luni, 24 septembrie 2012

FGL: Actualităţi stringente pe planeta voastră 2


Actualităţi stringente pe planeta voastră. Urgenţă!

Mesaj de la F.G.L.
(11 sept 2012, prin Greg Giles)

[urmare din partea I-a]

Noi întelegem necesitatea de a construi urgent parapeti de apărare împotriva valurilor înalte care vor năvăli peste uscat cu cantităti enorme de apă. Zonele cele mai expuse sunt cheiurile de unde pleacă si sosesc ambarcatiunile, sau unde stationează. Asemenea zone expuse se găsesc peste tot unde sunt nave de pescuit, transport mărfuri sau agrement. Zidurile pe care le vom construi vor împiedica pătrunderea apelor peste uscat. Într-un anume fel, aceste ziduri vor perturba si fluxul de aprovizionare a localitătilor, mai cu seamă acolo unde traficul de mărfuri este intens sau unde populatia limitrofă are ca preocupare de bază pescuitul.

Ar putea fi posibil să apară anumite lipsuri de mărfuri din cauza traficului diminuat de transport, plecând de la bunuri alimentare, produse industriale, minereuri si până la petrolul necesar rafinăriilor, sau produselor finite din petrol.

După cum puteti aprecia, aproape toate sectoarele vietii vor fi afectate. Din acest motiv, cei care se îngrijesc de bunul mers al societătii, dar si simpli cetăteni, trebuie să-si creeze repede rezerve de produse care stiu că le sunt necesare.

Orizontul de timp pentru care este nevoie să vă constituiti stocuri de bunuri poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni de zile.

Amploarea acestor actiuni de aprovizionare depinde, evident, de consumul estimat si de natura acestui consum. În cazul multora se va pune, probabil, si chestiunea fondurilor necesare unei asemenea aprovizionări. Aprecierea noastră este că stocul de bunuri pe care intentionati să-l creati ar trebui să acopere perioada care a mai rămas din 2012.

Credem că, dacă programul lucrărilor de apărare se va desfăsura conform graficului nostru, vom putea aprecia destul de exact, în fiecare caz în parte, care va fi gradul de perturbare introdus de aceste ziduri, sperăm, înainte de declansarea evenimentelor, astfel ca să avem timpul necesar pentru eventuale corectii. Oricum am calcula, o estimare exactă a nevoilor în perioada care urmează este, practic, imposibil de făcut.

Nivelul de pregătire pentru a trece prin aceste evenimente severe, depinde în primul rând de corecta întelegere a situatiei, din partea fecăruia dintre voi si a conducătorilor ierarhici, în special.Până atunci, vă sfătuim să procedati imediat la procurarea strictului necesar, pe care să-l puteti completa pe parcurs. Nu uitati de necesarul de apă potabilă, deoarece sursele actuale, fie vor fi avariate fie vor deveni improprii consumului alimentar. Pe cei fără posibilităti prea mari îi sfătuim să-si asigure măcar necesarul pentru o perioadă de o lună de zile.

În ceea ce priveste energia electrică, sperăm că companiile de energie să-si creeze stocuri de materie primă care să compenseze dereglările din fluxul de aprovizionare exterior. Estimările noastre spun că aceste companii au posibilităti de a depăsi situatia, mai cu seamă centralele hidroenergetice.

Prevedem că va avea de suferit si culoarul de transport maritim numit de voi Saint Lawrence Seaway, din cauza hulei care se va crea si care va împinge apa să se reverse peste zone adânci ale uscatului. Este cazul si al zonei din jurul lacurilor Ontario si Erie. Mai cu seamă latura de sud a acestor mari lacuri va fi afectată de inundatii neobisnuite. Din acest motiv, s-a prevăzut construirea unor baraje eficiente, care să protejeze pe cei care locuiesc acolo.

Facem referire acum la orasul Dunkerque, situat în Western New York, orasul în care trăieste channelerul nostru Greg. Deci, dacă există vreunul dintre voi care crede că am făcut favoritisme celor care lucrează cu noi, au ocazia să afle că Greg si familia sa se vor confrunta ca si ceilalti locuitori cu vicisitudinile acelui moment dificil.

Este adevărat că Greg a stiut din timp cam ce-l asteaptă si ar fi putut foarte bine să-si facă bagajele si să plece împreună cu fratele său si cu minunatul său prieten canin, Rico, în zone mai protejate.

Noi am fost de acord cu alegerea lui de a nu pleca, rămânând să înfrunte provocările care vor veni, asa cum o fac toti concitadinii săi, care refuză să-si părăsească orasul.

Am vorbit despre aceasta pentru a arăta că sunt destui oameni care aleg să se confrunte cu acele evenimente, alegere pe care nu avem dreptul să o considerăm gresită sau bună.

Fată de evenimentele pe care vi le anuntăm, pot exista două atitudini, două moduri de a le trata.

Una dintre ele este cea prin care cei anuntati nu dau crezare acestor anunturi, nu consideră posibile evenimentele. Aceasta este alegerea foarte multora dintre voi care, desi stiti despre ceea ce este vorba, nu veti lua în serios avertizările si nu veti face nimic din ceea ce ar putea să vă usureze situatia sau să vă salveze vietile. Mai mult decât atât, nu sunt putini cei care iau în derâdere această posibilitate.

Unii dintre cei care ar fi putut populariza aceste anunturi, le-au interzis difuzarea. Cel mai corect ar fi ca lumea să fie anuntată, si fiecare să se pozitioneze asa cum doreste fată de aceste evenimente.

A doua categorie este formată din cei care cred în ceea ce li s-a comunicat si iau măsuri de a se pune la adăpost în locuri ferite si de a se aproviziona corespunzător.

Detinătorii de site-uri si de bloguri ar trebui să înteleagă că si-au asumat un rol de informare corectă a cititorilor si că ascunderea sau omiterea stirilor care se primesc, si care tratează probleme de securitate personală sau colectivă, vor cântări greu în procesul lor evolutiv. Întelegeti despre ce vorbim noi aici?

Ati venit în această viată pentru a vă definitiva sau îmbogăti experientele, obiectivul permanent al fiecărui suflet fiind ascensionarea în planuri superioare. Ori, cei care, dimpotrivă, aduceti deservicii societătii voastre, cu bună stiintă, nu veti putea spera la o crestere a constiintei voastre.

Prin atitudinea lor, pun în pericol nu numai propria persoană și familie dar si pe altii, poate chiar comunităti întregi, mai ales în zonele care se vor afla „în prima linie”.

Scopul nostru nu este de a panica populatia ci de a o informa din timp, pentru a-si lua măsurile de protectie pe care le consideră necesare.

Am constatat că există si o atitudine de boicotare a mesajelor pe care noi le transmitem prin intermediul canalului uman Greg, chiar din partea unor lucrători în lumină.

Ne adresăm acestora avertizându-i că ceea ce fac este o încălcare a angajamentelor luate atunci când au hotărât să fie colaboratori ai organizatiei noastre.

Aceia care stiu despre ce este vorba, si au posibilitatea de a populariza mesajele noastre de avertizare, dar nu o fac, din lipsă de încredere în aceste anunturi, din neglijentă sau alte motive, îsi boicotează propria evolutie si se vor face părtasi la crimă.
Desigur, ne-am exprimat metaforic, însă o evidentă a faptelor fiecăruia există cu necesitate.

Ce părere aveti despre asta? Credeti cumva că noi si canalul uman Greg, am putea să acceptăm a ne umple de ridicol, prin anunturi mincinoase, inexactităti si dezinformare? De ce am face-o? Ne adresăm celor care boicotează difuzarea mesajelor noastre si le cerem să pună capăt oricărei modalităti de obstructionare, dacă nu doresc să fie părtasi la crearea de suferintă semenilor lor.

Astăzi vom pleca cu gândul că am tratat suficient acest subiect, încât toti să înteleagă, si dacă este cazul, să-si corecteze atitudinea fată de cei care chiar doresc să ajute societatea umană si să o constientizeze.

Nu credem că este normal ca unele fiinte umane, cunoscătoare sau nu a ceea ce se întâmplă acum în lumea voastră, să aibă o atitudine denigratoare fată de comandantii nostri veniti aici pentru a ajuta o civilizatie să depăsească o situatie existentială critică.

Cei care ne conduc au mari responsabilităti în univers si o bogată experientă în contactul cu diferite lumi.

Nu uitati că multi dintre voi aveti aspecte ale fiintei voastre totale care activează împreună cu noi pe navele flotei Federatiei, efectuînd misiuni în diverse puncte ale acestei galaxii sau ale universului. Când voi, cei de pe Pământ, vă exprimati batjocoritor (pe internet sau prin alte mijloace) la adresa noastră sau a comandantilor nostri, îi puneti pe ei în situatii nu numai jenante dar si regretabile.


Ce explicatii ar putea ei da despre comportamentul reprobabil al aspectului lor uman, de pe Pământ, când se află în faţa unui comandant ponegrit?

Desigur, nu ne-am referit la toti pământenii constienti ci doar la cei care consideră că fac un act de bravură dacă adresează nejustificat injurii celor din Federatia Galactică a Luminii, sau oricărei alte organizatii extraterestre bineintentionată, venită aici ca să vă ajute, poate chiar să vă salveze. Celor care gândesc si se comportă cu deferenta si iubirea care se impune între frati, le multumim si îi asigurăm că atitudinea lor nu va trece neobservată sau nerăsplătită de noi.

Dragi Lucratorii in Lumina, unii dintre voi sunteti membrii ai Federatiei Galactice a Luminii sau ai Comandamentului Ashtar. De exemplu Greg, cel de aici, este comandant al unei formatiuni din Federatie si are competente în Galaxie. Cu timpul, voi, cei care vă aflati într-o situatie similară, veti afla la momentul potrivit despre aceasta.

Am vrea să cunoasteti că există posibilitatea, nedorită de către noi, ca în cazul că sunteti dintre cei care au o atitudine reprobabilă, neprietenoasă si defăimătoare fată de F.G.L., aspectele voastre, desi puternic sustinute de noi, să aibă nesansa de a fi excluse din organizatia noastră.

Cam aceasta era ceea ce ne propusesem să vă transmitem la această întâlnire. Vă rugăm a vă face o analiză de atitudine pentru a vă corecta, dacă este cazul, anumite scăpări. Prin aceasta, nu trebuie să considerati că proferăm amenintări la adresa cuiva, luati-o ca pe o atentionare frătească si plină de bune intentii. Oricum, alegerea vă apartine.

Suntem colegii si prietenii vostri din Federatia Galactică a Luminii.

Sursa: http://roaim.co.nr/?a=articles&p=686

Niciun comentariu: