luni, 18 martie 2013

DESCOPERIREA DIN BUCEGI PARTEA 1

DESCOPERIREA DIN BUCEGI  1

Articol publicat la 24 Martie 2005     

 
PS: Incepand cu acest articol o sa redau toata povestea din 2003.Acest articol a fost scris in 2005 si in el veti gasi tot adevarul de atunci,cititi din nou, chiar daca stiati de acest lucru,mai ales cei treziti,pentru ca acum lucrurile le veti intelege de la alt nivel.Si cine doreste poate citi cartea direct ,aici in articol pe parcurs am sa pun si ce sa scris prin presa la acea vreme,pentru ca atunci chiar sa incercat dezvaluirea acestor lucruri atat cat a fost cu putinta,si multe alte lucruri care sper ca vor fi interesante .

 
"Viitor cu cap de mort" uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne invita catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane.

In vara anului 2003, intr-o zona neumblata din muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Roman de Informatii - SRI), a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii.

Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului Romaniei pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii intregi au condus la o intelegere temporara intre cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar in cadrul echipei speciale care a plecat in Marea Expeditie. Implicatiile sunt insa mult mai complexe, datorita amestecului brutal al Ordinului Ocult al Iluminatilor care a urmarit sa preia controlul atat asupra locatiei descoperirii, cat si asupra expeditiei romano-americane.

Expert in studierea si cercetarea fenomenelor stranii si totodata conducatorul unor operatiuni de importanta strategica exceptionala pentru statul Roman, Cezar Brad este eroul evenimentelor socante care s-au petrecut in Muntii Bucegi, dar si a celor doua intalniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminatilor, membru al grupului Bilderberg.

Intentia autorului (Radu Cinamar) a fost aceea de a exprima simplu si concis anumite fapte si evenimente de o importanta covarsitoare pentru poporul roman pentru ca deja exista semnale si dovezi ca o otrava ascunsa tinde sa macine constiinta si sufletul neamului romanesc. Si nu este singurul pentru ca aceeasi parere e sustinuta de multe alte persoane cu functii inalte in administratie, economie, cultura si biserica. Radu Cinamar ne informeaza despre o parte din cel mai mare secret de stat din Romania care poate fi cel mai teribil secret de pe planeta. Demersul autorului este recunoscut chiar din prima pagina, si anume anihilarea zidului gros al disimularii, tainuirii si minciunii intretinute de factorii de raspundere si de interesele oculte ale anumitor organizatii si persoane din tara si din afara ei.

 
Teleportare sau disparitii misterioase in muntii Buzaului

 
In 1981 Departamentul Zero, care, desi face parte din SRI, are o activitate mai mult sau mai putin independenta, a fost solicitat sa intervina intr-o zona muntoasa, la Intorsura Buzaului. Zona era foarte retrasa si aproape nelocuita. Doi frati alpinisti se antrenau escaladand o stanca inalta si relativ izolata din masivul muntos, cu pereti abrupti. Unul dintre ei a urcat pana pe la trei sferturi din inaltimea stancii, unde a observat niste semne bizare sapate in piatra si aproape erodate de timp. Cand a ajuns sus, pe platforma ingusta a stancii, s-a aplecat si a ridicat un obiect ciudat de culoare galbena care semana cu un lant, dar in clipa urmatoare a disparut brusc sub privirea inmarmurita a fratelui sau care se afla jos, la baza stancii. A fost alertata Militia, au fost anuntati parintii, aflati la Braila. Initial, autoritatile l-au banuit, pe cel care i-a chemat, ca le ascunde adevarul. Insa tatal fratilor, fost alpinist, a escaladat si el stanca, a ridicat obiectul, si a disparut instantaneu in fata a mai mult de zece martori.

Au sosit imediat la fata locului mai multi ofiteri de Securitate de la Bucuresti, care au anuntat DZ in aceeasi seara. Zona a fost izolata de o echipa militara pe o distanta de o suta de metri in jurul stancii. Reprezentantii unei alte Directii din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea satenilor si linistirea martorilor oculari.

In zilele urmatoare un elicopter a fost folosit pentru a cerceta de sus stanca respectiva. Obiectul era un gen de parghie ancorata in piatra stancii. Nu se stie cine, cum, si de ce a facut-o. Scrierea de pe stanca a ramas necunoscuta. Semnele pareau foarte vechi. Lipsiti de experienta si presati de panica creata, cei responsabili au dinamitat stanca. Dar in locul ei a continuat sa ramana un contur straveziu de culoare verde deschis, ca un abur usor. Dupa cateva zile insa, a disparut si el, definitiv.

O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar in cartea sa, aparuta in vara anului 2004) o gasim chiar intr-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relateaza pe larg despre misterioasele disparitii. Iata un citat semnificativ: "O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, in Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, in anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, intr-un loc numit "La Taharie", unul dintre ei s-a gandit sa faca o urcare pe una dintre stancile cu forme ciudate din zona. Folosind echipamente de alpinism, tanarul a urcat pana in varf, de unde a strigat la prietenul sau: "Uite ce am gasit!". S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si... a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a intamplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, cativa dintre ei lucrand in Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stanca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si... a disparut si el. Nimeni n-a mai indraznit sa repete "figura". Cei doi frati, cautati in zadar prin imprejurimi, n-au mai aparut niciodata."

In primavara anului 1990, Cezar Brad a fost numit director tehnic al DZ, iar in 1992 au fost clarificate raporturile dintre DZ si Presedintia Romaniei. Seful statului a ordonat subordonarea totala si politizarea DZ; insa Cezar i-a prezentat cateva din realitatile socante care au fost descoperite de-a lungul timpului si implicatiile lor enorme in stabilitatea tarii, astfel incat buimaceala Presedintelui a facut loc unui acord asemanator celui vechi, in care DZ este cvasi-independent.

 

Continuare…. 


Sursa: http://spiritliber2013.blogspot.it/

Niciun comentariu: