vineri, 7 decembrie 2012

Dr Greer - Secretomania inseamna terosism

     

 Titlul seminarului este Secrecy is Terorism, ceea ce se traduce aproximativ in romana Secretomania este terorism, in sensul ca tocmai actiunea de a pastra lucrurile secrete, duce la sustinerea sistemul actual bazat pe a ascunde adevarul. Dr. Greer are o alta abordare, orientata spre a fi in serviciu fata de ceilalti si a fi deschis in a transmite informatie, nu in sensul de dezvaluiri sau de a da nume ci de a prezenta informatia astfel incat sa fie in folosul tuturor.

In cadrul seminarului veti putea vedea ce spune el despre primele momente cand a inceput Proiectul Disclosure (si trei dintre prietenii/colaboratorii sau au fost asasinati), care este miza proiectului si multe alte informatii valide. In ciuda dificultatilor, el recomanda sa fim razboinici spirituali si sa punem piciorul in prag.

Dr. Greer descrie o experienta cand dupa ce l-a informat in anii 90 pe Bill Clinton despre toate operatiunile asa numite Negre (black operations), a fost sunat de un membru din staful lui Bill si i s-a spus ca daca Bill face ce dr. Greer il indeamna (sa spuna adevarul), le este frica ca va ajunge ca Jack Kenedy.

Seminarul este foarte interesat si va invit sa-l urmariti.


Sursa: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/

Niciun comentariu: