marți, 26 februarie 2013

STIRE BOMBA PAPA CONDAMNAT




PAPA CONDAMNAT LA 25 DE ANI DE INCHISOARE DE CURTEA INTERNATIONALA DE JUSTITIE A DREPTULUI COMUN 


Bruxelles:

Papa Benedict va merge la inchisoare timp de 25 de ani pentru rolul sau in crime impotriva umanitatii,proprietatile ii vor fi sechestrate,in conformitate cu verdictul de astazi,al Curtii Internationale de Justitie a Dreptului Comun.

Curtea cu sediul la Bruxelles a pronuntat un verdict unanim si a dispus arestarea paratilor incepand cu 04 martie 2013.


Verdictul citit în parte,

„Juriul constata ca inculpatii din acest caz sunt vinovati de cele doua rechizitorii,si sunt unanim vinovati de comitera de crime impotriva umanitatii si de conspiratie criminala in curs de desfasurare.”

Juriul a decis ca fiecare inculpat sa primeasca o pedeapsa obligatorie de 25 de ani de inchisoare ,fara eliberare conditionata,si cu toate activele personale confiscate.

Curtea a continuat să declare în Ordinul nr  022513-001,

„Inculpatilor li se ordona sa se predea de buna voie ofiterilor de pace si agentilor autorizati de catre aceasta instanta dupa ce au fost gasiti vinovati”



„Inculpatii au la dispozitie sapte zile de la eliberarea acestui ordin pana la 04 martie 2013 ,pentru a se conforma.Dupa 04 martie 2013  va fi emis un mandat international de arestare inpotriva acestor parati”

Partile vinovate includ pe Elizabeth Windsor,regina Angliei,Stephen Harper,primul ministru al Canadei,precum si ofiterii Bisericii Catolice Anglicane din SUA si Canada.

Verdictul de vinovati vine dupa aproape o luna de deliberari cu mai mult de 30 de jurati.

Ei au deliberat in detaliu dovezi irefutabile a unei conspiratii criminale masiva de catre institutiile inculpatilor ,ei au comis genocid si au ascuns generatii de copii ,in asa zisele scoli rezidentiale indiene din Canada.

Nici unul dintre parati nu au contestat somatiile publice care le-a fost emise in septembrie anul trecut,nici nu au negat acuzatiile aduse impotriva lor sau sa ofere probe contra pentru Curte.

„Tacerea lor mi-a spus foarte mult.De ce daca erau nevinovati nu isi apara reputatia lor,atunci cand au fost acuzati de lucruri oribile?”,a declarat un jurat din Anglia.

„Aceste crime au avut ca scop copii,si a fost un plan rece si calculat pentru a sterge indienii care nu erau crestini.Si inculpatii in mod clar inca acopera aceste crime.Intreaga domnie a bisericii care se crede mai presus de lege trebuie sa se incheie,deoarece copii inca sufera din  cauza ei”


Curtea declara prin hotarare ca averea si bunurile bisericilor responsabile pentru genocid urmeaza sa fie retinute si plasate in proprietate publica ,in calitate de reparatii pentru familiile care au pierdut mai mult de 50.000 de copii in scoli rezidentiale.

Pentru a pune in aplicare sentinta sa Curtea a imputernicit cetatenii din Canada,SUA ,Anglia ,Italia si o duzina  de alte natiuni de a actiona ca agenti juridici inarmati cu mandate si pasnici sa ocupe si sa profite de proprietatile  Romano-Catolice,Anglicane si Biserica Unita din Canada,care sunt principalii agenti in moartea acestor copii.

„Aceasta fraza ofera o baza legala si legitimitate pentru a ocupa biserica care a facut victime in lume”,a comentat Kevin Annett,consilier sef la Parchetul are a prezentat cazul lumii.

„Verdictul Curtii este clar si arata ca aceste organisme bisericesti trebuie sa fie in mod legal desfiintate,iar averea lor furata sa fie redata poporului;Justitia a inceput in cele din urma sa fie apliacta”.


Ofiterii judiciari vor livra in aceasta saptamana paratilor instiintarea,inclusiv prim-ministrului Canadian,reginei Angliei si Joseph Ratzinger,fostul papa retras brusc prin demisia de  acum doua saptamani.


Arestarile cetatenilor parati va incepe de 04 martie daca acestia nu se predau ei insisi si activele lor,conform Ordonantei Curtii.

Aceste actiuni vor fi filmate si postate pe
www.itccs.org in saptamana urmatoare,impreuna cu actualizari ulterioare ale Curtii si agentilor acesteia.

Va rugam sa consultati filmul de pe Youtube

Eliberat de Oficiul


The International Tribunal into Crimes of Church and State

25 February, 2013

Niciun comentariu: