sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Planul Global de Trecere la Noua Era (2)

 

 Resetati toate monedele la 1-1, toate sunt egale, toate tarile sunt egale, noi suntem o singura lume. Acest proces este simplu: schimbati numerele pentru valorile indicate pentru fiecare moneda unu la unu. Aceia care cred in astfel de lucruri si tarile care au abuzat de vechea paradigma vor trebui de asemenea sa accepte schimbul de 1-1. Fiecare tara, fiecare companie deservita de bani vor fi obligate de justitia lumii sa respecte si sa asigure un schimb de 1-1. Fondurile deja exista pentru acest lucru. Paradigma banilor de hartie si schimbul de metale si mineralele pamantului si alte consumabile va incepe sa fie implementat in Faza a Doua.

Toate companiile farmaceutice vor inceta sa foloseasca si sa produca cunoscutele chimicale daunatoare si periculoase care ii omoara pe cei care cred ca sunt ajutati. Ele vor furniza catre populatie antidoturi naturale cunoscute sub forma de pilule si pudre (pana in momentul in care toti vor fi complet vindecati de catre tehnologiile viitoare care ne sunt disponibile ACUM.)

Companiile vor inceta cu efect imediat productia de asemenea chimicale. Exista deja destui care detin cunostinte despre vindecarea naturala si ei vor fi solicitati sa dea componentele si formulele lor catre companii, pentru ca acestea sa le produca in masa pentru toti cei care au nevoie, pana cand toti vor fi vindecati, conform tehnologiei Future Now disponibila. Fiecare angajat va fi avizat pentru schimbare si i se va cere sa continue cu ceea ce face, dar intr-un nou format de vindecare, in loc de distrugere.

Aceia care doresc sa plece vor primi 3 luni de odihna in compensare in care sa se gandeasca cum pot servi in Faza a Doua. Aceasta este valabil pentru fiecare suflet, uman, animal sau planta. Nu vor mai exista taxe pentru a vindeca bolile create de vechiul sistem, medicina va fi gratuita pana cand toti vor fi vindecati. Aceia care au nevoie de compensatii pentru acest serviciu pentru oameni, vor fi compensati. Sistemul este cel care i-a imbolnavit. Toate componentele necesare pentru aceasta vor fi compensate in consecinta.

Toate vaccinarile facute sa ucida, sa sterilizeze si sa dauneze umanitatii si creaturilor Gaiei vor inceta cu efect imediat. Incetati injectarea, atat este de simplu. Acelor oameni angajati sa creeze vaccinuri si sa le injecteze li se va cere sa distruga toate acele flacoane, imediat, in intreaga lume. Li se vor da alternative si vor fi compensati pentru eforturile lor.

Exista leacuri naturale si majoritatea bolilor in lumea noastra au fost plantate si alimentate umanitatii si creaturilor Gaiei de catre aceia care isi doresc ca noi sa suferim, sa ne imbolnavim, sa cumparam medicamente si eventual, sa murim. Exista echipe si indivizi gata sa faca un pas inainte, sa educe si sa acorde solutii, daca intr-adevar se dovedeste a fi necesare asemenea lucruri ca vaccinurile.

Incetati cu efect imediat toate formele de examene si teste in orice sistem de educatie din intreaga lume, de la gradinita pana la universitate. Aceasta formare arhaica a mintii este daunatoare si cauzeaza in randul tinerilor mai multe sinucideri, depresii si anxietate decat orice altceva. Pur si simplu nu oferiti, nu cereti si nu impuneti niciunui suflet sa faca asta. Acelora care nu se vor conforma vor fi compensati in consecinta, li se va multumi pentru serviciile lor si vor fi inlaturati din noua paradigma a invatarii. Acesta este primul pas inainte de a putea incepe Faza a Doua in noua paradigma.

Toate sufletele tinute in inchisoare pentru efortul lor de a elibera popoarele lor si planeta noastra vor fi eliberati si chemati pentru ajutor in efortul lor global. Aceste fiinte sunt cunoscute si au cerut a servi in acest efort global. Ei vor primi asistenta pentru vindecarea fizica si mentala, si li se va da posibilitatea de a alege sa se odihneasca sau a servi, pentru ca ei au facut deja atat de mult si au "platit" pentru eforturile lor, prin durere, propaganda, calomnie, tortura si moartea prietenilor si familiilor lor.

FARA RAZBOI, de orice fel, ordin ca totul sa inceteze imediat. Din consens de la oameni pentru oameni din intreaga lume. Oamenii au vorbit.

Toti, Army, Navy, Air-Force, Special Forces, Black Op. etc. si companiile care le deservesc au ordin daca nu sunt deja acasa, sa se intoarca acasa in tarile si familiile lor. Cei care sunt "capabili sa serveasca"si au fost departe li se va da o pauza sa se odihneasca si apoi li se va cere sa se alature camarazilor lor care sunt deja in tarile lor (ar trebui deci sa aleaga) , pentru punerea in aplicare a Fazei a 2-a, de a reconstrui o planeta de pace. Fiecare tara este comandata de oameni pentru oameni, pentru a aduce trupele lor acasa, daca este nevoie de fonduri , vor fi furnizate pentru aceasta. Cei care aleg sa serveasca in continuare tara lor, vor fi angajati sa serveasca oamenii si sa ajute la regenerarea planetei. Toti cei care doresc sa paraseasca aceasta capacitate, vor fi compensati pentru 3 luni de odihna si examinati cum pot servi in Faza a 2-a, daca ei doresc asta.

Faza a 2-a va incepe, de asemenea, cu vindecarea la toate nivelurile celor care au servit in orice capacitate, in orice moment, pentru sistemul arhaic de razboi. Ei vor fi onorati si ajutati medical, financiar, spiritual. Mai intai trebuie adusi acasa...

Inchideti toate reactoarele nucleare precum si cele considerate instabile cu efect imediat. Toate celelalte reactoare vor fi inchise de indata ce aceasta sursa va fi inlocuita cu alte surse de energie(deja disponibile). Dezactivati pe cele in "stand by" ACUM.

Exista companii care folosesc aceste tipuri noi de energie si le folosesc in domeniul militar, ele trebuie implementate pe plan global imediat. Aceste companii au ordin ACUM de a inlocui centralele nucleare si sa puna in aplicare tehnologia folosita in masivele baze subterane, buncare, pe Luna si Marte din programele secrete, pentru ca umanitatea sa beneficieze de putere electrica si caldura. Toate acestea exista... si noi oamenii asteptam ca cei care au servit cu mintea lor in aceasta calitate, in competentele lor, sa faca un pas inainte.

Fondurile sunt acolo... Ei vor fi compensati si onorati, iar toate amenintarile si contractele fortate ale lor si familiilor lor vor fi eliminate si iertate. Toate popoarele si animalele din zonele afectate de radiatiile nucleare, vor fi mutate in zone sigure, prevazute a trata si vindeca in mod uman si confortabil. Fondurile sunt in vigoare pentru acest efort, acesta este un EFORT GLOBAL numit de oameni pentru oameni.

Toate platformele petroliere si companiile de operare din intreaga lume sa-si inceteze activitatea. Cei care lucreaza pe aceste platforme si-n aceste companii, vor fi eliberati de contractele lor, li se vor acorda compensatii 3 luni, sa se odihneasca si sa se decida in ce sectiune din Faza a 2-a vor sa serveasca umanitatea. Cei care doresc sa stea, vor fi responsabili de implementarea noilor dispozitive si tehnologii de vindecare si curatare de daunele facute Gaiei prin procesul de extragere a " sangelui" planetei si principala sursa de echilibrare a tuturor lucrurilor.

Totul pe planeta noastra exista intr-un echilibru perfect si are efect asupra tuturor lucrurilor. Gaia a fost creata in perfectiune inainte de orice curent al imaginatiei umane. Sangele ei este petrolul. Nu exista suficient petrol in butoaie pentru a servi nevoile actuale, in intervalul de timp dintre vechea cale si noua paradigma. Cei care nu doresc sa respecte acestea , vor fi opriti de oameni, arestati si judecati pentru crime impotriva umanitatii si propriei planete. Aceasta este sansa lor de a se schimba. Exista deja tehnologii de masa pentru a incepe vindecarea daunelor si acest lucru va fi implementat.

A se vedea restul de puncte si Faza a 2-a va extinde acest plan. In primul rand trebuie sa ne oprim si apoi putem incepe... Toti cei care lucreaza pentru aceste companii vor fi compensati si avand in vedere noile directive , ei pot alege sau respinge din propria lor vointa libera. Nimeni nu va fi somer, fonduri exista pentru schimbarea din Vechi in Viitorul Acum. Fiecare suflet conteaza, noi suntem UNUL.

Inchideti toate aparaturile HAARP cunoscute si necunoscute ACUM. Acest lucru e simplu, apasa butonul OFF. HAARP utilizeaza aceleasi frecvente pentru a distruge o baza oriunde in lume, sau pentru implementarea imediata a vindecarii. Frecventele folosite pentru a face rau, de asemenea pot fi inversate, la scara mondiala pentru a vindeca. Tot ce vezi, atingi, simti, gusti este frecventa.

Sunt cei care cunosc frecventele de vindecare si curatarea aerului, marilor si terenurilor. Aceste fiinte stiu frecventele exacte si vor fi rugate sa utilizeze si intensifice tehnologia deja existenta pentru a face acest lucru cu efect imediat. Cei care lucreaza in toate locatiile HAARP, vor fi eliberati de orice forma de contract si li se cere a ajuta pentru a rula noile frecvente pe aparatura lor. Ei pot alege a accepta sau respinge din propria lor vointa libera si vor fi multumiti si compensati pentru serviciul lor, oricum, au un pachet de 3 luni sa se odihneasca si sa decida modul in care doresc sa serveasca in Faza a 2-a, ramanand deoparte sau fiind parte din aceasta imediat. Accentul principal in Prima Faza va fi pus pe zonele unde Gaia si popoarele ei au nevoie urgenta. Cei care nu sunt cunoscuti noua cu frecventele de vindecare , sunt rugati de Gaia si poporul ei sa faca un pas inainte ACUM. Vor fi onorati si compensati in consecinta.

Curatati toate deseurile nucleare; terenuri, aer si mare, plus oameni si animale de pe aceasta planeta afectate. Aparate mentionate mai sus plus alte tehnologii si materii organice care "mananca"astfel de deseuri, vor fi mobilizate si folosite cu efect imediat, pentru a incepe acest proces. Toate companiile si oamenii sa stie aceste lucruri, precum si toate companiile militare cu aceste module organice, precum si cele care au furnizat aceste tehnologii pana acum, sunt chemate de oameni pentru oameni pentru un pas inainte ACUM. O lista a fost creata si este in crestere. Tot ce vor face va fi relansat de la contractele lor anterioare (care sunt nule de drept, ca acest mandat sa mearga global la oameni) , va fi emisa noua paradigma de serviciu pentru aceasta planeta si compensate in consecinta.

Opriti toate masinariile care afecteaza planeta si oamenii; controlul negativ al mintii, sonare, frecventele care ucid si afecteaza negativ fiintele planetei noastre in aer, pamant si mare si de asemenea sanatatea mentala si cutremurele. Simplu;Apasati butonul OFF... , rog pe cei care sunt in aceste servicii pentru a ajuta la inversarea acestui proces sau restul. Vor fi multumiti si compensati in consecinta.

Fie 3 luni de odihna pentru a vedea cum pot sau nu pot servi in Faza a 2-a, sau acei care aleg sa stea, vor fi instruiti pentru modul in care acestia pot servi si acum inversa prejudiciul facut cu cunostintele care le vor fi date. Exista o lista cu cei care pot face acest lucru si toti oamenii care cunosc si pot ajuta in acest domeniu, sunt chemati de planeta lor si poporul ei, pentru aceasta faza, sa faca un pas inainte ACUM. Vor fi compensati in consecinta.

Sa se abtina si inceteze pulverizarea de substante chimice in aer, pe pamant si mare, cu efect imediat. Toate companiile si oamenii care sunt sub contract pentru a face asta, sunt eliberati din respectivul contract si vor fi compensati in exact suma contractului. Cei care raman sub contract, vor trebui sa se decida si vor fi parte din efortul de inversare a procesului cu antidoturile organice.

Localizati si distrugeti imediat toate armele biologice, virale, chimice, si de alta natura. Cele detinute in cadrul contractului, va fi eliberat sa foloseasca expertiza lor pentru binele planetei si al umanitatii. Ei vor avea de facut o alegere si vor primi multumiri pentru serviciul lor si 3 luni compensare sa se odihneasca si revizui modul cum vor fi in serviciu in Faza a 2-a, sau ei pot alege sa ramana pentru compensatii la fel ca inainte si sa ajute la distrugerea, neutralizarea si crearea plasmei si tehnologiei de vindecare pentru lumea noastra in laboratoarele lor.

Fiecare singura arma cu efect de distrugere in masa va fi neutralizata cu efect imediat. Cei care sunt sub contract sunt eliberati de respectivul contract si rambursat. Cei angajati de catre titularii de contract mentionat, vor cere odihna sau inceperea neutralizarii armelor cu efect imediat. Tehnologii sunt deja disponibile pentru a face acest lucru si vor fi utilizate, persoanele implicate au de facut o alegere daca doresc sa serveasca si sa dea inapoi ceea ce au facut. Ei sunt liberi sa faca asta, sau traiesc cu multumirile si compensatia oricum.

Cu efect imediat, inchideti toate fabricile si sectoarele lor respective, in cazul in care productia in sine sau produsele lor afecteaza mediul si oamenii ce lucreaza acolo. Poluanti atmosferici, deseuri toxice, poluarea terenului. De exemplu pungi din plastic si materialele non-biodegradabile.

Toate companiile si fabricile sunt enumerate si cunoscute. Cele difuzate le stiu ei insisi si daca nu vor fi notificate si data o sansa cu efect imediat pentru a inchide cu nici o pierdere pe venit , pentru acestea vor fi rambursate pentru pierderile lor planificate. Persoanele care lucreaza pentru aceste companii in fiecare singur caz, le va fi data o compensatie de 3 luni si prevazute cu ingrijire medicala.

Domeniile vor fi curatate si acele companii care doresc sa ajute, se vor angaja dupa noile directive, cum sa puna in aplicare sisteme care sunt binevoitoare planetei noastre si oamenilor ei. Tehnologii si organisme vor fi utilizate pentru a curata suprafetele, precum si oamenii afectati si cei din fiecare tara care doresc sa participe, vor fi compensati si onorati pentru aceasta mare sarcina a Fazei Unu. Fiecare suflet conteaza nu conteaza cat de batrani sau tineri, suntem UNUL.

Sa se abtina si inceteze cu efect imediat taierea padurilor, naturale si copaci de crescatorie. Aceste companii din Amazon si de asemenea altele din jurul lumii (Weyerhaeuser etc.) sa opreasca toate taierile. Acesta este un ordin direct de la oameni pentru planeta lor. Toate aceste contracte deja existente vor fi rambursate; toti acei lucratori afectati vor fi rugati sa fie ajutor in procesul de a replanta, sau vor primi 3 luni compensatie pentru a se decide cum vor servi in Faza a 2-a.

Acolo sunt deja destui copaci taiati si prelucrati pentru a-i oferi lumii noastre, in timp acest cadru va fi sus, pentru aceste moduri arhaice de aprovizionare si astfel sa fie inlocuit. Aceste suflete sunt chemate sa serveasca pamantul peste tot in lume cu aceste replantari si faza de vindecare sa fie pasul inainte ACUM, vor fi compensati.

Opriti cu efect imediat fiecare abator si transportul pentru aceste scopuri. Toti angajatii vor fi compensati pentru 3 luni si fie se vor odihni, fie ingrijesc animalele in mod uman si acceptabil cu compensare. Costul ingrijirii si hranei pentru animale precum si toate celelalte aspecte pentru acest lucru, vor fi facute si furnizate un timp pana cand aceste animale vor fi plasate in sanctuare existente si create pentru fiecare tip in parte. (Faza a 2-a).

Tuturor acelor suflete implicate in transportul de animale li se va da posibilitatea de a alege sa se odihneasca si sa primeasca compensatii de 3 luni pentru a vedea cum pot servi, sau nu, in faza a doua. Daca aleg sa fie parte la vindecare, li se va cere a ajuta la transportul acestora (impreuna cu ajutor de la aceste echipe facand un pas mai sus in aceasta precisa parte a Fazei Unu) in sanctuarele pregatite lor. Acestia vor fi compensati si onorati mult. Aceste echipe pentru paza si protectia animalelor vor fi numite pe mai departe pentru un pas inainte ACUM. Ei vor fi compensati.

Opriti cu efect imediat, toate exploatatiile comerciale de reproductie peste sau orice forma de animale destinate consumului uman. Toate aceste ferme si angajatii lor vor fi compensati pentru pierderile lor proiectate si calculate din cauza stoparii sacrificarii. Aceste ferme si companii vor fi apoi intrebate si compensate corespunzator pentru urmatoarele : Incetarea cresterii si sacrificarii pestelui si tuturor creaturilor marine, delfini, rechini, caracatita, balene, calmar, somon, etc.

Toti cei implicati in cresterea pestelui, pasarilor de curte si cresterea animalelor, vor fi compensati pentru fiecare creatura pe care o detin in prezent si apoi ai va fi data optiunea de a alege de a le ingriji in sanctuare, cu compensarea costurilor existente sau construite in apropiere. (Faza a 2-a) . Conditiile actuale de a detine aceste creaturi, sunt considerate inumane , acestea vor fi eliminate si li se vor crea locuri de pastrare acceptabile pentru noua paradigma a umanitatii si lumea noastra.

Echipele vor fi trimise in fiecare loc sa verifice libertatea corecta si hranirea fiecarui suflet care a ales sa vina aici ca animal, pasare sau peste in acest ciclu de viata. Fiecarui singur sanctuar din intreaga lume ai va fi dat imediat fonduri pentru a continua munca lor mare, fara intarziere. Fiecare organizatie unica, care lucreaza la eliberarea si paza animalelor exotice din intreaga lume vor primi fonduri pentru a continua aceasta, imediat. Fara elefanti si coltii lor in Africa, fara rechini in Asia, fara ursi in custi in China.

Oamenii au vorbit si cei responsabili de oprirea acestui lucru vor avea toate fondurile si forta de munca necesare la nivel mondial pentru a elibera aceste suflete de la tortura umanitatii provocat prin sisteme de convingeri fals create. Exista un antidot pentru fiecare boala de pe aceasta planeta, acesta este energie cuantica si plante. Toate echipele din locul in care esti, care vor sa faca un pas inainte ACUM, vor fi compensate si daca vreti sa intrerupeti job-ul vostru curent, care va ajuta sa "supravietuiti in vechiul sistem", acum esti liber de a ajuta noua paradigma in Viitorul nostru Acum.

TIMPUL ESTE ACUM ! TIMPUL ESTE ACUM ! TREZESTE-TE LUME, este sigur sa facem acest lucru, timpul NOSTRU este ACUM...

Aceasta este prima lansare a unei serii de date rezultate din "Fix the World Project".

traducere directa de pe blogul hopegirl2012.wordpress.com

[inapoi catre prima parte]

Sursa: http://roaim.de.vu/

Niciun comentariu: