sâmbătă, 21 septembrie 2013

IMPORTANT - Sâmbătă, 21 septembrie, se va realiza un LANȚ UMAN în jurul Palatului Parlamentului, pentru salvarea Roșiei Montane


Organizatorii protestelor din Piața Universității pentru salvarea Roșiei Montană plănuiesc realizarea unui protest inedit în fața Palatului Parlamentului. Pe Facebook a fost lansată o invitație de participare la realizarea unui lanț uman în jurul Casei Poporului, pentru data de sâmbătă, 21 septembrie.
(https://www.facebook.com/events/540993322639293/)

Pe rețeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină specială “Lanț uman în jurul Palatului Parlamentului”. Realizatorii acesteia spun că doresc să adune 6.000 de persoane care să participe la protestul inedit plănuit pentru sâmbătă seara.

Sâmbătă plănuim o acțiune neconvențională de protest în trei pași lejeri, de week-end:
1) îi așteptăm în Parcul Izvor cu muzică și voie bună pe bicicliști să-și termine marșul pentru piste pe șosea
2) îi lăsăm să se odihnească preț de jumătate de oră, timp în care noi, pietonii, ne ocupăm pozițiile în jurul Palatului Parlamentului.
3) la ora 7 fix pornim echipamentul de filmat de la înălțime (o dronă, da) și dăm startul flash-mob-ului: într-un exercițiu de solidaritate, pietonii vor forma un lanț uman de jur împrejurul gardului Parlamentului, iar miile de bicicliști vor înconjura preț de 20 de minute întregul perimetru.
Pentru că timpul e scurt, ne-am gândit să te rugăm nu doar să dai „join” pe Facebook, dar să și convingi cât mai mulți cunoscuți să o facă. Dacă ne strângem 6000 până sâmbătă la prânz vom ști că evenimentul va fi un succes.
De asemenea, Duminică se organizează proteste în multe orașe din țară și străinătate. Detalii aici: 
http://www.rosiamontana.org/ro/stiri/22-septembrie-iesim-din-nou-in-strada-pentru-rosia-montana
 

Niciun comentariu: