vineri, 15 martie 2013

LIBERTATE


INCERCATI SA SIMTITI LIBERTATEA

 

Voi nu stiti cum sa fiti liberi.Ati traiti atat de mult timp in limitari ca din pacate acestea si-au facut culcus cald in viata voastra.Frica a fost ceea ce sa folosit impotriva voastra, ca sa va tina acolo cuminti pe locurile voastre si inca mai ganditi asa multi dintre voi.

 
Ati fost foarte bine instruiti cum sa reactionati la teama,cum sa ascultati fara sa scoateti un sunet,cum sa traiti cu ea in fiecare zi.A facut din voi oameni fara vointa,nu reusiti sa va dati seama cand ajunge o stire buna la voi, daca sa o puneti cumva acolo in suflet la loc de cinste.

Mai precis va este frica sa va bucurati.Va este frica sa va doriti ca aceste stiri  sa fie adevarate.Preferati sa le treceti la categoria neacceptabil ,pentru ca mintea voastra nu vrea sa se complice cu ceva ce ea considera a nu fi posibil.Cu siguranta ca asta isi doresc intunecatii.Asta vor ei,ca voi sa spuneti foarte ferm ca acele stiri nu pot fi reale,nu exista aceasta posibilitate.Si voi in marea voastra lipsa de initiativa, si frica, le faceti jocul.Daca v-ati face regula de viata vorbele” Nimic nu este imposibil” ati avea sansa sa deschideti aceste pagini noi si sa dati posibilitatea si acelui imposibil sa devina posibil.

Nu aveti nici o idee cum sa traiti liber,frica este modul vostru de viata.Va este teama de libertate,nici nu ati sti ce sa faceti cu ea.Sunteti liberi si acum daca doriti,dar preferati lantul de gatul vostru pentru ca asa ati fost instruiti.Acel lant va da o mare siguranta impotriva vantului puternic care se inteteste zilnic.Lantul va tine pe loc sa nu va ia acest vant care va veni.Dar ce va veti face cand parul de care sta legat lantul se va rupe? Atunci veti fi luati cu tot cu lant si par si dusi exact in ochiul uraganului,pentru ca voi nu v-ati gasit un loc cald si sigur impotriva furtunii.Nu v-ati pregatit deloc.Ati fost prea ocupati cu negarea.

Multi asteptati un bilet scris de libertate,semnat si parafat .Daca nu vedeti ceva palpabil in mana nu aveti curajul sa iesiti afara si sa respirati si voi .Fara sa va dati seama sunteti controlati de o forta mai tare ca vointa voastra,dar voi sunteti aceia care detin cheia lantului si libertatea va imbie sa pasiti in ea.

Fiti dispusi sa imbratisati noi moduri de viata,sa scapati de credintele din viata voastra,toate fara exceptie,indiferent de religie .Acestea trebuiesc reanalizate si invatate de la capat,fara adaugiri .Voi toti trebuie sa va dati seama ca acum sunteti bolnavi,sunteti ca un calculator plin de virusi si nimic nu mai functioneza bine.Unii dintre voi sunteti blocati definitiv si va trebuie o reinoire completa a programului de viata,pentru ca voi functionati total gresit si mai virusati si pe cei din jur.Exemplul pe care voi il dati acelora care va stau prin preajma nu este deloc unul pozitiv ,si lucrul acesta aduce prejudicii sufletelor care va insotesc in aceasta calatorie.

Temnicerul sunteti voi,voi va tineti acum inchisi in temnita.Aveti cheia in mana si nu aveti curaj sa deschideti usa ,pentru ca voi nu stiti decat acel spatiu in care vi sa aruncat gunoiul de mancare cu care ati fost hraniti pana acum ,ati fost  instruiti pe unde sa calcati,cum sa spuneti,”mama,tata,sefu,sa traiti am inteles”,voi nu realizati ca sunteti programati sa spuneti doar anumite lucruri, nimic alceva.

Sunteti programati sa spuneti „NU” sau „NU ESTE ADEVARAT” sau „ESTE NEBUN” sau „ABERATII”sau „POVESTI FRUMOASE „

 
 Gasiti ceva frumos in aceste vorbe!!!Cumva va indeamna aceasta programare sa vedeti si frumusetea din voi, sau pur si simplu va ingroapa de tot!!!

 
Pace si iubire

ATASEZ ACEST COMENTARIU CA EXEMPLU A CUM AR TREBUI SA GANDITI CU TOTII DACA DORITI SA VEDETI CEVA SCHIMBAT RAPID IN ROMANIA...


Distrugerea sistemului inventat de Intunecati se poate pune in aplicare numai daca vom refuza sa platim taxele si impozitele. Spuneti NU acestor abuzuri! Ce abuzuri mai nebunule, asta-i legea?!, ar mocni unii insufletiti de "spirit civic". Din pacate pensionarii sunt o categorie care din spirit civic, sunt primii care fac cozi la ghiseele acestor intunecati. Ganditi oameni buni, ganditi!
Or sa ameninte, or sa someze, o sa fim tarati prin tribunale, dati in judecata de o gloata de oameni cu vibratii joase. Ce tupeu?! I-auzi sa nu plateasca, o sa-i aruncam in strada...(aici intervine instinctul de supravietuire al omului). Care supravietuire, oameni buni? Iti cumperi putina libertate pe bani multi crezand ca asa o sa supravietuiesc. E putin , da e bine, nu am bataie de cap. Exact spalarea pe creier care da roade in fiecare situatie. STOP!!! Suntem conectati la nivel subtil si toti ne-am saturat sa fim batjocoriti, mintiti, umiliti, vanduti pe un pret de nimic. Aici ia sfarsit acest joc de-a Dumnezeu! Destinul meu e asa cum mi-l fac eu, nu cum apasa altii pe butoane. Daca-i vedeti pe acei putini oameni treziti ca incerca sa faca ceva, sa va arate adevarul, voi cu spalarea voastra pe creier ii opriti. E mai bine sa stam in banca noastra! Sa nu deranjam mogulii, caci ei sunt mari , iar noi suntem mici. Ei au bani, cum sa ma pun eu la tranta cu ei? Simplu! NU platiti taxele si impozitele! Numai in acest fel poporul isi redobandeste puterea. Ii "loviti" exact acolo unde-i doare. Atunci cand poporul, va constientiza ca banii au fost doar un mijloc de inrobire inventati pt. a sustine acesta irealitate, va fi cu adevarat liber. Cand or sa ma intrebe de ce nu-mi platesc taxele si impozitele, o sa la raspund ca atunci cand or face ce au promis in campanie, numai atunci vor vedea un cetatean model. N-as vrea sa fiu cetateanul model, inainte ca ei sa-si tina promisiunile.
 

Niciun comentariu: