joi, 17 martie 2011

Schimbarea garzii


Martie 2011 de Lisa Renee (ii multumim Alexandrei)

Draga mea familie, 

 In momentul in care unii dintre voi vor citi acest mesaj, probabil ca va veti afla din nou aproape in picioare.
Oricum, in ultimele saptamani multi dintre noi, cei din echipa Inaltarii, am fost la orizontala, aproape chiar una cu pamantul. Au venit peste noi, din toate directiile, activari dupa activari, care ne-au afectat pe mai multe planuri. Le resimtim aproape non-stop, in canalele energetice subtile si in sistemul neurologic. De la mijlocul lunii februarie, am fost loviti de niste unde sonore masive, in plan orizontal si vertical, ceea ce a avut un impact incredibil asupra campului magnetic al planetei. Pe langa aceste Activari Stelare, care au loc in pregatirea unei noi transformari a constiintei, ce va avea loc la mijlocul lunii martie, ne aflam si in mijlocul unei perioade deosebit de incarcate, de schimbari geo-magnetice datorate unui atac violent de furtuni solare. Aceasta multitudine de activari au facut ca sistemul nostru nervos sa fie pur si simplu „debransat ”(atunci cand ramaneti la orizontala, o zi intreaga) sau sa se recalibreze de mai multe ori pe zi. De fapt daca sistemul vostru nervos si capul va vajaie, puteti sa lucrati cu calibrarea Campului ES EMF, pentru a va mai linisti nervii incordati. 

Ghidul meu mi-a spus recent ca lucreaza la condensatorii mei – ceea ce mi s-a parut oarecum nostim. Ca sa aveti o idee – eu lucrez acum din pat, sub influenta unui caz greu de gripa neurologica a Inaltarii. Am senzatia ca transmutarea imi inunda fiecare celula, chiar si in locuri pe care nu le pot defini! Aparent, sa stau intinsa este singura pozitie acceptabila a corpului meu, pentru a putea scrie acest text, pentru ca el refuza vehement sa ma asez pe scaun, la birou. Iar zilele astea, corpul castiga clar, fara negocieri. Asadar, in aceasta luna va scriu din pat, simtindu-ma ca un carnat umflat, cu un pahar de vitamina C la indemana, sprijinita in perne,cu laptopul in brate si cu modulatorul de frecvente bipaind sub patura. Recunosc – dispozitivul asta nu lipseste niciodata de pe noptiera mea, fiindu-mi un tovaras nedespartit in procesul de Inaltare.
Seturi de frecventa optima

Seturile de frecventa optima sunt, pentru o Samanta stelara, asemenea hranei pentru un om infometat. Nu am stiut cu adevarat cat eram de infometati, pana nu am fost hraniti cu adevarat din nou. Intram intr-un ciclu de timp, in care Mama Arc Voltaic isi restabileste hrana pentru corpurile noastre si forta vitala pe care ne-o aduc aceste frecvente are pentru noi acelasi impact pe care l-ar avea hrana trimisa populatiilor infometate de pe Pamant. Acestea sunt seturile de „frecventa optima”, care hranesc Sufletul si intaresc si construiesc Corpurile Spirit Kristal. Primele valuri de „oameni infometati" de pe planeta, care vor simti si resimti cu adevarat aceste frecvente hranitoare pentru Corpurile Kristal, sunt Semintele stelare, Indigo si Adevaratii Purtatori de Lumina. Am lucrat la un nou tipar de arhitectura a unimii (Reteaua de re-criptare Aurora), care sa constituie o baza pentru sustinerea acestor corpuri noi, pe Linia temporala a Inaltarii. Multi dintre noi incepem nu numai sa simtim diferenta, dar sa si vedem cum se formeaza noile corpuri Kristal. Suntem inca „aici”, in aceasta realitate, dar nu mai suntem atasati de arhitectura de control mental 3D. Este o senzatie suprarealista.

Inca din decembrie, am fost supusi unui upgrade 8imbunatatire) profund, pentru a putea primi aceste frecvente ale Mamei, in nou criptata Aura Aurora si in campul Merkaba Kristal. Pe masura ce se apropie timpul Schimbarii Garzii, noi vom incorpora deplin Tiparul Kristal, pentru a putea transmite prin intermediul fiintei umane, Unimea sau Forta Vitala a lui Dumnezeu. Mama se intoarce la frecventele Stelei Kristal, printr-o serie de transmisii armonice, pe care noi incepem sa le „receptionam” in corpurile noastre Aurora sau in scutul Auric „re-criptat”. (Mai multe despre asta, mai tarziu) Totul exista cu o anumita semnatura specifica de frecventa – inclusiv ceea ce oamenii consuma in mod traditional, ca sursa de hrana pentru a trai. Fiintele avansate, care nu au nevoie sa consume alte fiinte, se hranesc prin conectarea la frecventele „Fortei Vitale Eterne”. Vorbesc despre Fiintele Eterne Christice, deoarece ele traiesc in Eterna si Perpetua Rezerva de Forta Dumnezeiasca. Acum, frecventele de forta vitala, similare celor care hranesc aceste fiinte, se intorc, in final, pe planeta. Pe masura ce Forta Vitala Christica/ a Unimii se intoarce le nivel planetar, noi trebuie sa o intrupam ca fiinte umane, pentru a materializa noua arhitectura, pe plan pamantesc. Unii dintre noi isi amintesc, prin intermediul memoriei celulare proprii, ca au mai trait in felul acesta (fara sa avem nevoie de mancare si respirand numai lumina), pe o alta planeta sau intr-un alt corp. Ne aflam aici, acum, pentru a ne aminti cum sa facem asta din nou!   

Mintea ego-ului infometeaza Sufletul

La fel ca la orice persoana infometata, lipsita mult timp de hrana (care nu poate consuma imediat o cantitate mare de hrana, fara sa moara), sistemul digestiv trebuie sa se obisnuiasca din nou, treptat, sa digere hrana, fara sa se supraincarce. Aceste noi frecvente ale Unimii (forta vitala), care coboara in spirala asupra planetei, au acelasi impact asupra unui suflet malnutrit, aflat intr-un corp fizic deconectat, al ego-ului. Pe cat de minunat se va simti o fiinta umana conectata si plina de suflet, sub impactul acestor activari masive ale seturilor de frecvente ale campului neutru, cu atat mai rau se va simti o persoana deconectata, care traieste intr-un corp fizic dens, controlat de minte. Persoana deconectata va simti cum realitatea ii este pur si simplu dezintegrata si scapata de sub control – si lucrul asta este ingrozitor de neplacut ,pentru o minte rigida sau dogmatica. Aceasta slabiciune mentala va accelera blocajele energetice si va conduce la tipare de boala.
Acesta este motivul pentru care vedem din ce in ce mai multe dezechilibre mentale si psihoze in randul maselor – cum ar fi caderi nervoase, patologii sociale, incapacitatea de a face fata situatiei si comportamente pur si simplu distructive. Aceste transmisiuni masive de frecventa contribuie si la disfunctii neurologice ,care sunt critice in mentinerea functiilor echilibrate ale creierului si ale corpului. Acest gen de stimuli pot, pur si simplu, arde prin supraincarcare circuitele unui creier / unei minti rigide. (Din acest motiv, odihna si meditatia, apararea cu scutul 12D si pastrarea unui corp relaxat sunt foarte importante acum. Odihniti-va, corpul vostru o va cere.) Cu cat ne bazam mai mult pe mintea noastra constienta 3D si pe diferitele ei programe de credinte (cu cat suntem mai deconectati de la spiritul nostru interior si de la esenta noastra) cu atat ne va fi mai greu sa facem fata acestei realitati care se descompune. Din aceasta cauza, este absolut obligatorie impunerea disciplinei in cazul mintii noastre egotice, pentru a ne putea elibera de acest control accelerat al mintii, care conduce la nebunie. Daca nu ne protejam cu mare grija, claritatea sinelui interior constient, lunile care urmeaza vor fi din ce in ce mai greu de suportat. Mintea Egoului nu numai ca infometeaza Spiritul, dar ne frange si inima, lasandu-ne corpul amortit si imprastiat, intr-o stare de trauma. Singurul antidot la aceasta stare de paralizie a ego-ului este dorinta de a ierta si de a ne deschide conexiunea directa a Sufletului, invatand sa simtim experientele noastre de viata, prin intermediul inimii noastre vindecate. Impartasirea si iubirea neconditionata din Inima si din Suflet reprezinta cel mai puternic remediu. Nu puteti vindeca ceva ce nu simtiti.
Ce este Ego-ul negativ al mintii 3D?

Mintea 3D a ego-ului reprezinta un camp de inteligenta care depinde, in mod clar, de mediul extern, pentru a-si defini identitatea si care are nevoie sa isi stabileasca o anumita pozitie, prin intermediul judecatilor pe care le emite, in legatura cu ceea ce este „rau” sau „bine”. Daca traim numai sub impulsul corpului extern mental 3D (si al liniei timpului pe care acesta o stabileste) vom fi asemenea unei muste captive pe o hartie lipicioasa. Atata vreme cat sunteti lipiti pe hartia 3D (in spatele barierei de frecvente constituita de controlul mental) veti fi chinuiti de forme-gand colective, care va vor face sa credeti ca detineti controlul valorii voastre si a propriei existente. (Acest fapt conduce la o problema de autoritate, deoarece credeti ca Ego-ul va poate controla, depasind adevarata autoritate a esentei voastre Divine. Daca credeti ca asta se intampla in realitate, atunci va cedati puterea prin aceasta credinta – si rezultatul va fi crearea unei realitati a chinului personal.)
Supunandu-va acestor chinuri mentale, forta voastra vitala si creativitatea vi se vor scurge in directie gresita si vor seca. Atunci cand simtiti ca forta vitala va scade, s-ar putea sa perpetuati acest ciclu, devenind vampiri energetici. Realitatea 3D incurajeaza existenta „vampirilor energetici”, prin sustinerea complexului de superioritate al ego-ului, care amplifica in mod artificial „puterea personala” (si manifestarile acesteia) exprimate prin descarcarea si abuzul asupra celorlati. (Acest model este similar celui folosit de manipulatorii controlului mental reptilian, care influenteaza oamenii, pentru a deveni asemenea lor, dar in pozitia de sclav care sa le indeplineasca dorintele). Aceasta se numeste „suprapunere karmica” sau energetica. Acest lucru se intampla atunci cand corpul mental al unei persoane / entitati deconectate suge (consuma) energiile altor oameni, prin manipulare, amenintare sau alte manifestari ale abuzului de putere sau autoritate.
In acest moment, suprapunerea karmica (mecanismul fizic al reincarnarii pentru reciclarea sufletelor in plan astral) se incheie pe aceasta planeta, dar mai exista inca controlori care opun rezistenta schimbarii, lucrand agresiv in zona controlului mental prin frica. Oriunde exista frica, acolo exista ego. Tortura mentala continua datorata nelinistii ego-ului (o minte neantrenata) forteaza sistemul de credinte sa se exprime prin intermediul conceptelor mentale, astfel incat ego-ul sa poata „dovedi” ca existenta sa este indreptatita. Daca ego-ul nu isi poate dovedi existenta, printr-un fel de logica incalcita a ceea ce inseamna „bine”si „rau” sau „superior”si „inferior” – atunci va crea foarte multa anxietate. Aceasta anxietate se va calma, numai atunci cand mintea gaseste vreo dogma sau credinta de care sa se agate, pentru a-si putea explica existenta printr-o forma-gand a polaritatii. Pentru ca oamenii ajung la o senzatie falsa de liniste, prin intermediul credintei, ei vor lupta din rasputeri sa-si apare aceasta credinta, in loc sa cunoasca adevarul. Rezultatul sunt blocaje mentale, pornind de la credinte rigide care impiedica perceptiile senzoriale si Sufletul sa se conecteze cu corpul fizic.

Stapanirea formelor-gand ale polaritatii.

Daca nu vom sti sa stapanim formele-gand ale polaritatii, produse de ego, ne vom transforma intr-o masinarie – o rasa umana compusa din automate deconectate. Aceste automate au construit structuri sociale si economice, in interiorul maselor, pentru a consolida aceasta psihoza in masa a credintei, prin forme-gand ale polaritatii. Structurile au devenit de sine statatoare, sustinand planurile celor care controleaza. Din aceasta cauza suntem inconjurati de atat de multe comunitati „polarizate”, ideologii politice sau sociale si scoli de gandire religioasa, care apar pentru a-si sustine pozitiile si „adevarul”. Toata lumea se agata de ideologiile mentale. Acestea constituie incercari disperate de a inabusi sentimentele acute de frica si anxietate, traite din cauza lipsei „conexiunii”. Orice ideologie ar pretinde ca detine adevarul „absolut”, izvorat din judecata negativa a ego-ului, este finita si iluzorie. Mintea ego-ului nu se poate conecta la Dumnezeu Sursa, sau la Spirit. Dumnezeu nu poate fi cunoscut prin intermediul unei minti polarizate a egoului, oricat de impresionante ar fi cunostintele si metodologia pe care le foloseste. Numai inima poate simti mesajele subtile ale conexiunii cu Dumnezeu, printr-o constiinta senzoriala treaza. Calea de a afla cum sa presimti si sa simti conexiunea ta Divina (fara a te judeca pe tine sau pe ceilalti, prin intermediul ego-ului) este aceea de a-ti deschide inima pentru a primi indrumarea Spiritului tau Divin. Odata primita, aceasta indrumare, este raspunderea voastra sa o urmati, indiferent de criticile, observatiile sau incercarile celorlalti de a va opri. Urmati-va fara ezitare Spiritul Interior si evitati orice persoana, loc sau lucru care intrerupe conexiunea voastra nemijlocita, cautand sa o controleze sau sa o judece.
Veti sti ca va aflati in mintea ego-ului, atunci cand cadeti prada unui proces de evaluare a inferioritatii sau superioritatii. Cand aveti de a face cu o forma-gand care simte nevoia sa eticheteze lucrurile, ca fiind „bune”sau „rele”, atunci aveti de a face cu polaritatea si, prin urmare, sunteti deconectati de la Dumnezeu Sursa. Polaritatea si Unimea nu pot co-exista ca forme-gand – prima reprezinta o realitate Falsa, in timp ce cea de-a doua este Reala. In prezent traim intr-o realitate finita falsa, in interiorul unei matrici a polaritatii. Este doar o realitate dintre multe altele. Pentru a accesa Fortele lui Dumnezeu, stapaniti formele-gand ale polaritatii ego-ului, tratandu-le cu neutralitate si dedicandu-va dorintei de a-L cunoaste pe Dumnezeu, cu fiecare picatura de devotament a inimii.

Schimbarea Garzii

Sa stiti – toti cei cu inimile devotate – ca noi reprezentam Schimbarea Garzii. Noi incepem sa ne orientam realitatea joasa controlata de minte, spre o alta cale, a realitatii inalte, a inimii eliberate. Aceste doua realitati coexista in paralel dar, din cauza separarii frecventelor, ele devin incompatibile armonic; ceea ce inseamna ca realitatea mai joasa 3D nu se poate combina cu un sistem dintr-o octava superioara. Asta inseamna ca aceia care s-au eliberat de controlul mintii devin liberi de constrangerile energetice ale sistemului cauza-efect si de suprapunerea karmica asupra altora. Pentru multi dintre noi, lucratorii obositi ai Retelei, asta inseamna ca „deseurile karmice”, generate in permanenta de matricea realitatii 3D nu vor mai alimenta campul noastru de Lumina, odata ce ne aliniem noii arhitecturi. Acest lucru este resimtit ca si cum ati fi si nu ati fi aici, ca si cum ati trai intr-o bula protectoare, care va conduce catre alinierea cea mai armonioasa si perfect sincronizata cu Spiritul vostru. Acesta este rezultatul schimbarii arhitecturii „unimii”si al actualizarii corpurilor Aurora care acum pot pastra tiparul Kristal. Exista mai multe nivele de dezvoltare ale corpului spiritual, care urmeaza sa fie atinse – si mai sunt inca multi Indigo care trebuie sa se trezeasca si sa participe la Inaltare, prin propria curatare. Oricum, este de inteles ca, odata ce modelul Aurei Aurora si a campului Merkaba al Unimii vor fi intrupate de catre prototipurile umane de Seminte Stelare, aceasta cale va deveni disponibila spre a fi accesata de mai multe fiinte umane, care au dorinta sincera de a se conecta cu Dumnezeu, din adancul inimii.

Parasim mintea 3D, parasim ordinea omeneasca, spre a ne conecta complet si a fi condusi interior, de catre o Lumina Vie constienta si de catre Forta Vitala Eterna. Pe masura ce ne predam complet in fata vietii in Spirit, conformandu-ne Ordinii sale Divine, ne vom trai viata in completa sincronizare cu expresia conexiunii. Unii dintre noi traiesc chiar acum experienta pregatirii prototipului acestei arhitecturi a Unimii. Fara judecata, fara decizii, fara frica, fara alegeri, deoarece toate acestea conduc spre expresia conectarii, in perfecta aliniere cu momentul prezent al Unimii. Atunci cand traiti in Spiritul Interior, pornind din inteligenta inimii, traiti in Campul Inaltarii, ca expresie a Unimii. Ce eliberare!

Tiparul Kristal al Corpului Aurora  

In ultimii ani au fost create (pe tacute) noi tipare ale ADN, in zona coccisului, la anumite prototipuri umane de Seminte Stelare, pentru a putea pastra primul val de Frecventa Aurora pe planeta. Pentru a face trecerea la Campul Aurora si la Campul de Forta Divina este necesar sa fie recriptat materialul de baza al existentei noastre 3D – si anume, corpul nostru fizic. Timp de ani de zile am observat activarea campurilor de Frecventa Aurora, in straturile corpului fizic (chakrele inferioare) si cresterea unui strat nou de „piele eterica”, care parea sa modifice straturile atomice, acolo unde corpul Monadei Spirituale putea sa se conecteze direct la corpul uman. Inca din octombrie anul trecut, multi dintre noi cei din famila Indigo/Seminte Stelare ne-am primit inapoi corpurile Moanda, care fusesera plecate sau inrobite. Acum, pe masura ce aceste tipare Aurora sunt implementate cu succes in corpul omenesc, Campul Aurora creste pentru a include o retea de grup mai mare destinata re-criptarii simultane a mai multor structuri elementale. Astfel este creat un camp mai mare, care poate fi folosit pentru setarea unei aplicatii „de grup” – sau atunci cand avem de facut „munca de teren” pentru reabiltare planetara. Un astfel de proiect de reabilitare este destinat stergerii amprentelor elementelor implantate de crucificare si de „ranile Christice”, in corpurile energetice.
ORBURI

Campurile Aurora sunt campuri alb opalescent, asemanatoare unor tapiterii minunate de culori translucide. Multi dintre noi le observam ca pe o completare sau un supliment la scutul 12D, deoarece creaza patru stalpi suplimentari ,in jurul Aurei noastre. Acesti stalpi sunt cunoscuti sub numele de Stalpii Aurora sau Corpul Aurora. Corpul Aurora protejeaza Corpul Monadei de Aur si aliniaza intregul camp energetic al „organismului”, la sistemul din interiorul Retelelor de inaltare, gazduite de Aurora. Reteaua Aurora incepe sa genereze campuri masive de Sfere (orburi), care sunt vizibile in apropierea Corpului Aurora al Aurei personale. Se intelege ca aceste campuri vin spre noi sub forma de Orb, deoarece, odata ce am ancorat Tiparul Kristal Aurora, vom invata sa ne construim structura Merkaba, astfel incat ea sa se poata deplasa intre dimensiuni. Asa arata un Orb vazut din punctul nostru de vedere dimensional – arata ca un Orb, desi, in realitate, este o entitate vie sau un elemental. Corpul Aurora reprezinta o treapta care ne conduce spre invatarea modului in care sa ne construim tiparul Merkaba  si sa devenim astfel un Orb calator. Astfel ne recapatam libertatea, deoarece este foarte clar ca acum controlorii nu mai pot sa evite ca acest lucru sa se intample.
Casatoria spirituala a lui 13:13 si 12:12

Pe langa toate aceste evolutii ale tehnologiei lui Dumnezeu, daca ne intoarcem pe planeta noastra prin intermediul Mamei Arc Voltaic insasi, incepem sa intelegem tiparul Unimii si relatia sa cu adevarata casatorie spirituala. Atunci cand Mama aduce inapoi Frecventele Stelei Kristal, ea aduce modelul Unimii Spirituale dintre functiile de carja si toiag ale Campului Merkaba. Este serviciul standard pe care cuplurile „Carja si Toiag” nou formate trebuie sa-l duca la indeplinire, pentru a-l implementa in plan fizic. Aceasta se intampla pe mai multe nivele (relatii atribuite) pentru ca, in final, sa realizeze o recriptare completa a functiei masculine a toiagului, pentru a ajunge la rata de rotatie a modelului electronului 12:12,  care se combina perfect cu nucleul monadic feminin, un camp 13:13. Acesta este un prototip model (numit Tiparele Kristal – Contopirea Kristal a Sexelor), care se va manifesta pe planeta in luna martie, in momentul activarilor Campurilor Unimii.
Asta inseamna ca tiparul Campului Unimii este pus in opera, intr-o arhitectura care le permite spiralelor noastre Merkaba, caracteristice sexelor, sa se invarta si sa se contopeasca intr-o unitate „perfecta” – adica dupa tiparul unimii. Cand avem viteze corecte de rotatie a campurilor merkaba, suntem capabili sa traim unitatea si acea Unime menita sa existe in Dumnezeu. Pasul urmator este acela de a trai efectiv acest Camp al Unitatii, cu cei egali voua din punct de vedere genetic, in corpurile voastre omenesti, ca pe o Casatorie Spirituala in afara Timpului. Multi dintre noi simtim impactul acestei uniuni si tot mai multi barbati se simt si ei reconectati prin aceste noi arhitecturi, devenind astfel disponibili in planul arhitectural global. Este o evolutie minunata. Va multumesc,
Ramaneti in Lumina caii Inimii Avatar! Fiti blanzi cu inimile voastre si unul cu celalalt.
Cu iubire, Lisa

Niciun comentariu: