miercuri, 13 februarie 2013

Primele dezvăluiri mass-media despre "Illuminati" - VIDEO


 PE DATA DE 11-02-2013 SA DAT LA TELEVIZOR UN DOCUMENTAR CU "ILLUMINATII" UN DOCUMENTAR DE DOUA ORE ,DAT LA TELEVIZIUNEA PUBLICA ITALIA 1 MEDIASET IN ITALIA....

SI TOT PE DATA DE 11-02-2013  PAPA ANUNTA DEMISIA SI RETRAGEREA SA CARE SE FACE PE DATA DE 28 FEBRUARIE 2013

 În acest mesaj o să vă spun ce a fost dat acum doua zile la televiziunea... Italia 1 Mediaset. S-au dat primele informaţii fără acoperire  despre cine conduce lumea. Deci, pe data de 11 februarie 2013 s-a făcut public adevărul aici în Italia, aşa cum toţi îl ştiţi de pe internet. S-au dat toate detaliile pe care toţi le-am citit despre Illuminati, sau Cabalişti, aşa cum ii numesc Fiinţele Luminate.

S-a spus clar că ei conduc lumea, ei sunt cei care aleg toţi preşedinţii din toată lumea, ei sunt cei care controlează vremea la scară planetară, ei decid ce mâncăm şi câtă otravă să fie pusă în alimente, au spus şi că dârele lăsate de avione sunt special făcute să fim îmbolnăviţi şi aici au venit cu exemple de oameni care s-au îmbolnăvit de diferite boli din cauza acestora, au adus ca dovezi analize făcute aerului, solului şi apei, după ce trec astfel de avioane, care lasă dârele morţii.

Au spus clar că ei schimbă vremea cum doresc, au vorbit de HAARP, ei provoacă cutremure, toate cutremurele mari de pe planetă de ei au fost făcute şi nu s-a vorbit fără dovezi, ei ne vaccinează ca să ne scadă numărul, ne otrăvesc cum pot de mult prin tot ce le stă la dispoziţie, ei decid cine trăieşte azi şi cine moare.

Ei sunt teroriştii din spatele teroriştilor (adică cei care pun la cale evenimentele şi finanţează pe terorişti), au spus clar că ei au fost cei care au adus evenimentul din 11 septembrie de la americani. Nu au scăpat nici o dovadă a ceea ce au făcut lumii.

Practic, tot ce noi ştiam din surse alternative de pe internet, acum 2 zile au fost făcute publice.

Pentru prima oară, public, s-a vorbit de Illuminati sau cum îi mai numim noi şi Cabalişti. Nimic din tot ce au făcut nu le-a scăpat italienilor în documentarul din 11 februarie. Imaginaţi-vă că asta nu va rămâne neobservat, aşa ceva nu poate rămâne neobservat. După cum ştiţi, aici în Italia acum nu există guvern, ei sunt în campanie electorală, deci, un aşa anunţ nu a fost făcut decât cu un scop.

Italienii acum ştiu adevărul şi seria acestor reportaje de-abia a început cu astfel de dezvăluiri, pentru că această emisiune numită "Misterul", a început din luna noiembrie, anul trecut şi a adus dovezi despre OZN-uri, până acum, şi să ştiţi că au arătat dovezi foarte clare ale existenţei lor, cu martori din armată şi alte persoane-cheie.LINK DIRECT CU SITE-UL TELEVIZIUNII ITALIA 1 MEDIASET

PS: Toti cei care nu reusiti sa intrati pe site-ul italian Italia 1 MEDIASET ,adica vi se afiseza ca nu puteti accesa area geografica ,aveti restrictionat internetul,adica CENZURA.Stiu cum functineza asemena lucruri pentru ca eu personal am detinut o retea de internet in Bucuresti timp de 5 ani.Adica era reteaua mea si eram obligata uneori de politie sa cenzurez IP-urile unor clienti ,care,dupa cum spuneau cei din Politie ,intrau pe site-uri unde nu aveau acces.
 
Asta este un prim pas, sper să ia initiaţiva şi Antena 3 din România, să preia acea emisiune sau să facă şi ei desconspirarea, prin propria lor emisiune despre Illuminati, să dea "pe faţă", aşa cum au făcut italienii, tot adevărul. Tot susţin ei că sunt o televiziune liberă, asta este examenul lor, dacă reuşesc să aducă adevărul României, aşa cum a facut Italia 1 Mediaset, asta va dovedi că sunt într-adevăr liberi şi pot să aducă pe micile ecrane, în casele tuturor ceea ce se vorbeşte doar pe internet şi este luat ca (simplă) idee conspiraţionistă. (Acesta este un bun examen pentru toate televiziunile din România, nu numai pentru Antena 3, dar probabil se vor face că "plouă" .)

de Maria
11 februarie 2013

 Fragmente din emisiunea TV de la Italia 1 MediaSet (diferite episoade):
Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.it/

Niciun comentariu: