vineri, 30 august 2013

O fetita (5ani) striga la soldatii americani ca vrea Pace




Asa ceva nu-ti vor arata niciodata la televizor ! O fetita de 5 ani din Palestina striga la soldaţii israelieni-americani ca nu mai suporta ocupatia lor pe pamantul pe care locuieste si ca doreste pace.
Sunt o gramada de guvernanti,soldati si jurnalisti ce sunt manjiti de coruptie. Nu mai sti in cine sa ai incredere. Dar cand vezi un copil in aceasta stare,iti dai seama ca ceva nu e in regula. Toate razboaiele sunt create de Elita Oculta Globala – Illuminati cu scopul de a domina intreaga planeta. Va rugam distribuiti mai departe acest filmulet. Sa speram ca tot mai multi oameni se vor trezi si vom invinge sistemul corupt.
Cuvintele rostite de aceasta fetita sunt: Opriti-Va, Opriti-Va , Opriti-Va Va rog ! De ce il tratati in felul acesta pe Prietenul meu ? El este cel mai bun prieten al meu.Il iubesc !! Daca ma auziti: Voi nu sunteti nebuni, voi sunteti Foarte Nebuni. Nu vreau sa plec !!! Nu vreau sa plec din spatiul meu. Vreau Justitie. De ce venitit aici noaptea? Nu pot sa dorm noaptea din cauza voastra. Intreaga noapte ! Veniti,veniti si iar reveniti ! De ce tot veniti ? Fetita recita niste versuri islamice (impotriva raboaielor) .
Intrebati-Va cine sunt cu adevrat teroristii acestei lumi ? Adevaratii dusmani se ascund in locul unde te astepti mai putin: In ambasada pacii si in organizatii anti-terorism. Cercetati si nu acceptati toate gunoaiele care le serveste mass-media (si aceasta detinute tot de Ei) .
Tot ceea ce se intampla Acum in Syria este tot un joc de al lor. Stiati ca Syria este unul dintre putinele state care nu au acceptat imprumuturi de la FMI sau Banca Mondiala ? Adica nu a acceptat sa fie jefuita si inrobita !!!

Sursa: http://newsinfo1000.wordpress.com

Niciun comentariu: