Aruncati o privire mai atenta in jurul vostru si respectati ceea ce a iesit la iveala in lumea voastra,mai vedeti in scene de acum cativa ani ,sau de acum cateva saptamani in urma? Uitati-va cu atentie si comparati atunci cand este necesar,impreuna cu rapoarte si povestiri din urma.Ce vreti sa vedeti? Ce simtiti? Nu vedeti ca exista intr-adevar o diferenta de perceptie? Simtiti schimbarile care au loc in Sinele voastre interioare si in realitatea voastra exterioara?
 
Adresati-va aceste intrebari si observati indeaproape,simtiti sentimentele interioare si veti primi raspunsurile mai rapid decat prin realiatatea voastra exterioara.
 
Aruncati o privire la banci si sisteme si vedeti ca sunt in necazuri si lipsuri,guvernele nu pot face progrese cu  sau fara ele.Papa,care nu mai este capabil sa mai adere,regina Angliei care nu mai poate controla activele sale,nici nu le mai finateaza,structurile de putere sunt pe cale de disparitie, se divulga fraudele si evenimente vin la lumina,care au provocat tot felul de teatre in trecut si pot continua pe o lunga perioada de timp,dragi inimi!
 
La ce m-am referit aici sa intamplat si sa desfasurat pe o perioada de mai putin de o luna.Nu este minunat ceea ce ati realizat? Nu este acest lucru mai mult decat suficient pentru a dovedi , si de a deveni constienti de faptul ca au inceput sa transpara multe datorita trezirii si a creatiei voastre? Acestea sunt lucruri fabuloase care se desfasoara preaiubiti mei,iata frumusetea din tot si cum deveniti constienti de inima voastra ca toti ati realizat acest lucru doar prin munca si trezirea inimii.
 
Nimic nu mai este cum erati obisnuiti sa fie si totul va continua sa evolueze la un punct culminant mai mare si cand se va realiza ,si mai multe se vor schimba si mult mai multe vor veni la lumina pe mai multe nivele nu doar bancherii sau guvernele,se vor schimba multe la nivelul oceaanelor si al Gaiei si multe schimbari la nivel Galactic.Fiti prudenti si pasnici preaiubitilor,vine un timp mai interesant si va fi mijlocul culminant de schimbari.
 
Profitati de oportunitatea adusa de energiile echinoctiului de primavara si solstitiului de vara si considerati aceste momente ca o aclimatizare la noile energii cinci dimensionale pentru corpul vostru fizic si toti veti intra in reinoire si rascumparare de Sine.
 
Va veti simti mult mai eliberati decat inainte,pentru ca pur si simplu va fi drumul pe care il veti urma acum,eliberand procese de iluzie care va lua foarte mult timp.Aceasta este o lume holografica,iubitii mei,special creata pentru aceste tipuri de lectii si experimente.Nu puteti experimenta dualitatea la un nivel superior si multumirile nostre Gaiei care a permis acest lucru pentru intreaga umanitate care este incarnata.
 
Gaia merita locul ei de drept inapoi in Noua Lume.Cu totii formati o familie mare si lucrati impreuna pentru a realiza aceasta sarcina si care o veti incheia tot impreuna.Dualitatea este acum in proces de dezintegrare si este un fapt!
 
Cu toate acestea ,nu punem o data si nici nu asteptam ,pentru ca nu exista un moment,exista doar ACUM.
 
Mult mai multe persoane ajung sa fie constiente de faptul ca asteptarile lor sunt doar inclinatii umane de a vedea aceasta schimbare intr-o zi si o noapte si este imposibil.Totul are nevoie de timp,totul evolueaza de-a lungul anumitor procese,o moarte este, de asemenea un proces,o nastere tot un proces,schimbarea si clarificarile au nevoie de timp si de faze,un proces continuu.De aceia va spun ca voi trebuie sa va eliberati de notiunea de timp, nu mai locuiti in el.
 
Traiti de la o zi la alta ca si cum nu ar exista maine si traiti doar momentul ACUM ,in care va aflati.Tot ce se intampla in lumea voastra cu adevarat va fi resimtit mult mai intens cu fiinta voastra atemporala ,pentru ca sunteti Unul cu noi,sunteti o fiinta din dimensiuni inalte.Cand eliberati tot ce nu trebuie sa existe si sunteti mai deschis spre real atunci puteti simti si face diferenta.Se intampla foarte multe dragii mei, si multi sunteti implicati efectiv,voi sunteti la carma rotii!
 
Am realizat deja multa munca impreuna cu Civilizatiile Galactice,comandanti si Arhangheli ,precum si cu fratii din interiorul Pamantului.Va garantez asta.In plus ,multe inimi simt deja si stiu ca este un fapt,asa ca nu fiti dezamagiti de aceasta asteptare, si de obicei asteptarea duce la dezamagiri.Eliberati energia si simtiti,ramaneti permeabili,este atat de minunat sa fiti cu adevarat liberi de tot ce exista,liberi de hotarari,de tot,inclusiv de voi!
 
Dati-va dreptul de a evolua si de a trai acest moment ACUM si tineti cont de realitatea care deja ati facut-o,trebuie doar ca acest lucru sa il acceptati ,simtiti si sa il luati in considerare ca atare si trebuie sa il cunoasteti cu adevarat.
Schimbari au loc in prezent la nivel ridicat,astfel incat sa permita tuturor sa evolueze in continuare intr-un mod mult mai pasnic.Toate acestea se intampla nu numai de a urca impreuna armonios in fiinta voastra cu Mama Gaia Pamant,dar,de asemenea ,sa recunoasteti simultan si Sinele vostru Galactic,precum si familia voastra de Lumina.

Totul se intampla in lumea voastra interioara,de acolo pleaca totul si se va reflecta in realitatea voastra interioara.Dar voi trebuie sa eliberati aceasta reflexie in realiatatea voastra.

Raman cu siguranta ca voi toti veti fi in dragoste si prietenie si cu recunostinta si respect va salut si va transmit sa credeti pe deplin in voi.Fiti tari si indrazneti ACUM,si lasati fluxul acestor energii noi  si puternice ale echinoctiului de primavara si solstitiului de vara ca sa va uimeasca si sa va lumineze.Ramaneti in adevarul propriu in orice moment, si intodeauna in opera din inima voastra!
 
EU SUNT ceea ce SUNT
 
Saint Germain
 
Traducere Maria


Niciun comentariu: