miercuri, 18 iulie 2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 14/07/2012 ‘Timothy Geithner Arrestat’


Secretarul Trezoreriei Statelor Unite Timothy GeithnerVoi chiar auziti aceasta: Timothy Geithner, Secretarul Trezoreriei Statelor Unite a fost arestat si luat in custodie, a fost judecat de Inaltele noastre Curti de Justitie si a fost condamnat pentru crimele sale impotriva oamenilor Statelor Unite, carora le-a jurat sa ii slujeasca, insa fata de care in schimb a ales sa ii transforme in victimele sale, furandu-i si manipulandu-i, ducandu-i pe acestia pana pe marginea distrugerii financiare. Aceasta persoana, dupa o analiza atenta a crimelor sale impotriva voastra, a oamenilor, a fost condamnat la sentinta maxima pe viata, de 63 de ani, perioada pe care o va petrece in vasul/trupul sau fizic, in care fiind, el va fi re-educat  si reabilitat, inainte de a mai putea sa i se permita din nou sa umble liber printre oamenii unei societati libere.Aceasta este pedeapsa sa; aceasta este recompensa pentru crimele sale. Nu exista nici o alta penalizare impusa asupra acestei persoane, si nu va fi nici o alta pedeapsa impusa supra acestui suflet, deoarece el va primi exact ceea ce ea are nevoie pentru a-si continua evolutia sa, cresterea sa si pentru a se maturiza ca si fiinta aflata in calatoria sa prin planul fizic si in curand in taramurile spirituale ale acestui univers multidimensional. Vedeti voi dragilor, la ce ne referim atunci cand ca vor arestati cei din cabala si ca vor fi condamnati cei din cabala pentru crimele impotriva voastra? Nici un membru al cabalei nu se va plimba in libertate, fara a primi inainte de aceasta unele servicii de reabilitare, sub forma programelor oferite lor de catre noi cei din dimensiunile superioare.

Nu toti, daca vor fi cat de cat multi, dintre cabalistii si trepadusii lor, care vor fi judecati si condamnati in curtile judecatoresti ale diferitelor jurisdictii ale lumii voastre. Un mare nuar a acelor luati in custodie vor sta in fata Inaltei Curti de Justitie condusa de fiinte ascensionate, ale caror sarcina este sa revadainregistrarile vietii acuzatului si sa determine mijloace potrivite pentru reabilitarea acestuia cu succes. Pedepsirea nu este masura zilei, desi acest cuvant a fost folosit la modul general, el poate fi folosit poetic, metaphoric si el poate fi folosit de catre cei dintre voi care va simtiti mai bine stiind ca cineva a fost pedepsit pentru crimele pe care le-a facut impotriva voastra. Noi totusi va spunem ca nimeni nu a fost “pedepsit”, in aceasta acceptiune a cuvantului, pentru crimele lor impotriva voastra sau a oricaror alte crime. In schimb, noi dorim sa ne focalizam pe masuri eficiente de reabilitare, deoarece reabilitarea pentru un suflet este ceea ce ii ofera o alta sansa si oportunitate de a se transforma intr-un membru demn de o structura sociala, fie aici pe Pamant sau pe o alta planeta din acest system solar, galaxie sau univers.

Exista multe lumi care pot beneficia de existent si cetatenia a multor dintre membrii cabalei, care au fost deja arestati pentru crimele impotriva umanitatii. Aceste suflete nu sunt suflete pierdute, pentru ca nimeni nu este pierdut cu adevarat, deoarece cu totii ne gasim calea noastra cumva, candva. In aceasta lumina, este un suflet pierdut cu adevarat, daca el isi gaseste intotdeauna calea inapoi acasa? Un suflet nu este niciodata cu adevarat pierdut. Un suflet, indiferent de ce detur intunecat sau negativ a facut pentru o perioada, pentru a experimenta anumite aspect ale sale, ale vietii si ale existentei, pentru a rataci si a explora prin adancurile lor, el se va reintoarce din nou la lumina Creatorului sau, chiar si atunci cand el merge pep anta descendenta si in directia opusa, deoarece acest univers multidimensional este de fapt o strada cu sens unic. Acesta este cel mai mare secret pe care noi il vom impartasi cu voi astazi. Nu exista nici o alta cale si acasta este calea inapoi spre lumina, inapoi in starea de Indunmenzeire (Eng. Your Godliness, n.t.), a sfintirii voastre, a maretiei voastre a vietii voastre in eterna lumina.

Acest barbat, pe care voi il cunoasteti ca Secretarul Trezoreriei Statelor Unite se indreapta si mereu s-a indreptat in aceeasi directie, dupa cum puteti il vedeti sa il vedeti astazi ca fiind inamicul, forta de oponenta, ca un criminal, ca si intuneric. El totusi, nu este cu nimic diferit de voi. Voi sunteti cu totii la fel; voi sunteti cu totii ai luminii. Voi sunteti cu totii o parte din Creatorul vostru si al nostru si asa este si el, iar el il va continua calatoria sa acum, cu toate ca el va primi in continuare ajutorul, care il va ajuta sa evolueze intr-un ritm putin mai rapid, decat cel pe care el l-a experimentat in incarnnarile sale recente. Aici este punctual in care noi, familia voastra ascensionata din Federatia Galactica a Luminii, intervnim si facem uz de nivelul nostru de expertiza, de intelepciunea noastra si de sistemele si structurile noastre specifice de a ajuta un suflet pe calea sa.
Treaba noastra mereu nu este si nu a fost niciodata, aceea de a veni in lumea voastra si de a lua oamenii vostri in custodie si sa ii aruncam in temnite sau in celulele unei inchisori. Aceasta este ceva lipsit de Dumnezeu si este un tratament nedemn fata de un alt suflet si noi nu participam la astfel de cruditati fata de altii si nu vom participa niciodata. El, sufeltul care este, va fi binecuvantat cu o intelepciune si cu o ghidare pline de iubire si hranitoare din partea unei fiinte dintr-o dimensiune superioara, care a dobandit o intelepciune superioara si talente de-a lungul multor ei sau lui experiente, care da, de asemenea l-a purtat/a purtat-o pe unele coridoare intunecate, la fel cum discipolul lui/ei poate ca a ratacit, la fel ca Dl. Geithner.


Intelegeti acum ca noi toti am facut aceste ocolisuri prin intuneric, prin teste si incercari ale spiritului nostru, a sufletului nostru, deoarece daca nu ar fi fost asa, cum am fi stiut noi vreodataca suntem ai luminii, daca nu ne aparam pe noi insine de la a fi inecati in intuneric? Intunericul este o sarcina, o incercare, un ocean care trebuie sa fie invatat a fi trecut prin construirea unei nve construite din lumina. Intunericul este o sabie ascutita, iar noi trebuie sa realizam un scut de lumina, cu care sa ne putem proteja de el. Intunecricul este un dusman atunci cand este necesar sa fie un dusman si intunericul este un preten, atunci cand este necesar ca el sa fie un prieten, insa intunericul nu este niciodata cu adevarat inamicul vostru. El este prietenul vostru, deoarece el va ajuta sa va gasiti drumul inapoi spre lumina, inapoi spre acolo undo voi existati in eternitate, pentru ca in lumina este locul in care voi apartineti pentru totdeauna, acolo voi s-ati nascut, in care apparent voi poate ca veti muri, unde voi veti renaste si unde voi veti exista etern, in calatoria voastra fara spfarsit inapoi spre sursa.

Noi speram ca mesajul de astazi ajunge la multi dintre voi, care acum puteti vedea dincolo de intunericintr-o maniera putin mai luminoasa, intr-un mod putin mai luminat astazi. Noi suntem familia voastra de lumina, care existam in intunericul acestui univers, care da contrast luminii si care ne lasa sa vedem cat de puternic straluceste. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Niciun comentariu: