luni, 7 septembrie 2015

Petiție împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului „Elie Wiesel”. Semnează și dă mai departe!!!



“Nu te rugăm să ne iubeşti Neamul, Tricolorul, Portul Naţional, Patria, Cultura, Istoria sau Eroii, dar îţi cerem să respecţi Fiinţa Naţională şi Universală Românească!”, acestea sunt cuvintele scriitorului Lauraian Stănchescu în invitația făcuta la nivel național și mondial, tuturor celor ce simt românește și pot semna petiția împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului „Elie Wiesel”.


“Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!” este titlul cu care petiția on line a fost demarată de românul Laurian Stănchescu.

Petiția vine după comunicatului de presă lansat oficial:
“În urma atacului barbar, plin de ură şi dispreţ, a prigoanei publice împotriva tezaurului naţional, a spiritualităţii şi eroilor neamului românesc, cer imperios şi în regim de necesitate desfiinţarea institutului “Elie Wiesel,” retragerea cetăţeniei, expulzarea din ţară şi declararea ca persoană indezirabilă a lui Alexandru Florian, directorul institutului antiromânesc mai sus amintit.
Susţinut de Guvern şi plătit cu sume mari din buzunarele noastre sărace, acest inchizitor sinistru reîntors din întunecatul Ev Mediu, decapitează şi însângerează sub ochii noştri memoria poporului român, nelegiuieşte cultura şi istoria naţională, desacralizează o întreagă naţiune română. Nici o naţiune contemporană nu mai trăieşte o astfel de agresiune.
Fac un apel public către statele lumii şi conducătorii lor, să răspundă strigătului poporului român, autorităţile noastre fiind date dispărute de un sfert de secol.” Laurian Stanchescu, Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, Preşedintele fundaţiei “Ideea Contemporană”.
Laurian Stănchescu este un luptător pentru valorile neamului românesc, un luptător pentru păstrarea moștenirii naționale. Tot el este cel care de ani de zile se luptă pentru recunoașterea lui Avram Iancu drept erou naționl, propunere respinsă anul acesta de președintele Klaus Iohannis, același președinte care, în schimb, a semnat legea anti legionară și anti națională. Unul din efectele deciziei prezidențiale este și refuzul TVR de a mai transmiste în direct luna aceasta, așa cum o făcea de ani de zile, spectacolul folcloric de la Ţebea, eveniment organizat în memoria celui căruia i se spunea Crăişorului Munţilor.
Ce ne așteaptă și unde vom ajunge? Se întorc în morminte înaintașii noștri…, este timpul să ne trezim.

afis

Mădălina Corina Diaconu

Sursa: http://danielroxin.blogspot.ro/

Niciun comentariu: