joi, 21 februarie 2013

Scrip de supravietuire - partea 268


                                                         
 
Astazi dorim sa mergem mai adanc in fizic si mentalul din voi si sa vorbim si despre aceste schimbari energetice care vin pe drumul vostru.Stim ca,pentru mare amajoritate dintre voi, acestea sunt un pic cam dificil de inghitit uneori,deoarece va pune literalmente in imposibilitatea de a face ceva.
Cu alte cuvinte, va lasa o senzatie de neajutorati,corpul fizic nu raspunde chiar de fiecare data cand incercati sa va treziti din letargia care va inundat.Este usor de explicat,corpul vostru este o inteleapta creatura si stie si va spune exact ce sa faceti si ce sa nu faceti.

Cu alte cuvinte,voi sa va ghidati prin acest proces prin orice mod puteti si chiar daca, uneori pare a fi in opozitie cu voi,avansarea pe aceasta cale este de fapt,cel mai apropiat aliat al vostru.

Deci,va va ajuta trimitandu-va tot felul de semnale de-a lungul drumului,pentru ca, stie prea bine acest lucru si acest drum nu poate fi facut cu jumatati de masura si ca atare,va va impiedica de cate ori va fi nevoie si aceasta este de fapt cea mai buna optiune.

Sa ne explicam.Asa cum am vorbit de multe ori deja,insusi faptul ca sunteti intr-un corp fizic in timp ce treceti prin aceasta schimbare, este ceva foarte unic si prin urmare,nici unul dintre voi nu are nici o experienta anterioara in asa ceva.

Deci,sunteti novici in toate acestea,chiar daca ati trecut prin schimbari similare inainte.Dar,asa cum am mai spus,in timp ce aveti resedinta in interiorul unei armuri fizice,cum ar fi cea in care sunteti in acest moment,nu aveti in multe feluri nici un indiciu cu privire la ceea ce ar fi  intelept,dar ,veti sti pe deplin ceea ce este necesar pentru voi doi sa finalizati aceasta calatorie impreuna.

 
Voi sunteti intr-adevar o echipa magnifica  si din acest motiv, va spunem din nou si din nou ,pentru a fi siguri ca auziti bine corpul vostru.Acesta va sti cand trebuie sa fie ajustat,pentru ca este o constructie uimitoare si inteligenta,nu este doar o carne asa cum multi par sa il vada.

 
Nu este nimic de acest gen,este intr-adevar o creatie dintre cele mai magnifice,modul cum a fost construit ,ii lasa si pe cei mai avansati oameni de stiinta ai vostri uluiti uneori.Si mai au de cercetat tainele acestui organism,dar ei inca scutura din cap a neintelegere si neincredere in fata complexitatii functiilor sale.

Dincolo de orice comparatie cu voi insiva de a va pune impreuna si ca atare clar aveti un aliat foarte inteligent si capabil de partea voastra.Amintiti-va ca va fost foarte greu sa supravietuiti in acest set de circumstante si va raspunde in consecinta.

Si nu uitati ,acum cand a fost eliberat din atat de multe limitari si obstacole ,care au fost puse pe el in scopul de a va impiedica  pe voi doi sa fiti liberi in existenta dimensiunii 3 si in cele din urma va curge libertatea prin voi prin toti porii.
Deci,acum aveti un partener din ce in ce mai puternic si acesta va incepe sa functioneze si sa faca miracole literalmente ,in scopul de a va ajuta sa indepliniti aceasta calatorie.Are abilitati pe care voi nu le puteti intelege acum si aceste abilitati va vor ajuta sa strapungeti orice bariere care ar putea sta in calea voastra.

Si dupa cum stiti cu totii atat de bine,unele dintre aceste bariere sunt inca puse in mintea voastra si chiar daca reusiti sa va eliberati de o mare parte din programarea veche si de obstacole,care au fost puse pe corp,mintea are un obicei de a incerca sa se agate de ceva care stie si atunci se va agata de credinte vechi.

Am atins acest subiect de multe ori inainte ,dar il vom repeta pentru ca ,voi il spuneti cu voce mica de neincredere si incertitudine,care, uneori ridica capul  si este foarte tenace.Dar,asa cum am mai vorbit,acest lucru poate fi folosit si este adversarul vostru cel mai puternic in toate acestea,dar,acum ,voi ati inceput sa vedeti lucrurile adevarate si ati inceput sa va uniti fortele,desi uneori nu cu prea mare tragere de inima.

In curand veti fi capabili sa dati drumul ideii ca trebuie sa va salvati si sa va eliberati complet de la aceste idei invechite,sa va uniti fortele si sa va mergeti inainte foarte repede.

 
Deci,noi va spunem ca aveti un aliat formidabil si chiar daca acesta pare sa geama si sa protesteze tare la fiecare inclinatie de,drum nou de pe acest drum pe care il faceti acum,aceasta de fapt va ajuta sa ramaneti la viteza care va va permite cel mai bine sa va dezvaluie intreg spectru pentru voi.

Ne repetam din nou,deci,nu puteti sari direct.Deci,da,este un proces care trebuie sa fie lasat sa se desfasoare pas cu pas,planificar cu grija si chiar daca mintea voastra inca pare sa mai aiba multe obiectii,in curand va incepe sa mearga inainte, urcand trepte mai mari decat inainte.

Asa cum spuneam,acesta este un proces planificat cu grija si  mintea voastra pare ostentativ in contradictie cu acest proces de multe ori,el de fapt va ajuta sa va mutati mai repede .

 
Niciodata sa nu va indoiti de faptul ca  sunteti capabili,corpul vostru si mintea in curand va va ajuta sa cresteti viteza spre indeplinirea acestui intreg proces de dezvoltare,ca fluturele ,care este cel mai uimitor proces.

Deci,da ,acest proces este o calatorie provocatoare,dar,asa cum am mai spus,nu sunteti solitari,sunteti in cele mai capabile maini si tot asa cum ati fost creati in corp fizic,tot asa va veti lua si aripile sa zburati cu prima ocazie.Si in acelasi timp si mintea voastra,de indata ce va realiza pe deplin,nu va mai canta pe tonuri vechi si se va alatura sa cante lauda noua rasarita.

Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.it/

Niciun comentariu: