marți, 3 mai 2011

Contele de St.German - Atributele necesare pentru Ascensiune




 Toate mesajele mele sunt pentru cei care au ales să se înalte în această viaţă. Toate sunt binevenite pentru a le citi şi a le lua  în considerare conţinutul acestora, dar numai cei cu contracte de ascensiune sunt atrasi de ele. Când învăţăturile mele nu sunt acceptate de către producatorul mintii conceptuale,  candidatul pentru ascensiune poate fi redirecţionat către altul, mai dificil, consacrat( ales) de conştiinţa divină.

Un adept al Maestrilor sau Îngerilor trebuie să achiziţioneze trei dintre atributele  cele mai importante:

1. Iubirea absolută a tot ceea ce este.
2. Măestria conştiinţei umane-divine şi
3. Dizolvarea tuturor  atitudinilor negative.


Acest lucru nu a mai fost spus niciodată până acum ,sub forma unei liste calificate pentru   ascensiune. Nicăieri nu s-a precizat acest lucru clar, nici în mesajele mele. Am făcut mereu trimitere la Trezire- actualizarea naturală a acestor trei calităţi, fără a menţiona detalii cu privire la o asemenea magnitudine. Acum, dragii mei, pot accepta că nu toţi  dintre cei care citesc mesajele mele concep o trezire cu aceste trei caracteristici. Nu există nici o diferenţă în ceea ce spun acum, vă.este dată. doar o descriere mai detaliată.

Ce înseamnă defapt  aceste trei calităţi? Le voi descrie pentru voi  acum.

Numărul unu: toate care pot fi observate sau conştient cunoscute sunt tratate ca un act al graţiei divine. Da, asta include :  abuzul, corupţia, crima şi moartea , răpiria copiilor; tot ceea ce are loc în prezent, şi tot ce au avut loc înainte de acest moment. Nu se face distincţie de către ADEPT, care este gata înalţat.   Fără nicio distincţie înseamnă  fără a califica ca “bun şi rau’ sau ca ‘corect şi gresit’A nu avea ‘nici un fel de atitudine’ permite  celui consacrat accesul la ascensiune.

În continuare, Măestria  conştiinţei umane-divine. Acest lucru înseamnă că conştiinţa exprimată printr-un recipient uman este divină, nu concepută de om. În acest context, directorul mental (ego-ul) nu supune controlului niciuna din alegerile sau acţiunile organismului. Toate conceptele facute de om , atitudini, convingeri sau răspunsuri la dilemele omului sunt inexistente. Măestria conţine numai atitudini divine.  Circuitele de la influenţele din afară se pot închide prin a nu le oferi  nici o atenţie. Numai conştientizarea clară din conştiinţa divină din înterior stă la cauza luării deciziilor sau acţiunilor întreprinse. Spontan,acţiunea care curge liber vine fără  considerare mentală.

Şi numărul trei, toate atitudinile negative sunt dizolvate- poate fi o recunoaştere a faptului că nimic nu este cu o consecinţă oarecare. A fi deranjat de ceea ce cineva spune sau face întrerupe fluxul de lumină disponibilă. A degrada, sau a respinge ca fiind ‘întuneric’, un punct de vedere alternativ, anulează toata lumina care curge prin voi.  A da o opinie negativă altora contribuie la întuneric în loc sa contribuie la lumină. Toate condiţilie sau  atitudinile, care nu iau în considerare jocul divin dintre lumină şi întuneric ca fiind dansul necesar  pentru mai multă constientă, anulează această conştientizare.

Contrariile există pentru a lumina lumea. Există cazuri de vise despre un viitor mai bun care rezultă doar din circumstanţe  încântătoare? Nu, doar atunci când creaţii noi par a fi necesare face ca acestea să apară. Toate dramele care au nevoie de remedii active sunt considerate întunecate, şi totuşi, ele inspira încântătoarea co-creatie şi lumina care poate fi următoarea oportunitate a Unimii.

Luaţi în considerare toate activităţile  întunecate, ca fiind o condiţie necesară pentru a crea mai multă lumină. Vedeţi o mai bună dezvoltare creativă,  posibilă în toate împrejurările. Negativitatea vine fara nici o cauză. Acesta este doar o opinie mentală bazată pe un punct de vedere limitat. Fără negativitate înseamnă că numărul unu (iubirea a tot ceea ce este) este conţinută în fiecare observare a dinamicii umane.

Având în vedere că aceste trei realizări sunt condiţiile necesare pentru ascensiune, întâmpinaţi-le cu graţia( harul) care se află în interiorul unui candidat la ascensiune.Alegeţi-le cu o grijă profundă şi cu o minte deschisă.

EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Inalţat St.Germain
Canalizat prin Aruna
Sursa

Traducere: Eliza Fati

Niciun comentariu: