sâmbătă, 8 decembrie 2012

ATENTIE CE ALEGETI MAINE!

 

Despre alegeri am tot vorbit in ultimii ani si nu prea mai sunt multe de spus. Cine este cu adevarat interesat de opinia noastra ii invitam sa studieze articolele: „ ... cateva idei despre politica din Romania” si „Maine sa votati capul si cu in inima”.
La fel de interesant ca si alegerile este referendumul care se va desfasura doar in cateva zone (nu intelegem de ce, deoarece este vorba de interesul national strategic, iar o eventuala poluare a zonei ar avea implicatii nu numai regionale ci si nationale si transfrontaliere), un referendum legat de exploatarea de la Rosia Montana si legat de exploatarea gazelor de sist.
 In ceea ce priveste gazele de sist, desi se fac prospectari in multe zone din Moldova (Barlad, Tecuci si in alte parti) referendumul se va desfasura doar in orasul Mangalia.
Intrebarea de la referendumul din Jud Alba legat de exploatarea miniera suna exact ca in reclama aia perversa de la Gold Corporation : "Sunteţi de acord cu repornirea mineritului în zona Munţilor Apuseni şi a exploatării de la Roşia Montană?" ... caci oamenii de acolo vor si ei sa munceasca saracii ... la Gold Corporation binenteles! Pare a fi o intrebare capcana, iar daca cetatenii spun da atunci pot interpreta la modul pervers ca oricine poate exploata acolo (Gold Corporation fiind principala candidata), iar daca cetatenii spun nu, atunci se va justifica faptul ca nu se investeste acolo deoarece nu vor cetatenii. Nemernicii astia nu stiu cum sa mai faca sa duca tara asta de rapa.

Asa ca alegerea cea mai corecta ar fi sa nu votati la referendumul legat de minerit si astfel il anulati!

Pe langa faptul ca BNR nu incurajeaza expoatarea aurului de acolo (BNR fiind prin Mugur Isarescu la comanda Comisiei Trilaterale si a Clubului de la Roma) nedorind sa-si mareasca rezerva de aur peste limita impusa (de cei din afara - fiind astfel evidenta dorinta de monopol asupra rezervelor de aur la nivel mondial a elitei oculte recesive), am aflat ca nici administratiile locale nu permit o altfel de activitate economica decat cea miniera in zona, oamenii de acolo fiind astfel condamanati si fortati sa cerseasca mila ... Desi daca ai pamant si practici permacultura, poti trai din rodul pamantului fara a fi scalvul muncii. De asemenea turismul traditional poate functiona ... Iar daca nu se poate si nu se poate altfel, atunci Statul Roman cu miliardele imprumutate de la FMI sa investeasca in aceasta MINA DE AUR la propriu si la figurat, sa scoata de 100 de ori mai mult si fara graba si cu atentie la mediu si cu tehnologii de ultima ora!!!!
Desi nu ne place intotdeauna de Moise Guran de la TVR 1 am gasit o analiza foarte buna si curajoasa facuta de acesta legata de Rosia Montana, pe vremea cand era la TVR 2 (fiind astfel contra celor de la TVR1 care au promovat la greu GC), o critica scurta si la obiect, prin care se demasca strategia perversa de marketing folosita de GC.

Moise Guran despre Rosia Montana in Ora de businessDespre gazele de sist am vorbit la prezentarea documentarului GasLand si acestea reprezentand o alta crima ecologica si un jaf la scara nationala efectuata de gasca lui Rockefeller in acest domeniu, reprezentata de corporatia transnationala CHEVRON, cu ajutorul politicienilor nostrii tradatori. Stim sigur ca daca USL va castiga alegerile toate aceste proiecte vor redemara in tromba ...
Asadar continuati sa-i votati pe infectii care ne-au vlaguit natia timp de 23 de ani (PSD, PNL, PDL, UDMR) si dupa voi potopul.
In completare va mai prezentam un documentar despre Rosia Montana :

Rosia Montana, Pretul auruluiDe asemenea va invitam sa vedeti o emisiune din 2009 (dar la fel de actuala si astazi) despre miza aurului Romaniei.

Conspiratia tacerii - Miza aurului (Romaniei)Documentar despre mineritul aurului in Costa Rica
(e bine de stiut pentru ce va urma la noi si sa intelegeti ca suntem atacati si manipulati prin aceleasi strategii abjecte de marketing si tratati ca orice alta tara bananiera de pe pamantul asta, considerandu-ne pe toti o natie de imbecili).Ca sa vedeti ce o sa urmeze si la Rosia Montana urmariti acest scurt reportaj:
Imagini apocaliptice în judeţul Alba, la exploatarea minieră Roşia Poieni
ASADAR, SINGURA SOLUTIE ...PROPRIA EVOLUTIE si Non Participarea, Non Violenta la sistem!

Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/

Niciun comentariu: