vineri, 19 aprilie 2013

"Nebunia este sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat"


Postat Maria
Subconstientul nu intelege ce urmeaza dupa cuvantul incerc si de aceea nu actioneaza. Ramai in aceeasi situatie, pentru ca vibratia cuvantului “incerc” este totuna cu “in +cerc”. Constientizeaza de cate ori pe zi folosesti cuvantul “incerc” si ai gasit explicatia. Fa tot posibilul sa inlocuiesti cu testez sau fac.
O sa observi in scurt timp diferenta.

Renuntati in gandurile voastre la sintagma Vreau sa slabesc repede. Nu iti propune sa slabesti, pentru ca nu vei avea sustinere din partea sufletului tau. Pentru el a slabi inseamna si a-ti slabi imunitatea, a-ti slabi vointa. Sufletul tau vrea sa fii bine cu tine asa ca reformuleaza dorinta. Propune-ti sa ajungi la o anumita greutate, sa eliberezi un numar de kilograme.

Un alt cuvant care te saboteaza este trebuie. Aminteste-ti de perioada copilariei cand mama ta iti spunea ca trebuie sa faci ceva. Asa-i ca nu iti placea? Cuvantul trebuie face ca subconstientul tau sa se inchida la nivel energetic. Transmisia de informatii intre neuroni devine fragila si daca totusi te mobilizezi sa faci acel lucru de cele mai multe ori il faci in sila. Ce solutii alternative putem folosi? Sa inlocuim “trebuie sa fac” cu “e important sa fac”, nivelul energetic creste datorita curiozitatii.

Si incredibil trebuie evitat, inseamna ca nu prea iti vine sa crezi. Si daca nu crezi, de ce sa mai primesti? Haideti sa-l inlocuim cu surprinzator !

“Vreau” este cuvantul care te tine la distanta de dorinta ta. Folosindu-l pui in incurcatura subconstientul si Universul, pentru ca de atatea ori ai vrut si pentru ca nu ai facut nimic in acest sens, lucrurile nu s-au intamplat. Cand te surprinzi spunand “vreau”, inlocuieste-l cu “aleg” sau “actionez” si o sa vezi ce rezultate frumoase o sa obtii.

Si daca o sa te surprinzi spunand: “Am citit lucruri interesante, dar imi este greu sa le aplic”, de fapt, aceste lucruri nu sunt interesante pentru tine. Pentru ca subconstientul anuleaza tot ce este inaintea cuvantului “dar”.

...da, constientizarea cuvintelor...

Einstein spunea: “Nebunia este sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat.”
primit pe mail- multumesc 
 

Niciun comentariu: