sâmbătă, 13 aprilie 2013

"Sirius"



In data de 22 de aprilie, ufologul si medicul american Steven Greer va prezenta in premiera un documentar in care sustine ca vor aparea primele imagini cu un extraterestru adevarat.

Fondatorul Orion Project si The Disclosure Project va lansa in cinematografele din Statele Unite ale Americii documentarul "Sirius", in care mai multe imagini cu un extraterestru de numai 6 inch inaltime va fi prezentat in detaliu, scrie Huffington Post.

Conform regizorului si medicului acestui film documentar, extraterestrul de dimensiuni extrem de reduse ar fi fost descoperit in urma cu cativa ani in desertul Atacama din Chile, imaginile cu acesta fiind ascunse pana in prezent. Steven Greer nu a specificat cum a intrat in posesia acestor imagini si informatii.


"Acesta este cea mai mare poveste nespusa pana acum", a declarat Greer inainte de lansarea acestui documentar.

"Odata ce oamenii vor intelege ca datorita acestor proiecte secrete am reusit sa deslusim cum functioneaza OZN-urile, atunci vor realiza ca nu vom mai avea nevoie de combustibil precum carbuni, petrol sau energie nucleara. Acesta a fost si motivul secretelor de pana acum", a mai declarat acesta.
 

SURSA: http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/

Niciun comentariu: