joi, 13 decembrie 2012

Ziua eliberării noastre


  Este timpul sa luam masuri! Este timpul sa ne luam soarta in propriile noastre maini!

Pentru aceasta, va propunem ca in ziua solstitiului de iarna din 21 dec.2012, care corespunde exact sfarsitului de ciclu, asa cum este prevazut si in calendarul Maya, sa va reuniti in grupuri cat mai mari de oameni.
In acea zi, un flux puternic de energie luminoasa plecat din Soarele Central Galactic, va atinge Pamantul si va declansa mari schimbari de lunga durata.

Oamenii adunati in acea zi in grupuri cat mai mari, vor invoca prezenta si interventia fratilor nostri din univers carora le vom cere sa ajute planeta noastra si umanitatea de pe ea sa se elibereze de tirania fortelor intunecate.
Pentru prima oara in istoria omenirii avem sansa de a ne crea propriul nostru destin de locuitori liberi ai Pamantului.

Efortul nostru colectiv si conjugat din ziua de 21 dec. va fi menit sa activeze planul eliberarii si inaltarii noastre. Popularizati aceasta convocare, trimiteti-o la toate adresele cunoscute, folositi toate mijloacele care va stau la dispozitie! Trimiteti surselor mass-media si insistati sa publice aceasta convocare!

Postati pe You Tube, pe Facebook etc! Va rugam faceti mobilizarea maxima de care sunteti capabili! Este vorba de soarta noastra si a planetei noastre. Nu tratati acest apel cu usurinta sau cu neincredere. ESTE VORBA DE UN MOMENT UNIC IN CARE NE PUTEM DECIDE SOARTA, NE PUTEM ELIBERA.

Este nevoie sa se realizeze o masa critica de energie umana care in acele momente sa doreasca acelasi lucru. Efectele vor fi sigure numai daca se va crea aceasta masa critica. Altfel, nu este sigur ca se va produce bascularea.

Poate ca Dumnezeu ne va ajuta mai mult, dar SI NOI TREBUIE SA FACEM CEVA.

Din cate se cunoaste la aceasta ora, masa critica globala va trebui sa fie de cel putin 118.000 de persoane, concentrate pe acelasi gand, aceeasi dorinta (de a fi eliberati), la momentul trecerii fluxului de energie peste ei. Avand in vedere ca nu toate fiintele umane au o putere mare de concentrare, ni se indica sa participe cel putin 144.000 de oameni, la crearea aceastei concentrari sincronizate.

Este nevoie sa consultati tabelul de mai jos pentru a afla momentul cand se va produce solstiul in zona in care va aflati. Mai dificil va fi pentru cei la care momentul va cadea la orele cuprinse intre miezul noptii si 5-6 dimineata. Din acest motiv, pe acestia ii rugam sa -si faca un asemenea program de odihna incat la acele momente sa se poata grupa, sau sa faca o meditatie individuala.

Momentul producerii SOLSTITIULUI este 11.11 (GMT) (adica ora 11 si 11 minute), din data de 21 dec.2012.
Ora locala in diferite puncte ale globului pamantesc va fi urmatoarea: 11:11 GMT. Orele exacte pentru fusuri orare diferite sunt:
1:11 am HAST (Hawaii)
2:11 am AKST (Alaska)
3:11 am PST (Los Angeles)
4:11 am MST (Denver)
5:11 am CST (Houston)
6:11 am EST (New York)
9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa)
1:11 pm EET (Bulgaria, ROMANIA)(adică la ora 13 şi 11 minute)
1:11 pm EET (Cairo)
3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney)

Cei care nu va regasiti zona pe tabelul de mai sus, puteti accesa: http://www.timeanddate.com/time/map.

Ce trebuie facut in acele momente:

1. Cu cateva momente inainte de solstitiu (pentru Romania, ora 13 si 11 minute):

+ luati o pozitie de meditatie (asezat pe un scaun cu spatar cu spatele drept),

+ relaxati-va mintea si destindeti-va corpul, astfel incat nimic sa nu va distraga atentia.

+ inchideti ochii fizici si efectuati timp de cateva minute (2 sau 3) respiratii complete si profunde.

2. Conectati-va imaginar cu grupul principal de activare aflat pe platoul piramidei Giza din Egipt, si vizualizati deasemenea cum va reuniti cu toate grupurile de oameni raspandite pe intregul glob pamantesc, intrunite in acelasi scop.

3. Alegeti imaginar o nava spatiala care se afla exact la azimutul locului unde va aflati (deasupra capului) si conectati-va energetic cu fiintele aflate pe acea nava cosmica, fiinte care la acel moment vor lucra pentru acelasi obiectiv ca si noi. (Cunoasteti desigur ca la ora actuala exista foarte multe nave extraterestre in spatiul aerian inalt al Pamantului. Ele sunt venite de mai mult timp cu scopul de a ajuta umanitatea si planeta sa ascensioneze. Ele nu pot fi observate fie din cauza altitudinii, fie pentru ca folosesc tehnici speciale de camuflare, pentru a nu putea fi reperate de catre fortele intunecate).


4. Vizualizati cum o lumina alb-stralucitoare coboara de la nava cu care "lucrati", direct in corpul vostru, dupa care, se indreapta spre centrul Pamantului. Exprimati-va dorinta ca fiintele de pe nava sa intre in contact cu voi si sa ajute umanitatea sa se elibereze in acel moment al solstitiului. Puteti intreba care este numele acelei nave.

5. Asigurati pe cei aflati pe nava de hotararea voastra neconditionata de a ascensiona si exprimati-va dorinta ca ei sa coboare pe planeta pentru a va intalni.

Dragii nostri, daca vom fi capabili sa ne strangem laolalta (imaginar) macar 144.000 de oameni, avem toate sansele sa ne eliberam (de fapt, sa ascensionam si sa scapam de tutela intunecatilor).

Urmare a acestui exercitiu, un flux puternic de energie ne va patrunde fiinta tot asa cum exista posibilitatea sa obtinem un raspuns clar de la fiintele extraterestre pe care, cei mai evoluati, pot chiar sa le vada.

Cei care doresc sa obtina legatura la un nivel mai avansat cu nava pe care si-au ales-o in acest exercitiu, pot folosi protocoalele CE-5, elaborate si detaliate de dr. Steven Greer. In acest scop, puteti accesa adresa www.etletstalk.org

Precizari importante:

a) data activarii (21 dec.) poate să NU coincidă cu data producerii evenimentului asteptat.
b) data activarii (21 dec.) poate să NU coincidă cu momentul debarcarii civilizatiilor extraterestre.
c) data activarii (21 dec.) poate să NU coincidă cu momentul declansarii evenimentelor cu impact negativ in plan fizic asupra planetei (schimbarea polaritatii, cutremure, aparitia a doi sori pe cer etc) dintre care, unele, pot fi simple fabulatii.

Informatii suplimentare privind perioada 12-21 dec. 2012:

* Pe data de 12 dec. (cu 9 zile inainte de momentul incheierii ciclului cosmic) se va dechide portalul 12.12.12, portalul despre a carui importanta si scop s-a mai vorbit in numeroase comunicari. El va aduce energiile care vor ajuta fiintele umane sa-si definitiveze pregatirea si transformarile interioare pentru ascensionare.

* Data de 12 dec. va fi o zi foarte indicata pentru ca oamenii sa se alature oricaror grupuri care se vor forma in vederea meditatiei comune din 21 dec., orele 13.11 (ora Romaniei) sau 11.11 am. GMT, momentul producerii Solstitiului.

* Pe data de 12 dec., asteroidul cu nr. 4179 (Nota AIM: NU este deloc vorba de Nibiru, ci despre asteroidul Toutatis), va trece foarte aproape de Pamant, fara a declansa insa evenimente catastrofice pe planeta noastra. Puteti gasi referiri la acesta, la adresa:

http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/12/09/big-asteroid-4179-toutatis-flyby-on-december-12-2012/

* Perioada de timp intre 12 decembrie si 21 decembrie va fi intervalul rezervat pregatirilor finale pentru ascensionare, data de 17 dec. reprezentand momentul producerii valorii maxime a undei trecerii prin punctul zero, asa cum puteti observa pe diagrama de mai jos:

* Pe data de 18 dec., ca in fiecare an, Soarele nostru fizic va face conjunctie cu Soarele Central Galactic.
In acel moment, o unda puternica de energie de la Soarele Central va ajunge pe Pamant, pe care-l va baleia timp de cateva zile. In acest an, acesta va fi doar un preludiu al valorii maxime a fluxului energetic care se va manifesta pe 21 dec.

Despre intervalul 17 - 21 dec. Puteti afla detalii accesand adresa:

http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html

Comunicatorii afirma ca este posibil ca fortele intunecate sa faca, in aceasta perioada, o ultima incercare de a zadarnici Ascensiunea din 21 dec. Suntem asigurati ca aceasta incercare disperata va fi anihilata inainte de a se produce.

Daca analizati cu atentie harta astrologica privind perioada de pana in 21 dec., inclusiv, veti putea observa o configuratie yod (?) indreptata de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Sagetator si Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni.

Aceasta configuratie poate fi interpretata astfel: Venus care este in conjunctie cu Antares, se opune lui Jupiter, care este in conjunctie cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumina Galactica, si semnifica incheierea definitiva a razboaielor si spiritului razboinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfarsitul dualitatii si victoria finala a Luminii Divine, in galaxie.

Coroborat cu pozitiile ocupate de Venus si Jupiter, se poate spune ca acesta este un semn foarte bun pentru planeta noastra, pe 21 decembrie.

Sursa: roaim.co.nr

Niciun comentariu: