luni, 24 septembrie 2012

FGL: Actualităţi stringente pe planeta voastră 1Actualităţi stringente pe planeta voastră. Urgenţă!


Mesaj de al F.G.L.

(11 sept 2012, prin Greg Giles)

Schimbarea anotimpului pe planeta voastră va coincide cu începerea realizării unora dintre proiectele noastre anuntate anterior.

Vom începe cu acele proiecte menite să crească siguranta si stabilitatea pe planeta voastră în acest moment, când lumea va simti unele miscări seismice provocate de reasezarea anumitor plăci tectonice. Această reasezare va lua ceva timp desi se utilizează tehnologii de înaltă performantă.

După ce am depistat locurile în care s-au acumulat tensiuni între anumite plăci tectonice, intervenim pentru detensionare si aranjarea plăcilor astfel încât să se evite, pentru o lungă perioadă de timp noi acumulări de forte. (Nota C.M.: cresterea frecventei si intensitătii miscărilor tectonice, în acesti ani, se explică prin necesitatea ca vechile energii acumulate în timp în scoarta planetei să poată fi degajate, astfel ca Pământul fizic să se poată elibera de ele, conditie esentială pentru ascensionarea în dimensiuni superioare a părtii materiale a Gaiei).

Noul relief care se va forma în anumite zone va avea o estetică deosebită, un amestec de frumusete naturală de un pitoresc aparte, zone care vor deveni locuri căutate pentru agrement. Văzută de la mare distantă, această "cusătură" va avea aspectul unui siret strâns la o gheată. Va fi un model în zig-zag, care va "coase" o placă de vecina sa. La această adevărată operă de artă vor lua parte si unii dintre voi.

Alinierea acestor plăci va însemna si o anumită modificare în altitudine, în unele zone sau lăsarea în jos, în altele. Pe total, se va produce si o anumită repozitionare în aer a planetei, ca urmare a deplasării unor puncte de echilibru, provocare de rearanjarea masică.

Repetăm că intentionăm ca această lucrare să o efectuăm împreună cu voi, cei care v-ati declarat disponibilitatea. Este lumea voastră la crearea căreia este normal si de înteles că trebuie să participati. Cu toate lumile care ne-au solicitat sprijinul si asistenta, am procedat la fel.

Aceasta a dus la cresterea importantă a responsabilitătii "proprietarilor" fată de planeta pe care au ales să trăiască si să aibă experiente. Altfel spus, aceste actiuni cu participarea băstinasilor, au si un rol educativ si de constientizare important.

Suntem siguri că puteti întelege filozofia noastră în această chestiune.

Deci, cum se va proceda? Cum, voi, oamenii, aflati încă în dimensiunea a 3-a, veti putea pătrunde în navele noastre, cum veti putea utiliza tehnologiile noastre, adică cum va decurge acest proces în care fiinte din dualitate vor putea îndeplini această sarcină specială, în care vor trebui să utilizeze echipamente, utilaje si mijloace de deplasare specifice unor dimensiuni superioare?

Iată o întrebare pe care stim că foarte multi dintre voi v-ati pus-o.Răspunsul nostru este că, vom realiza acest lucru prin acordarea asistentei noastre acelora dintre voi care vor alege "să plece" mai devreme sau acelora care vor ascensiona înaintea planetei sau a membrilor familiei lor pământene, si, pe această cale, vor face parte din organizatia noastră, cel putin până la finalizarea acestor lucrări speciale.

Membru cu drepturi depline este acordat în organizatia noastră, după o "perioadă de probă", dacă vreti, când putem observa cum vă acomodati cu genul de lucrări, cum socializati cu ceilalti și cum vă puteti adapta unui asemenea stil de viată.

Suntem siguri că puteti întelege acest lucru, cu atât mai mult cu cât acest mod de selectie vă este cunoscut si pe Pământ.

Nu va fi vorba de un regim mai strict, mai spartan sau care să vă depăsească posibilitătile. Importante sunt determinarea, aptitudinile, adaptabilitatea la noile conditii de viată, dar, mai cu seamă, onestitatea si spiritul de echipă.

Deci, cum spunem noi, vor fi selectati aceia dintre voi care îndeplinesc conditiile si doresc să ascensioneze mai devreme, înaintea celor care o vor face în momentul ascensiunii colective, ca să spunem asa.

Ei vor participa la "coaserea" împreună a plăcilor tectonice, acolo unde s-au creat tensiuni puternice.

Cei pe care i-am selectat sunt, după aprecierea noastră, foarte potiviti pentru această muncă, pe care o vor presta nu numai cu interes dar și cu pasiune. Oricum, numărul necesar de fiinte umane, care au fost selectate este destul de restrâns.

Cei selectati veti fi, într-un fel sau altul, contactati de noi, ocazie cu care vi se va prezenta programul si vi se vor face recomandările care se impun, legat de modul în care vom proceda în viitor.

Acest proiect va necesita să lucrati cu noi mai multe zile din săptămână. Din acest motiv, atunci când vom lua legătura cu voi, vă rugăm să precizati clar câte zile din săptămână acceptați să lucrati la acest obiectiv (trei, patru, cinci sau mai multe, dintr-o săptămână).

Noi am prefera ca programul să se întindă pe întreaga săptămână, dar am înteles că multi dintre voi au locuri de muncă sau responsabilităti la domiciliu, care necesită prezenta lor în altă parte, cel putin un anumit număr de ore pe săptămână.

Noi am luat măsurile de precautie pentru preselectarea mai multor persoane decât ar fi necesar pentru finalizarea acestei sarcini, ca în cazul în care unii dintre cei selectati nu vor putea face precizări exacte asupra zilelor în care vor putea lucra, să poată fi înlocuiti cu altii. În ceea ce priveste programul zilnic de lucru, acesta poate fi cuprins între 8 si 12 ore.

Noi întelegem că unii dintre voi pot aprecia că programul zilnic este cam lung dar trebuie înteles că odată pornit un anumit proces, nu se pot face pauze, căci asta ar însemna abateri de la tehnologiile care impun un anumit ritm si o anumită fluentă. Sunt unele faze în care este imposibil să se ia pauză.

Sperăm că ati înteles acest lucru, si vă reamintim că se impune cu necesitate ca atunci când vă vom contacta, confirmarea programului pe care-l acceptati să fie precisă si fără echivoc. De altfel, seriozitatea cu care tratati această problemă este o conditie de selectare în echipele mixte de lucru. Nu facem un secret din preferinta noastră de a-i selecta mai cu seamă pe cei care au timp mai mult la dispozitie pentru aceste lucrări.

Vă multumim pentru răbdarea voastră si sprijinul pe care-l acordati acestei actiuni.

Vom merge acum mai departe cu modalitătile de contactare si notificare cu voi. Vom stabili cu fiecare dintre cei selectati procedeul pe care-l vom utiliza pentru ca, în primă fază, să vă aducem la bordul navelor noastre.

În câteva zile, cei selectati veti fi contactati.

Timpul este foarte scurt până când se va declansa furia valurilor oceanului planetar.
Este de asteptat ca aceste fenomene drastice să apară în luna următoare, asa cum arată măsurătorile noastre privind deplasarea plăcilor tectonice si marile tensiuni acumulate în anumite puncte ale scoartei planetare.

Noi întelegem că Mama Pământ nu mai poate amâna aceste fenomene, pentru a nu-si compromite ascensiunea la momentul favorabil (si unic) al acestui sfârsit de ciclu.

Ne dorim ca un număr cât mai mare dintre voi să luati aceste comunicări în serios, să aveti deplină încredere în ele pentru că ele reprezintă adevărul si cuprind informatii de multe ori critice, asa că toti ati face bine dacă ati întelege si ati aplica învătăturile care decurg din ele. Ar fi spre binele vostru, al fiecăruia si al umanitătii căreia-i apartineti.

Unii dintre voi apreciază comunicările noastre ca fiind "prostii", asa cum se spune la voi. Vă garantăm că nu sunt deloc prostii. Ceea ce spunem noi ar trebui să fie clar pentru toti pământenii. Nu facem glume când este vorba de soarta civilizatiei umane. Unii dintre voi au calificat aceste comunicări ca fiind "tâmpenii". Cine nu le ia în serios, se va păcăli singur.

Acum, că ne-am făcut clare punctele de vedere, vom trece la probleme mult mai importante și presante care vă privesc pe fiecare dintre voi si umanitatea voastră, în general.

Serviciile noastre de monitorizare au detectat miscări ale plăcilor tectonice ale planetei voastre, care anuntă, asa cum am bănuit, o seamă de schimbări fundamentale în următoarea perioadă.

Aceste servicii de monitorizare au transmis, prin raportul lor cel mai recent (cu doar două sau trei zile în urmă), concluzia si avertizarea că plăcile tectonice, în anumite zone ale planetei voastre, încep să lucreze, ca urmare a enormelor presiuni la care sunt supuse. Unele manifestă o miscare de glisare, altele iau distantă una fată de alta, dar altele se îndreaptă direct unele aupra celorlalte, anuntând o coliziune iminentă.

Aceste manifestări nu reprezintă pentru noi o surpriză, ele fiind în concordantă cu determinările si previziunile pe care le-am făcut de mai mult timp. Ceea ce este o noutate se referă la numărul mare de plăci care s-au pus în miscare, într-un timp foarte scurt, devansând determinările pe care le făcusem anterior.

Constatăm că nivelul acestor miscări tectonice, ca număr de plăci puse în miscare si ca severitate, a apărut mai devreme cu câteva săptămâni decât estimasem.
Ne-am așteptam ca acest nivel de circulatie să înceapă în luna octombrie, în primele două săptămâni, sau chiar în cea de a treia. Iată că fenomenul a apărut chiar din prima săptămână a lui septembrie, nivelul depăsind deja pe cel prezumat peste câteva săptămâni.

Constatarea aceasta este alarmantă si anuntă evenimente seismice serioase în devans si de o amploare care nu s-a mai petrecut pe planeta voastră. Vă puteti deja considera ca plutind pe o mare tumultoasă, care cât de curând se va manifesta la cote mult peste ceea ce puteti voi accepta sau concepe.

Ceea ce vrem să spunem prin aceasta este că suprafata mărilor si oceanelor planetei va deveni foarte agitată, ca urmare a seismicitătii creată de ciocnirea si deplasarea plăcilor tectonice. Toate se vor resimti puternic la suprafată în timp ce în adâncuri, recifele, pestii, viata marină, în general, nu va fi aproape de loc afectată.

Populatia, mai ales cea din zonele limitrofe, trebuie să fie cât mai urgent evacuată, îndepărtându-se de tărmuri cât mai mult si pe terenuri înalte. Vor fi puse în pericol toate ambarcatiunile maritime aflate pe apele mărilor si oceanelor lumii.

Acesta este motivul pentru care am discutat cu voi proiectul de a construi ziduri înalte de protectie în zonele cele mai expuse ale tărmurilor mărilor si oceanului planetar. Lucrarea de "suturare" a plăcilor tectonice este, deasemenea, o lucrare care va putea diminua mult acest fenomen teluric.

Sursa: http://roaim.net.tc/?a=articles&p=687

Niciun comentariu: