luni, 16 iunie 2014

CONSTIENTIZATI ROLUL



                                           
Dragilor, pana mai ieri perceptia asupra adevarul era viciata sub diferite forme de catre matricea iluziei. Azi, foarte multi cunosc acest mare adevar si se comporta de parca ar fi lagati la maini si picioare.Pai tot o perceptie este si aceasta. Cat de mult iti dai voie sa realizazi ca esti puternic/a, si poti schimba cursul vietii tale si implicit a celorlalti din jurul tau?

Rutina iti creeaza falsa impresie ca totul este in regula, ca viata se desfasoara asa cum simtiti ca trebuie traita. Pana aici timpul se scurge in mod obisnuit, pentru ca este in afara ta, nu-l constientizezi, nu iti dai seama ca ai un rol. Rolul iti este dat de capacitatea ta de a te gestiona calitativ si de modelul de viata pe care si ceilalti il cred ca este normal si pe care voi il imbratisati cu drag.

Este normal sa mergem la serviciu, asta face toata lumea. Este normal sa facem curatenie, sa spalam masina, sa facem piata, sa facem provizii pentru o saptamana. Este normal sa mananci, sa citesti o carte, sa intreprinzi o actiune. Ce facem in plus de asta? O viata obisnuita a unui om care se trezeste, mananca, isi bea cafeaua, se imbraca, se duce la serviciu, lucreaza, vine acasa obosit si apoi se culca, nu pare ca schimba cu nimic calitativ viata, nu pare sa indice decat o banala viata de robotel. Hmm, dar la televizor si aia fac la fel. Asa o fi normal?!

Dragilor, voi traiti in mintea voastra, sunteti programati sa faceti jocul unora care sunt constienti si foarte inteligenti, pentru ca v-au creat voua lumea si normalitatea ei. Iesiti din sfera acestei minciuni numita normalitate, care este zugravita tot timpul la televizor si in presa scrisa, abandonati mizeria creata in jurul vostru, abandonati programele mentale distructive care va viruseaza mintea si va canalizeaza viata catre saracie, boala, mizerie si false valori. 

Fiti constienti ca sunteti vii si aveti un rol bine determinat in acesta existenta, pe acesta planeta.Desi voi credeti ca vedeti, ca auziti, ca pipaiti, ca gustati si ca mirositi profunzimile vietii, prin rutina vietilor voastre, atunci sunteti departe de viata si de adevarul ei. Pe langa rutina vietii care se traieste din minte fara implicatia inimii, voi traiti practic penduland intre trecut si viitor. Momentul acum si aici, prezentul, este absent. Prea multi oameni se gandesc in trecut, prea multi oameni isi fac planuri de viitor si majoritatea uita sa traiasca prezentul, sa se deschida vietii cu inteligenta si creativitate.

Exemple sunt la tot pasul. Mergi pe strada si doresti o informatie banala si doresti sa o afli negresit. Opresti un trecator pe strada si nici macar nu te vede, daramite sa te auda. Vrei sa iei tramvaiul dar nu stii unde este statia si ai dori mult sa aflii. Ai vrea sa intrebi un tanar unde este, dar el este prea ocupat cu jocul de pe telefon incat nu mai este atent nici macar pe unde calca. 

Ce va ofera iluzia? Sa experimentati mereu si mereu aceleasi situatii, aceleasi obiceiuri, aceleasi traditii, de parca viata trebuie traita la fel ceas de ceas, minut de minut sau clipa de clipa. Nu v-ati saturat sa experimentati aceleasi si aceleasi modele invechite? Nu simtiti ca trebuie sa schimbati ceva in viata voastra? Aveti nevoie de o gura de aer proaspat si de intentia de a va schimba. Priviti fiintele care se schimba cu ochi buni si invatati de la ele, vorbiti cu cei care au gasit calea si intrebati, fiti curiosi, incercati si altceva, experimentati noul si treceti totul prin filtrele inimii.

Oamenii treziti la adevarata realitate nu mai au nevoie de lucruri vechi sau de energii vechi, ei vad in fiecare zi posibilitati multiple de a se autodepasi si de evolua prin intermediul situatiilor care le ofera acesta oportunitate.

A sta mereu in energii grele, nu face decat sa traiti degeaba, sa nu va bucurati de placerea de a trai, sa nu vedeti frumusetea in orice lucru simplu care va inalta inimile si le face sa tresalte. 

Este momentul sa va depasiti conditia umana si sa lasati aspectul divin sa-si urmeze cursul, sa-si ia rolul in serios. Identitatea voastra divina va plaseaza in rolul celui sau celei care arata lumina, caile catre evolutie, care arata modelele prin care se stabilesc legaturile cu inima. Identitatea voastra divina, va certifica inca o data, marea responsabilitate pe care v-ati asumat-o atunci cand ati hotarat sa veniti aici.

Lucratorii in lumina sunt mladitele spiritualitatii, care vor creste repede si vor aduce constiinta comuna la pragul la care se poate face ascensiunea in masa alaturi de planeta. Cu cat lucratorii de lumina sunt constienti de rolul lor, posibilitatile de a rasturna matricea intunericului se inmultesc, pe zi ce trece.

Experienta lucratorilor in lumina este mai mult decat oricand necesara, a fi impartasita cu cei a caror constiinta este la limitele cele mai joase a scarii evolutiei. Prin lumina voastra voi ridicati, vindecati, ajutati energiile planetare sa se curete de balastrul vechilor energii. 

A salva planeta reprezinta o misiune pentru fiecare om in parte, un deziderat la care ar trebui sa se afilieze orice doreste iesirea din intuneric, din vechi, din suferinta si saracie. Fiecare dintre voi, care constientizati adevarul si pe care din anumite motive nu doriti sa il impartasiti cu ceilalti frati si surori ai vostrii, va face co-partas la distrugerea cu buna-stiinta a mamei Gaia si a vietii si a diferitelor ecosisteme.

Dragilor, dupa cum am mai zis si dupa cum au mai repetat si fratii vostrii stelari, voi sunteti scantei divine care manifestati constiinta si lumina voastra exact acolo unde este cea mai mare nevoie de ea. Nu opriti cursul firesc al vietii. Dati-i insemnatate. Salvarea vine din interior. Din interiorul vostru. Toata viata ati cautat sa va identificati cu exteriorul, insa, interiorul este cel care conteaza in aceasta viata, evolutia sufletului este cea care conteaza. Tot ce v-ati luat aici sa experiementati este pentru a va ajuta sa primiti invataturi, exact din miezul problemelor, sa le intelegeti si sa le integrati ca pe niste lectii de viata care va maresc intelepciunea.

Este lupta fiecaruia dintre noi, este lupta noastra ca intreg. Priviti lumea cu detasare, priviti totul din prisma unui joc care ofera tot ceea ce conteaza in viata-evolutie.
Nu uitati ca sunteti sprijiniti de catre fratii vostrii mai  mari, sa duceti la indeplinire ceea ce v-ati propus. Ei sunt intotdeauna la o distanta de gand de voi, va imbratiseaza constant si va invaluie mereu cu dragoste.

Noi suntem Iubire, Noi suntem Unul!

S.K.

Niciun comentariu: