sâmbătă, 26 februarie 2011

Ce vrea Dumnezeu


  
"Dumnezeu este suma tuturor lucrurilor, si in afara Lui nu mai exista nimic. Atunci tu nu existi in afara Acestuia si Acesta nu exista in afara ta. Asta inseamna ca ceea ce vrei tu, vrea si Dumnezeu. Inseamna ca voia ta pentru tine este Voia Domnului pentru tine. Tot ce Dumnezeu ar putea sa-ti dea, deja ti-a dat. Exista in tine, ca fiind tu. Prin urmare, tu nu vrei nimic. Nu trebuie sa-i ceri lui Dumnezeu nimic. Singura rugaciune pe care trebuie sa o faci este rugaciunea de recunostinta: O rugaciune de implorare neaga pur si simplu adevarul. Cerand ceva, tocmai anunti ca nu ai acel ceva. De aceea, iti este foarte greu sa traiesti experienta acelui lucru, intrucat nu poti experimenta ceva ce ai negat. Tot ce ai nevoie acum de la Dumnezeu, exista deja in tine. Simti ca ai nevoie de mai multa iubire? Se afla deja in tine. Simti ca ai nevoie de mai multa compasiune, de mai multa iertare, blandete, rabdare, intelegere? Se afla deja in tine.  
  In acelasi timp, daca Dumnezeu ar fi aici astazi, ceea ce ar vrea El de la noi s-ar putea traduce astfel: " In primul rand, as dori sa Ma cunosc si sa Ma experimentez in toata splendoarea Mea. In al dolea rand, as dori ca tu sa sti sa traiesti experienta lui  Cine Esti Tu cu Adevarat, prin puterea pe care ti-am dat-o ca sa te creezi si sa te experimentezi pe tine insuti, in orice fel alegi sa o faci. In al treilea rand, as dori ca intregul proces al vietii sa fie o experienta de bucurie permanenta, de creatie continua, de expansiune fara sfarsit si de o totala implinirie in fiecare moment de acum. Am creat un sistem perfect, in cadrul caruia aceste dorinte se pot implini. Ele se implinesc acum, chiar in acest moment. Singura diferenta intre Mine si tine este ca eu stiu acest lucru. In momentul propriei tale Cunoasteri Totale(moment ce ar putea sa apara in viata ta in orice clipa), si tu vei simti la fel cum Ma simt Eu in permanenta: plin de o totala bucurie, iubire, acceptare, binecuvantare si recunostinta. Acestea sunt cele cinci atitudini ale Dumnezeirii. 
  Observa ca nu s-a spus nimic despre a-ti fi teama, despre manie, violenta, a judeca sau condamna. Acestea nu sunt atitudini ale Dumnezeirii, desii altii ti-au spus ca sunt. Acum esti liber sa renunti la aceste idei. Ai fost in permanenta liber s-o faci. Eu nu vreau nimic de la tine si, in nici un caz, supunere fortata sau iubire impusa. 
  Esti liber sa-ti atragi orice realitate doresti. Cel mai rapid mod de a atrage orice este dea-l oferi altuia. Daca iti doresti sa experimentezi starea de abundent si tot ce ai pe lume acum este un singur dolar, experienta abundentei este a ta, in momentul in care gasesti pe cineva care are mai putin de cat tine si ii dai persoanei respective o parte din ceea ce ai tu. Aceasta invatatura poate fi exprimata in doua cuvinte: FII SURSA. Nu trebuie nici sa ceri, nici sa astepti sa primesti. Trebuie sa dai ceea ce tu doresti. Creeaza-i altuia experienta a ceea ce doresti tu sa traiesti ca experienta."

Extras din: Ce vrea Dumnezeu
        Un răspuns fundamental la cea mai mare întrebare a omenirii 

Niciun comentariu: