duminică, 26 octombrie 2014

Generatorul de curent electric cu apa de la compania GDS Technologies

                           

GDS Technologies este o companie canadiana cu productie in domeniul energiei regenerabile. Aceasta companie a fabricat un generator portabil de energie electrica si drept combustibil foloseste apa curata de la robinet. Acest generator este o alternativa curata la actualul sistem. Nu produce fum si nu polueaza in niciun fel, este cu 50% mai putin zgomotos decat un generator clasic pe benzina sau diesel. Poate fi folosit oriunde, in camping, rulote, locuri izolate, sau in propria casa.

Functioneaza cu un rezervor de apa odata la 3 luni si se produce in trei variante : de 5 Kw (este suficient pentru un apartament); 10 Kw si 15 Kw. Genereaza 110/240 V tensiune de iesire si costa 5.360 dolari canadieni, 7.870 si respectiv 14.885 dolari.
  Iata videoclipul de prezentare : 




Poate fi livrat oriunde in lume cu manual de utilizare si garantie. Informatii aici :http://www.gdstechnologies.ca/index.html
  
 Dupa mine este o investitie extraordinara. Cu acest generator ne putem decupla de la curent si incalzire. Producandu-ne curentul cu apa, ne incalzim electric cu ajutorul panourilor radiante care sunt cu 50% mai eficiente decat calorifere electrice sau radiatoare electrice. Ne putem castiga astfel independenta energetica fara de actualul sistem invechit si corupt.

     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu: