marți, 19 februarie 2013

CONSTIINTA DIVINA



  Noi ,aici pe Pamant ,suntem intr-o calatorie divina,toti suntem niste expresii mai mici a constiintei noastre adevarate .Suntem intr-un proces de schimbare,de vindecare si transformare evolutiva in acest proces.

 
Am trecut cu totii de la o frecventa de constiinta mica, la o alta, mult mai mare,transformandu-ne in ceva diferit de ceea ce am fost pana in prezent.Am pornit cu totii pe un drum al constiintei extinse.Constiinta umana de pana acum, este destul de limitata si ne-a tinut intr-o falsa limitare,in separare si conflicte.Am fost controlati si conditionati in tot,inclusiv in extinderea contiintei.Adica o lume de prosti ,se conduce mult mai usor,ce sa faca Cabalistii cu o lume de destepti,chiar credeati ca mai reuseau sa ne mane de la spate ca pe vite? Si inca o mai fac, pentru ca ,sunt unii destul de slabi si permit acest lucru,si din pacate sunt foarte multi.

 
Ne-au dat ei niste invataturi ,dar, voi inca nu v-ati prins de ce anume au facut asta? Sa ne ocupe timpul ,sa nu cumva sa ne apucam sa investigam ceva  impotriva lor!!Doar priviti in jur,copii sunt ocupati cu scoala ,care nu ii invata nimic bun,voi adultii va pierdeti timpul de dimineata pana seara la munca si nici asa nu aveti cu ce trai bine,deci,cat mai ocupati si mai ingrijorati, ca sa nu fie timp liber de gandire si uite asa trece viata si nu faceti alceva decat sa munciti si iar sa munciti si cand ziceti ca ati iesit la pensie, incep alte griji ,ca nici aia nu va ajunge sa traiti si nici sa muriti ,ca va bagati familia in cheltuieli.Are cumva logica asta? Este bine gandita toata aceasta treaba de Cabalisti.Practic ,omul nu are timp nici sa moara ,dar,sa se mai si destepte ,sau, sa se mai gandeasca si ca mai exista si alceva.Credeti ca mai intereseaza pe cineva ce mai este dincolo de acest Pamant ,cand el nu are din ce traii? Si ne intrebam de ce arata lumea asa de rigida la tot ce vine nou ca invataturi.

Nimeni dintre Cabalisti nu si-a dorit prin preajma oameni cu mintea deschisa,oameni destepti ,care sa caute dincolo de ceea ce au impus Cabalistii ca invataturi ,venite din necesitatea lor de a conduce omenirea.Toate ideile lor puse in practica ,nu au facut alceva, decat sa ne tina pe loc in progres,nimic din tot ce putea fi numit progres, nu a  fost pus la dispozitia omenirii.Au adus ei doar acel progres care le-a umplut buzunarele fara fund,in nici un caz nu ati vazut ceva util,ca exemplu, energia libera ,care exista de multi ani,dar asa cum stiti ,a fost tinuta secreta ,pentru ca ,asta ar fi insemnat ca marile corporatii sa dispara subit peste noapte si Cabala sa isi piarda puterea asupra omului.

Noi ca umanitatea nu am progresat, ci doar am cazut adanc intr-un control maxim al vietilor noastre.Totul este conditionat de Cabala,incepand cu constiinta, care este extinsa doar atat cat sa permis prin invataturile lor si oamenii nu merg mai departe din teama de ridicol ,sau, pur si simplu ,au creierele spalate si nu isi imagineaza ei ca intr-o zi din viata lor ,pot sa vada pe Isus in “carne si oase”in fata lor.Aceast lucru le da frisoane si isi fac cruci peste cruci .Asta inseamna constientizarea ca ,nu suntem ceea ce vedem in oglinda si nici limite nu exista in acest vast Univers.

Multi,chiar foarte multi ,se vad doar niste biete fiinte neputinciose,inchise intr-un corp de carne  ,care se degradeaza datorita trecerii timpului si in final asa cum spun multi”Numai Dumnezeu stie ce va fi”.Aici se incheie intelegerea lor despre viata.In rest pentru aceste fiinte limitate ,nu exista nimic alceva.Exista doar vorba”Dumnezeu stie”.Si cand afirma asa ceva,ei practic refuza din start sa mai invete ceva.

Toate aceste lucruri se intampla din cauza credintei care ne-a fost impusa si care se joaca cu mintile oamenilor.Biserica nu spune clar ca exista viata dupa moarte ,dar, face ceva care spune exact asta,numai ca omul de rand, nu are atata minte sa isi de-a seama ca ,biserica chiar confirma ca existam si dupa moarte.

 
Toti facem pomeni mortilor.Si acum eu va intreb,de ce faceti pomeni unui mort? Insemna ca, sufletul este vesnic si voi va ingrijiti de cei plecati sa aiba ce voi credeti ca le lipseste.De parca lor le mai lipseste ceva cand pleaca!!! Deci,existam si dupa moarte.Dar,in marea limitare in care ati trait, nu spuneti asta in gura mare, ca nu indrazniti.Si biserica ,daca va primeste cu pomana, inseamna ca si ea este de acord ca existam dupa moartea corpului fizic.Deci,ca sa explic ca la gradinita,voi faceti pomeni mortilor, pentru ca stiti sigur ca ei traiesc si dupa ce pleaca dintre voi,dar, intr-o alta forma,si biserica va confirma ca exista viata dupa moarte, pentru ca va primeste cu pomenile.

Si atunci,oameni buni,unde sta marele secret? Ce nu ati inteles pana acum? Existam si dupa moartea corpului fizic,clar ca lumina zilei.Asta ati stiut mereu si totusi ,va bagati capul ca strutul in pamant cand cineva va spune ca exista si alte civilizatii de orice fel .

Logic,voi unde credeti ca merge sufletul unui mort? Isus unde a plecat de pe Pamant? Dumnezeu unde sta? Ia vedeti cum va dati raspuns la aceste intrebari ,daca afirmati ca sunteti siguri in Univers! Pai daca suntem singuri, cum afirma cu mare aplomb unii,inseamna ca, ei nu cred ca exista o lume unde pleaca sufletele celor morti.Nu cumva se cam bate cap in cap teoria ca nu exista alte lumi ,cu afirmatia ca faceti pomana unui mort, sa aiba acolo unde merge ceea ce ii dati voi de pomana?

 Exista lumea spiritelor ,deci tot exista o lume,si in consecinta singuri in Univers tot nu suntem.Mai precis suntem toti Unul,asa cum ni se tot spune si toti facem drum intre lumea asta si aia a spiritului.Vesnic nu este nimeni pe Pamant, asa ca, toti vizitam cel putin doua lumi,asta de aici si aia a spiritului.Dar ,Universul este urias,asa ca,numai imaginati-va cam cate civilizatii pot exista,si cam cat de diversa poate fi viata .Doar pe Pamant ,daca priviti mai bine, sunt mii de specii de vietuitoare si 5 rase de oameni.

Noi suntem toti fiinte divine si venim dintr-o Sursa Divina,chiar daca, acum avem mintea destul de limitata si nu stim acest lucru.Intelegerea mintii umane este destul de mica,dar,incet incet,din tot ce ni se aduce ca informatii noi zilnic ,vedem cat de vast poate fi Universul si cata cunoastere exista.Noi acum trebuie sa fim foarte receptivi la aceste mici invataturi  ,care vin spre noi,pentru ca,acum suntem la gradinita si invatam primii pasi,doar nu va imaginati ca vin peste noi informatii mari.Exagerat de multi nu accepta nici astea foarte putine ,dar ceva mai mare!

Ati observat ca fiecare mesaj de la Fiintele Luminate trateaza ceva anume si incearca prin cele mai simple cuvinte ,sa ne aduca niste invataturi elementare? Noi suntem invatati cum sa iubim,cum sa ne comportam,cum sa interactionam unul cu altul.Va dati seama ca astea trebuia sa le stim de cand suntem aici pe Pamant? Adica practic ei ne invata cum sa ne stergem la gura,ca noi singuri nu suntem in stare si mai suntem si artagosi si rai sa spunem ca stim .Suntem uneori ridicoli ,pentru ca, noi nu am invatat nici macar cel mai simplu lucru,acela de a sti sa traim in pace unii cu altii.

 
Suntem 5 rase pe intreg Pamantul si ne mancam ca cainii intre noi,bineinteles instigati de aia care ne conduc,asa le facem lor munca mai usoara ,ca ne mai omoram si singuri intre noi.Suntem foarte jos pe lantul evolutiv al Universului si asta ar trebui sa ne faca macar putin sa ne fie rusine cu actiunile noastre.Isus a incercat sa ne civilizeze putin si a ajuns rastignit ,din cauza ca ,a ajuns in mainile unor fiinte foarte primitive.Si nu va ganditi ca, acum nu ar avea aceiasi soarta ,daca si-ar face aparitia singur pe aici.Nu am evoluat deloc, desi ne inchinam la El.


Asa cum am mai zis, daca ar veni la o slujba intr-o biserica l-ati huidui ca pe un nebun,nu aveti nici un moment credinta ca va pasi printre oameni intr-o zi.De fapt ,asta inseamna credinta,sa puneti ceea ce credeti voi acum  fantastic si imposibil in realitate.Ceea ce vi se pare imposibil, sa devina posibil, fara nici o problema din partea voastra.Asta este credinta adevarata.Nu exista nici imposibil si nici fantastic,decat in mintea noastra de oameni limitati.

 
Totul este real si asta veti descoperi cu timpul,dar,ca sa nu ajungeti sa va faceti cruci inutil si sa va mai si speriati de ce auziti,trebuie sa fiti foarte deschisi si asta inseamna constientizare.Asta inseamna progres,nu numai material ,ci si al mintii.Noi ca omenire nu trebuie sa progresam doar material, ci si cu mintea si multi ,foarte multi ,refuzati sa va largiti aria de gandire,refuzati sa invatati ceva nou.O tineti cu invataturile vechi si refuzati sa mai invatati si alceva decat ati invatat pana acum.De fapt, noi ca omenire, trebuie sa progresam doar intr-un singur sens si ala este cel spiritual,doar atunci celelalte progrese de care are nevoie omul, vin asa cum ar trebui sa fie,in folosul tuturor.Trebuie sa intelegeti ca ,fara progres spiritual, omenirea nu va avea nici un fel de progres,cel material vedeti bine ca ne distruge sistematic ,pentru ca, un om fara constiinta spirituala ,este plin de rautate si cum stiti prea bine,un om rau pana in adancuri, nu poate aduce nimic bun in jurul sau.Si vedeti bine ca asa este.

 
Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.it/

Niciun comentariu: